Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Δήμος Λευκάδας: Κατεπείγουσα ανακοίνωση για το ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ

IMG_6590
Κατά την επισκευή αγωγού ύδρευσης στην περιοχή της ανατολικής παραλίας (Τελωνείο) διαπιστώθηκε βλάβη του αποχετευτικού συστήματος.

IMG_6585 IMG_6588
Συνιστούμε στους πολίτες να μην χρησιμοποιούν το νερό ως πόσιμο ούτε για μαγείρεμα στις περιοχές ΚΤΕΛ – ΣΧΟΛΕΙΑ – ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, και θα ειδοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
_________________________

Να σημειώσουμε ακόμη ότι η βλάβη υφίσταται τουλάχιστον από χθες το απόγευμα που έτυχε να περάσουμε από την περιοχή, οπότε απορούμε γιατί τόση καθυστέρηση στην ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που άπτεται της δημόσιας υγείας. 

Δώσαμε μάλιστα σε κάτοικο της περιοχής που προσπαθούσε απεγνωσμένα να ενημερώσει τις υπηρεσίες του Δήμου, που είχαν ήδη κλείσει, κάποιο κινητό τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε κανείς. Όπως μάλιστα μας διαβεβαίωσε η ίδια είχε δηλώσει το περιστατικό και στην αστυνομία.

 http://www.kolivas.de/archives/185829Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .