Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Το μυστικό πίσω από τους αριθμούς 3, 6, 9 τελικά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

the-golden-ratio
Ο Νικόλα Τέσλα έκανε αμέτρητα μυστηριώδη πειράματα.
Σχεδόν όλα τα μυαλά ιδιοφυΐα έχουν μια ορισμένη εμμονή. Ο Nίκολα Tέσλα είχε ένα πολύ μεγάλο!


Περπατούσε ένα μπλοκ τρεις φορές πριν εισέλθει σε ένα κτίριο, θα καθαριζόταν τα πιάτα του με 18 χαρτοπετσέτες, έμενε στα δωμάτια του ξενοδοχείου μόνο με έναν αριθμό που μπορούσε να επιμεληθεί σε 3. Θα έκανε υπολογισμούς για τα πράγματα στο άμεσο περιβάλλον του για να βεβαιωθεί το αποτέλεσμα είναι εφικτό από το 3 και βασίζει τις επιλογές του στα αποτελέσματα. Θα έκανε τα πάντα σε ομάδες των 3.
Κάποιοι λένε ότι είχε OCD, κάποιοι λένε ότι ήταν πολύ προληπτικός.Ωστόσο, η αλήθεια είναι πολύ βαθύτερη."Αν γνώριζες την μεγαλοπρέπεια των τρία, έξι και εννέα, θα έχεις το κλειδί στο σύμπαν". - Νίκολα Τέσλα.
Η εμμονή του δεν ήταν απλά με αριθμούς, αλλά κυρίως με αυτούς τους αριθμούς: 3, 6, 9!Είχε μια ακραία περίπτωση του OCD και ήταν δεισιδαιμονία, ωστόσο, επέλεξε αυτούς τους αριθμούς για κάποιο λόγο.Ο Tέσλα ισχυρίστηκε ότι αυτοί οι αριθμοί ήταν εξαιρετικά σημαντικοί. Κανείς δεν άκουσε.
Ακόμη  υπολόγισε τα κομβικά σημεία γύρω από τον πλανήτη που συνδέονται με τους αριθμούς τρία, έξι και εννέα!
binary-system
Αλλά γιατί αυτοί οι αριθμοί;Τι επιχείρησε ο Νίκολας Τέσλα να καταλάβει ο κόσμος;

Πρώτον, πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν δημιουργήσαμε τα μαθηματικά, τα ανακαλύψαμε. Είναι η παγκόσμια γλώσσα και ο νόμος. Όπου και αν βρίσκεστε, το Σύμπαν 1 + 2 θα είναι πάντα ίσο με 3! Όλα στο Σύμπαν υπακούουν αυτόν τον νόμο!
Υπάρχουν μοτίβα που συμβαίνουν φυσικά στο Σύμπαν, μοτίβα που έχουμε ανακαλύψει στη ζωή, γαλαξίες, σχηματισμούς άστρων, εξέλιξη και σχεδόν όλα τα φυσικά συστήματα. Ορισμένα από αυτά τα πρότυπα είναι ο χρυσός λόγος και η ιερή γεωμετρία.

Ένα πραγματικά σημαντικό σύστημα που η φύση φαίνεται να υπακούει είναι "Οι δυνάμεις του δυαδικού συστήματος" στο οποίο το πρότυπο ξεκινά από το ένα και συνεχίζει διπλασιάζοντας τους αριθμούς. Τα κύτταρα και τα έμβρυα αναπτύσσονται ακολουθώντας αυτό το ιερό πρότυπο: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256 ...

Κάποιοι αποκαλούν αυτά τα σχέδια" Το Σχέδιο του Θεού".

Τα μαθηματικά, με αυτή την αναλογία, θα ήταν το αποτύπωμα του Θεού. (αφήνοντας όλη τη θρησκεία στην άκρη!)
The Secret Behind 3, 6, and 9 Coil
Στο μαθηματικό διάνυσμα (επιστήμη της ανατομίας του σκελετού) υπάρχει ένα μοτίβο που επαναλαμβάνεται: 1, 2, 4, 8, 7 και 5 και ούτω καθεξής 1, 2, 4, 8, 7, 5, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4 ...

Όπως βλέπετε, τα 3, 6 και 9 δεν βρίσκονται σε αυτό το μοτίβο. Ο επιστήμονας Marko Rodin πιστεύει ότι αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν έναν φορέα από την τρίτη έως την τέταρτη διάσταση που ονομάζεται «πεδίο ροής». Αυτό το πεδίο υποτίθεται ότι είναι μια υψηλότερη ενεργειακή διάσταση που επηρεάζει το κύκλωμα ενέργειας των άλλων έξι σημείων.

Ο Randy Powell, φοιτητής του Marko Rodin, λέει ότι αυτό είναι το μυστικό κλειδί για την ελεύθερη ενέργεια, κάτι που όλοι γνωρίζουμε ότι ο Tέσλα έχει κατακτηθεί.

ΑΣΕ με να εξηγήσω!
vortex-based-mathematics
Ας ξεκινήσουμε από το 1, διπλασιάσαμε είναι 2. 2 φορές είναι 4. Το 4 διπλασιάζεται είναι 8. 8 διπλασιάζεται είναι 16 που σημαίνει 1 + 6 και αυτό ισούται με 7? Το 16 διπλασιάζεται είναι 32 που έχει ως αποτέλεσμα 3 + 2 ισούται με 5 (μπορείτε να κάνετε 7 διπλασιάστηκε εάν θέλετε να το οποίο θα πάρετε 14 με αποτέλεσμα 5)? 32 διπλασιάζεται είναι 64 (5 διπλασιάζεται είναι 10) με αποτέλεσμα συνολικά 1? Αν συνεχίσουμε θα ακολουθήσουμε το ίδιο μοτίβο: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 ...

Αν ξεκινήσουμε από το 1 αντίστροφο, θα έχουμε το ίδιο μοτίβο μόνο αντίστροφα: Το μισό από το ένα είναι το 0.5 (0 + 5) ίσο με 5. Το μισό των 5 είναι 2.5 (2 + 5) ίσο με το 7, κ.ο.κ.

Όπως μπορείτε να δείτε δεν υπάρχει καμία αναφορά για 3, 6 και 9! Είναι σαν να είναι πέρα από αυτό το μοτίβο, απαλλαγμένο από αυτό.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι παράξενο όταν ξεκινήσετε να το διπλασιάζετε. 3 φορές είναι 6. Το 6 διπλασιάζεται γίνεται 12 που θα είχε σαν αποτέλεσμα το 3; σε αυτό το μοτίβο δεν υπάρχει καμία αναφορά στο 9! Είναι σαν το 9 να είναι πέρα, εντελώς απαλλαγμένο από τα δύο σχέδια.

Αλλά αν αρχίσετε να διπλασιάζετε το 9, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το 9: 18, 36, 72, 144, 288, 576 ...
Αυτό ονομάζεται Σύμβολο του Διαφωτισμού!

Αν πάμε στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, υπάρχουν όχι μόνο οι τρεις μεγαλύτερες πυραμίδες στη Γκίζα, όλες οι πλευρές, που αντικατοπτρίζουν τις θέσεις των αστεριών στην ζώνη του Ωρίωνα, αλλά βλέπουμε επίσης μια ομάδα τριών μικρότερων πυραμίδων αμέσως μακριά από τις τρεις μεγαλύτερες πυραμίδες.
the-symbol-of-enlightenment
Βρήκαμε πολλές αποδείξεις ότι η φύση χρησιμοποιεί τριπλή και εξαπλάσια συμμετρία, συμπεριλαμβανομένης της εξαγωνικής μορφής πλακιδίων της κοινής κηρήθρας.

Αυτά τα σχήματα είναι στη φύση και οι αρχαίοι μιμούνται αυτά τα σχήματα στο κτίριο της ιερής αρχιτεκτονικής τους.

Είναι πιθανό ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για το μυστήριο τρία; είναι πιθανόν ο Tέσλα να αποκάλυψε αυτό το βαθύ μυστικό και να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για να ωθήσει τα όρια της επιστήμης και της τεχνολογίας;


Η μεγαλειότητα του 9!

The magnificence of 9
Ας πούμε ότι υπάρχουν 2 αντίθετα, καλέστε τα ελαφρά και σκοτεινά, αν θέλετε. Είναι σαν τους βόρειους και νότιους πόλους ενός μαγνήτη.

Η μία πλευρά είναι 1, 2 και 4. η άλλη πλευρά είναι 8, 7 και 5. Ακριβώς όπως το ηλεκτρικό ρεύμα, όλα στο Σύμπαν είναι ένα ρεύμα μεταξύ αυτών των δύο πολικών πλευρών, σαν ένα ταλαντευόμενο εκκρεμές: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 ... (και αν φανταστείτε το κίνημα είναι κάτι σαν το σύμβολο για το άπειρο).

vortex-math
Torus

Ωστόσο, αυτές οι δύο πλευρές διέπονται από το 3 και το 6. Το 3 διέπει τα 1, 2 και 4 ενώ το 6 καθορίζει τα 8, 7 και 5. και αν κοιτάξετε προσεκτικά το μοτίβο, παίρνετε ακόμα περισσότερη νοημοσύνη: 1 και 2 ισούται με 3. 2 και 4 ισούται με 6. 4 και 8 ισούται με 3. 8 και 7 ισούται με 6. 7 και 5 ισούται με 3. Τα 5 και 1 ισούται με 6. 1 και 2 ισούται με 3 ...

Το ίδιο μοτίβο σε υψηλότερη κλίμακα είναι στην πραγματικότητα 3, 6, 3, 6, 3, 6 ...Αλλά ακόμη και αυτές οι δύο πλευρές, 3 και 6 διέπονται από το  9 που δείχνει κάτι θεαματικό.


Κοιτάζοντας προσεκτικά το μοτίβο 3 και 6 συνειδητοποιείτε ότι τα 3 και 6 είναι ίσα με 9, 6 και 3 ίσα με το 9, όλοι οι αριθμοί μαζί είναι ίσοι με το  9, με τους δύο τρόπους εκτός και συμπεριλαμβανομένων των 3 και 6!Έτσι το 9 σημαίνει ενότητα και των δύο πλευρών. 9 είναι το ίδιο το Σύμπαν!Η δόνηση, η ενέργεια και η συχνότητα!


3,6 και 9!"Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε την άποψη της ενέργειας, της συχνότητας και των κραδασμών." - Nikola TeslaΥπάρχει μια βαθύτερη φιλοσοφική αλήθεια σε αυτό!


Φανταστείτε τι μπορούμε να πετύχουμε αν εφαρμόσουμε αυτήν την ιερή γνώση στην καθημερινή επιστήμη ...«Η μέρα που η επιστήμη θα αρχίσει να μελετάει μη φυσικά φαινόμενα, θα κάνει μεγαλύτερη πρόοδο σε μια δεκαετία από ό, τι σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της». - Νίκολα Τέσλα.





http://www.369universe.com/2017/11/24/secret-behind-numbers-3-6-9-finally-revealed/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 369 UNIVERSE : Corfiatiko.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .