Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Δεν ακους τραγούδι, ακους προπαγάνδα


Σημείωσις
Ο τίτλος του κειμένου είναι εμπνευσμένος από το άρθρο του Κόκκινου Ουρανού
"Δεν βλέπεις διαφήμιση. Βλέπεις προπαγάνδα"

Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει τραγούδια της κ. Δέσποινας Βανδή, η οποία ανήκει στον χώρο του πανάλαφρου τραγουδιού, κάτι σε ντιριντιντάχτα δηλαδή. Κι αν δεν την έχετε ακούσει, δεν χάνετε και τίποτα, εφόσον αυτού του είδους τα προκάτ μουσικά παρασκευάσματα, είναι σαν τις ταινίες γουέστερν σπαγκέτι: "αν έχεις δει μία, είναι σαν να τις έχει δει όλες..." 
Το μόνο που παραλλάζει είναι τα στριγκάκια που φοράνε οι "καλλιτέχνιδες" επί σκηνής...  

Ωστόσο προσωπικώς, έχω το βίτσιο να παρακολουθώ πότε-πότε τέτοιου είδους μουσικές εμετοχυσίες, προκειμένου να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σε ζητήματα μαζικής κοινωνιοψυχανάλυσης. Πήγα κι έπεσα λοιπόν, απάνου σε ένα τέτοιο χιτ της κυρίας "κούνα τα-κούνα τα", αφιερωμένο στη φαντασίωση του Μεγάλου Μελαμψού Εραστή.
Με τον πολύ σέξυ τίτλο: Jambi

Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ "αναφέρεται" στον "έρωτα" ή πιο σωστά στην "καύλα" της ελληνόφωνης μικροαστής γυναικούλας, για τα ανεκτίμητα προσόντα των μαροκινών εραστών, τα οποία όμως [και σας το υπογράφω] ουδέποτε τα έχει δει και [ακόμα περισσότερο] ουδέποτε τα έχει ψαύσει.
  
Αλλά ως γνωστόν, η φαντασίωση είναι ανώτερη της πραγματικότητας και η σωστή προπαγάνδα, χτυπάει ακριβώς στον χώρο της φαντασίωσης.

Εκεί, μπορεί ο μηχανικός ελέγχου του νου να χτίσει το φαντασιακό είδωλο του ημιπρωτόγονου πλην ευγενούς μουσουλμάνου, χωρίς να κινδυνεύει να χαθεί μελαμψή μαγεία από τη αφρικανική μπόχα ή από την ισλαμική βιαιότητα.
Άλλωστε, αν η οποιαδήποτε μικροαστή κυρία λιγούρα, γούσταρε αληθινά να γευτεί τον αφροισλαμικό φαλλό, τέτοιον όπως είναι στο πεδίο της πραγματικότητας, δεν χρειάζονταν να τρέχει όπως η "καλλιτέχνιδα" στην "άκρη του ωκεανού" και στο γιομάτο σκόνη Μαρόκο. Έφτανε να τολμήσει να πάει ίσαμε την πλατεία Βικτωρίας και να διαλέξει από τα πολυπολιτισμικά πανέρια της λαθρεποικισμένης Αθήνας, όπως κάμουν οι πιο τολμηρές κυρίες του αρσενικού φύλου, προκειμένου να εξασφαλίσουν τον επιούσιον φαλλόν τους...

Στην πραγματικότητα όμως ελάχιστες ελληνόφωνες κυρίες θηλυκού γένους τολμάνε να κάμουν πράξη τη φαντασίωση τους. Προτιμάνε να αναπληρώνουν τις ονειρώξεις τους, με τους φαντασιακούς εραστές που τους προσφέρουν σε αφθονία οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν ασφαλείς στην αβάσταχτη ρουτίνα του γάμου τους και των στενών συγγενικών τους σχέσεων.            

Σας δίδω , μαλιστα εδώ τους μνημειώδεις στίχους του Jambi, ώστε να έχετε άμεση γνώση του πως οι νεοταξίτες εργολάβοι δημιουργίας φτηνών σεξουαλικών φαντασιώσεων, ενδοβάλλουν στο ασύνειδο των μαζών το φαντασιακό πρότυπο του μελαμψού εραστή, που διεγείρει τα περισσότερα εγκαταλειμμένα, από  τους συζυγους, μικροαστικά αιδοία.
Να σας ενημερωσω μαλιστα οτι "στιχουργός" και "συνθέτης" αυτού του ισλαμολαγνικού ντιριντάχτα, είναι το ίδιο πρόσωπο - κάποιος Φάβας ή Φούβος ή Φοίβος, που προφανώς χρησιμοποιεί το ίδιο πρόγραμμα για να "συνθέτει" τα πονήματα του, στο κομπιουτερ, με συνεπεια να ηχούν σαν χιτς του μπολυγουντ [κι εδω, αν ακουσεις ενα, ειναι σαν να τα εχεις ακουσει ολα!]        

Απολαύστε "ποίησιν" μεγάλου μαστορα του στίχου [όπως λέμε δηλαδή: "και της κατσικας ο κωλος μαστορας είναι..."]  

Jambi
[Από την πολύ πλούσια συλλογή Trash music του You Tube]

Σβήνω τα φώτα κλείνω τα μάτια Και τρέχω στα δικά σου μονοπάτια 
Στεριά στην άκρη του ωκεανού μου Είσαι τ' αγόρι του παραμυθιού μου 
Και ταξιδεύω να σ' ανταμώσω Αγάπη έχω τόση να σου δώσω 
Μη φεύγεις στάσου πες μου ένα γεια σου Πόσο ακριβά χρεώνεις τη μιλιά σου 

Μες το μυαλό μου κοντά στ' Αλγέρι Λάμπεις εσύ Μαροκινό μου αστέρι 
Θα ταξιδέψω να σ' ανταμώσω Στο μαγικό σου κάλεσμα να ενδώσω 
Κι όλο σε ψάχνω γιατί επιμένω πως είσαι αυτός που χρόνια περιμένω 

Και στ' όνομά σου νεράκι πίνω Αν φύγεις ένα τίποτα θα γίνω 
Πες πως με θέλεις 
Πες πως σου λείπω 
Πες το μου να χαρώ 

Και στης καρδιάς σου Μέσα τον κήπο Λουλούδι θα `μαι εγώ

Ακολουθει και το επιμαχο βιδεο...
Εδω λοιπον έχουμε ξεπεράσει κατα πολύ τη χυδαιότητα των παλιών σκυλοτράγουδων, που ήκμαζαν άλλοτε στα κωλάδικα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Εδω πλέον μιλάμε για "κατα παραγγελίαν" προπαγάνδα, που στοχεύει ξελάθαρα στην εξιδανίκευση της λαθρομετανάστευσης, του λαθρεποικισμού και της λαθροεισβολής, ενδοβάλλοντας στις σνειδήσεις των ελληνόφωνων μαζανθρώπων, το φαντασιακό πρότυπο του λαχταριστού μελαμψου εραστή.

Έτσι ώστε οι εγχώριοι εργολαβοι των Παγκόσμιων Νονών, να μπορούν πιο εύκολα να πείσουν το πόπολο, να αποδεχτεί τα φτηνά εργατικά χέρια και τη φτηνή φρέσκια σάρκα, με τα οποία το αντικαθιστούν σταδιακά οι βαρώνοι της Νέας Πλανητικής Αυτοκρατορίας.

Το να γουστάρεις τον "αράπη τον ταμ-ταμ-ταμ" [κατά Ζαμπέταν] δεν είναι πλέον ζήτημα καύλας αλλά ζήτημα υπακοής στη Δεσποτική Νομοθεσία της Νέας Τάξεως, την οποία ή την αποδέχεσαι ή καταλήγεις κοινωνικός παρίας, τραμπούκος, ακροδεξιός, χρυσαυγίτης και ομοφοβικός [κατά Φίλην] 
Κι ας έχεις καταντήσει λόγω της ανεξέλεγκτης εισροής σλαβοαφροασιατών εργατών , να αμείβεσαι και σύ, με ένα πιάτο ληγμένα μακαρόνια την ημέρα κι αυτό, αν γουστάρει να σε πληρώσει το αφεντικό... 

Η στόχευση μαλιστα γινεται ακομα πιο αποτελεσματική, επειδή εκμεταλλεύεται τα προσωπικα σεξουαλικα, οικογενειακα, κοινωνικα και υπαρξιακα αδιεξοδα της πλειοψηφίας των κυριών [ασχέτως φυλου] της μικροαστικης ταξεως, δίνοντας τους τη διέξοδο να επενδύσουν libido σε κάτι εξωτικό και μακρινό, που ευτυχώς γι αυτές δεν θα πέσουν, ποτέ απανω του στην πραγματικότητα.    

Δεν ακους τραγουδι λοιπον. Ακους προπαγανδα. 

Και δη, ένα ειδος προπαγάνδας που δεν συναντά τις άμυνες και τις αντιστάσεις του νου, όπως ενδεχομένως να συμβαίνει με την προπαγανδα των Μεσων Μαζικης Χειραγωγησης [αν και εκει επισης φροντιζουν να απευθυνονται στον ηδη αποκοιμισμενο τηλεθεατη, για να ξεπερνουν ακριβως τις αντιστασεις του]
Η "ύπνωση" στην οποία βρίσκεται κιόλας ο ακροατής των νταχτιρντιντάχτα [που λογιζονται και για "τραγουδια"] είναι πολύ πιο βαθιά, από την ύπνωση ενος τηλεθεατή, που στο κάτω-κάτω κρατάει και κάποια πισινή, όταν γνωρίζει ότι παρακολουθεί κάποιο δελτίο ειδήσεων, όπου είναι αναμενόμενο να πέσει και η προπαγάνδα.

Ενώ ο ακροατής που "φτιάχνεται" με τα ισλαμοκαυλικά ντέρτια της πάσα μίας τραγουδιάρας, είναι εντελώς ανυποψίαστος, ότι μέσα από το αχ-βαχ, περνάει ύπουλα το προπαγανδιστικό μηνυμα...

Και για να ξέρουμε τι λέμε το συγκεκριμένο σκουπιδοτράγουδο είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τα πάμπολλα του είδους, που γράφονται σωρηδόν, με τη βοήθεια της τεχνολογίας των υπολογιστών.
Οι λεγόμενοι συνθέτες τέτοιων νταχτιριντί κι αμάν-αμάν, δεν ειναι παρά έμπειροι χειριστές πληκτρολογίων, που ανακατώνουν και παραποιούν ήχους, σκοπούς και μελωδίες, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα μεταμοντέρνο τελικό άκουσμα, ικανό να διεγείρει τα κατώτερα ένστικτα του ακροατή, εφόσον υποβιβάζει τη μουσική, στο επίπεδο του "αχ το ταμ-ταμ σου" και της καυλιαροκουλτούρας.

Και μόνον δηλαδή η αθλιότητα αυτού του τύπου της trash music αρκεί για να κάμει τη μισή δουλειά της προπαγάνδας, να απογυμνώσει δηλαδή σε τέτοιο βαθμό την αισθητική, ηθική και πνευματική θωράκιση του ακροατή, ώστε στη συνεχεια να καταπινει αμασητα οτιδηποτα του προσφερουν οι μηχανικοι ελεγχου των μαζων...   

Α, και κάτι ακομα...
Καλο θα ειναι οι καπως σιτεμενες σταρ της ελληνόφωνης νταχτιριντι music να μην βγαίνουν φάτσα - κάρτα μπροστά από τα μπαλέτα με τα 25χρονα μαναράκια, καθότι γίνονται συγκρίσεις που δεν τις ευνοούν.
Αλλά δεν βαριέσαι...
Το γελοίο πάντοτε πήγαινε πακέτο με την προπαγανδα...


Να ζεις την μεταναστοκαύλα σου μοναχα  στη φαντασιωση, 
σε προστατευει απο το να γνωρισεις τη σκληρη πραγματικοτητα του Ισλαμ 
και του φαντασιακου "μελαμψου εραστη" που συντροφευει τα πιο προστυχα ονειρα σου...


1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΙΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ

    https://www.youtube.com/watch?v=whFDhvr8MkQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .