Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Υπάρχουν Σχολεία Illuminati στην Ελλάδα;

Ακούγοντας μία ομιλία του Miron Fagan του 1961 σχετικά με τους Illuminati, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ΑΝΤΙΖΙ(tro), μαθαίνουμε ότι ένα από τα πρώτα σχολεία των Illuminati στον πλανήτη ιδρύθηκε στην Ελλάδα, το λεγόμενο Πειραματικό Σχολείο Αναβρύτων.

Από τότε βέβαια ιδρύθηκαν πάρα πολλά τέτοια σχολεία παγκοσμίως, 150 περίπου, που υπάγονται στην "Ομάδα της Στρογγυλής Πλατείας (Round Square).

Τα σχολεία αυτά ίδρυσε φυσικά ...ένας περιούσιος σιωνιστής «εκπαιδευτικός», ο Kurt Hahn, ο οποίος δεν έχει ακριβώς ...εκπαιδευτική καριέρα ...αφού πέρασε από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων, υπήρξε Γραμματέας του Πρίγκηπα Max Von Baden ...και βρέθηκε ακόμα και σε σχολές του ΝΑΤΟ. Όραμα ή μάλλον εντολή των τοκογλύφων ...ήταν να προετοιμάσει μία παγκόσμια ελίτ που θα έχει ακριβώς την ίδια αντίληψη για τον κόσμο και για το ποιο θα πρέπει να είναι το μέλλον του πλανήτη, ώστε να ταυτίζονται και με τους στόχους των illuminati είτε και με τους στόχους των Κομμουνιστών ...δηλαδή ...Μία κυβέρνηση, ένας στρατός, κατάργηση εθνικών συνόρων και κατάργηση οργανωμένων θρησκειών. Άλλωστε και ο ιδρυτής των Illuminati, Adam Weishaupt, ήταν επίσης ...περιούσιος.

Όπως στο London School of Economics όπου φοιτούν οι υπηρέτριες των Rothschild ...μαθαίνουν να σκέφτονται σύμφωνα με τα συμφέροντα των Rothschild, του Σιωνισμού και του Ισραήλ ...έτσι και στα άλλα σχολεία της Ελίτ προετοιμάζουν ιδεολογικά τα παιδιά της οικονομικής ή της πνευματικής ελίτ να θεωρούν αυτονόητη την πορεία προς μία παγκόσμια ολοκληρωτική κυβέρνηση, μέσω της ενίσχυσης του ρόλου των Διεθνών Οργανισμών που ιδρύθηκαν και ελέγχονται από τους διεθνείς τραπεζίτες (OHE, ΠΟΥ, ΝΑΤΟ, ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ, YMCA κλπ).

Το Ελληνικό παράρτημα των Αναβρύτων επέβλεπε ένας ξένος και άνθρωπος του Foreign Office, o Jocelin Winthrop-Young.

Και παρά το ότι ιδρύθηκε από τον Βασιλιά Παύλο ...ο Σύλλογος Αποφοίτων του Σχολείου των Αναβρύτων στήριξε την κατάργηση της Βασιλείας στην Ελλάδα ...γιατί αυτή ήταν η εντολή των σιωνιστών επικυρίαρχων, τους οποίους προσκυνούν από παλιά οι δήθεν παντοδύναμοι Μονάρχες.
Το Σχολείο Αναβρύτων ...φυσικά πληρώνεται από εμάς τους φορολογούμενους.

Απόφοιτος του Σχολείου αυτού ήταν κι ο φιλοβασιλικός μπαμπάς Τζιτζικώστας, συμμαθητής του Βασιλιά Κωνσταντίνου. Ταυτόχρονα ήταν και φίλος του «αριστερού» Ζουράρι που επίσης φοίτησε σε Πειραματικό Σχολείο, που ήταν διεθνιστικό (κρυπτοαριστερό όπως είπε ο ίδιος).

Οι απόφοιτοι του σχολείου των Αναβρύτων το αναφέρουν περήφανα στο βιογραφικό τους.
Βλέπετε πόσο παλιά είναι η Νέα Τάξη ...πόσο καλά οργανωμένη, πως κατάφερε να τη χρηματοδοτούν τα ίδια της τα θύματα, δηλαδή εμείς... και πως καταφέρνει να τα έχει όλα υπό έλεγχο;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ2 σχόλια:

 1. Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ…..

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2016/01/blog-post_26.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ....ΜΑΣΟΝΟΙ...ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΤΩΡΑ...ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ....
  Η ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.
  ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΙΔΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .