Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Λιγότερο από το 2% , δηλαδή κάπου 140000 άτομα, οι πολύ ρουφιάνοι και τα επιδοτούμενα επιδοματοφάγα κομματόσκυλα, λένε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα είναι «Πολύ καλά και Αρκετά καλά».


To ελληνικό πολιτικό πρόβλημα και η αναζήτηση λύσης

Όλες οι δημοσκοπήσεις και οι κρυφές και οι «μαγειρεμένες» καταγράφουν την γενική απογοήτευση. 

Λιγότερο από το 2% , δηλαδή κάπου 140000 άτομα, οι πολύ ρουφιάνοι και τα επιδοτούμενα επιδοματοφάγα κομματόσκυλα, λένε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα είναι «Πολύ καλά και Αρκετά καλά».

Μερικούς τους βλέπετε στην ΕΡΤ να κάνουν εκπομπές. Και άλλους τους βλέπετε ως υπουργούς και συνεργάτες υπουργών.

140000 καθάρματα που ζουν σε βάρος των 60000000.Αυτή είναι η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ της Χούντας ΣΥΡΙΖΑ-Καημένου-ΔΝΤ.
Το 87% τα βλέπει ,«Πολύ άσχημα».
Και αυτό με δυο λόγια είναι το πολιτικό πρόβλημα του τόπου.

Ο μεγάλος χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι η αμερικανική πρεσβεία και το ντόπιο κλεπτοκρατικό κατεστημένο. Αυτοί κατασκεύασαν την κεντροαριστερά και μετά την διάλυση του κλεφτοΠΑΣΟΚ εμφάνισαν τον Αλέκσυ, τον Κυρ Φώρη Κουρέλι και τον Τηλε-Οχετό , για να αποσπάσουν τα «πλήθη» των «θυμωμένων», «απογοητευμένων» , «απεγνωσμένων» και «κατεστραμμένων» μικρομεσαίων. Που ψώνισαν από σβέρκο.

Όλα αυτά τα δείχνουν ξεκάθαρα οι δημοσκοπήσεις, που δείχνουν ότι κανείς δεν εμπιστεύεται τη «Συμμορία των Μητσοτάκηδων, των Αδώνιδων και των Αυγενάκηδων», που είναι, «σφετεριστές μιας εξουσίας που δεν τους ανήκει» και είναι «όργανα εξωπολιτικών συμφερόντων και οργανωτές πολιτικής ανωμαλίας, στην οποία έχουν μακρά προσωπική εμπειρία», όπως είπε πολύ σωστά ο κ. Αντώναρος.

Παράλληλα, οι δημοσκόποι, για λογαριασμό της αμερικανικής πρεσβείας και του ντόπιου κλεπτοκρατικού κατεστημένου αναζητούν «φρέσκα άλογα» και βάζουν στις δημοσκοπήσεις διάφορα ονόματα, για να δουν ποιο τραβάει και σε ποιόν μπορούν να «ποντάρουν».

Όλα αυτά είναι κατανοητά.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί οι διάφοροι «φιλόδοξοι» που θέλουν αν εκφράσουν το «καινούργιο», και να αξιοποιήσουν την δυσαρέσκεια, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο να μιλήσουν με τους άλλους «φιλόδοξους», ώστε τα διάφορα 1,5-2% να γίνουν ένα ευρύ Αντιδικτατορικό Μέτωπο, όλων των τιμίων, δημοκρατικών και κανονικών ανθρώπων με πρώτη και βασική υπόσχεση την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας την αποχουντοποίηση και των δίωξη για εθνική αναξιότητα όλων των δωσίλογων είτε βρίσκονται στην κυβέρνηση και την Βουλή, ειτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε στην Δικαιοσύνη, είτε στην Ενημέρωση, είτε στα Πανεπιστήμια, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Νοσοκομεία.

Πάνω από όλα και πρώτα από Όλα κάθε δημοκρατική πατριωτική πολιτική δύναμη πρέπει να συνεργήσει σε ένα «Μακεδονικό Μέτωπο», ενάντια στην Εφιαλτική Ροζ Χουντα Τσιπρέσκου-Καημένου, και στην Παγκόσμια Χούντα των Μαύρων Τραπεζιτών και στη δικτατορία των Ανώμαλων και των πρεζάκηδων και των 140000 κομματόσκυλων της Αριστερής Ολιγαρχίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .