Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Αν σας είχαν μάθει Ελληνική ιστορία θα καταλαβαίνατε ποιοί πολιτικοί είναι μαριονέτες

O Μητσοτάκης έχει μπερδέψει την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Κανένα απο τα δύο δεν ξέρει καλά. Χωρίς αρχηγό η ΝΔ και με παίχτες που κανένας δεν θα έπαιρνε…


ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ…

Αν σας είχαν μάθει Ελληνική ιστορία θα καταλαβαίνατε ποιοί πολιτικοί είναι μαριονέτες και πως στήθηκε πλιάτσικο στην Ελλάδα κατά διαφόρους ιστορικές περιόδους. Η Ελλάδα θα μικρύνει. Και αυτό με τις καθημερινές δημοσκοπήσεις δείχνει προπαγάνδα και ψυχολογική προετοιμασία ενός λαού για κάλπικο αποτέλεσμα σε μια δημοκρατία που το σύνταγμά της έχει γίνει κουρέλι.

Τον πατριωτισμό τον εξαργυρώνουν οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ (ΠΘ, υπουργοί, ναύαρχοι κλπ) σε άχρηστα εξοπλιστικά (τα αντισταθμιστικά είναι πηγή μίζας πάντα) και σε άχρηστες αγορές του αιώνα. Σας δουλεύουν, δεν παράγουν, δανείζονται, τα βγάζουν έξω, τρώνε, τρώνε και απο έργο και παραγωγή μηδέν. Αρπαχτή. Τίποτα άλλο.

ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Για να γίνεις ΠΘ πρέπει να έχεις υπογράψει διάφορα “συμβόλαια” και να έχεις δώσει πολλούς όρκους τιμής… Υπάρχει μια παράδοση στις Μαφίες που κυβέρνησαν τον τόπο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .