Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

”κατάπιε” την πένα!!.....αλλά από την πίσω δίοδο !!

Η ΠΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ

Το απόλυτο (έξτρα) αξεσουάρ της κάθε κατόχου άει-φών ή άει-με της πάντες. Έχει σχήμα σουβλοειδές που μοιάζει το κεφάλι πασίγνωστου σχολιαστή. Τοποθετείτε κάπου ζεστά και υγρά, όταν ο πασίγνωστός σχολιαστής μιλάει στην τι-βι, ενεργοποιείτε το άει-φών ή άει-με της πάντες ασύρματα και μεταφέρει εγκεφαλικές ραδιοτηλεοπτικές δονήσεις στο ομοίωμα με συνέπειες ανεπανάληπτους οργασμούς.

Επειδή απαιτείτε εμπειρία στην χρήση του ομοιώματος, οι άπειρες χρήστες προτιμούν να κάνουν κάμψεις σε τραγούδια του τέρι χρυσού και ειδικά με το μεγάλο Άσμα των Ασμάτων (τάκα τάκα τακατακατά) ποίηση της δεκαετίας 60-70 με σχετικά ελεγχόμενα ξενέρωτα αποτελέσματα. Η χρήσης του συνιστάτε επίσης σε μαθήματα σάλσα ή μπατσάτα ώστε να νιώθουν το μπίτ και να μην χάνουν τον ρυθμό.

Τα sex shop εισάγουν χονδρικώς από εργοστάσια κατασκευής σεξουαλικών βοηθημάτων από την Κίνα.

Στα εργοστάσια αυτά, σε τρομερά άνετες συνθήκες και τέλειο εργασιακό περιβάλλον, παρθένες ανήλικες κινεζούλες βάζουν όλη τους την τέχνη για να κατασκευάσουν τα πιο ασφαλή και πρωτότυπα sex toys που θα προσφέρουν στους Ελληνοευρο-πέους αξέχαστες στιγμές ηδονής.

Οι Eλληνίδες ή και οι τζιτζιφιόγκοι γνωρίζουν το κάθε sex shop της γειτονίας στους με κλειστά μάτια, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ρωτήστε μια κοπελιά στον δρόμο!!!
Και σκανδαλίζομαι, μονάχος αγγίζομαι
μένω γυμνός με μια γραβάτα κι ερεθίζομαι
Αγγίζω την πέννα μου, η έμπνευση με πιάνει
αν έπιανε το χέρι μου, τι θάξερε να κάνει?

 Διαβάστε την είδηση
Έχουμε παραφρονήσει τελείως..

Το πρωί προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Κορίνθου ένας άνδρας 42 ετών με ισχυρούς πόνους στα έντερα του ,όπως είπε στους νοσοκόμους που τον παρέλαβαν….

Λίγο αργότερα όμως όταν μπήκε στο τμήμα εκτάκτων των εξωτερικών ιατρείων στον γιατρό που τον εξέτασε είπε την αλήθεια.

Ο σοκαρισμένος νεαρός γιατρός άκουσε τον ασθενή να του λέει ότι είχε σφηνώσει στα έντερα του μία μεγάλη πένα…!
Ο γιατρός αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ τον πήγε στο ακτινολογικό και του έκανε ακτινογραφία η οποία έδειξε την πένα βαθιά στο παχύ έντερο…!

Αμέσως κάλεσε χειρούργο ο οποίος έκανε προσπάθειες να αφαιρέσει την πένα αλλά δεν τα κατάφερε και φοβόταν ότι θα προκαλέσει αιμορραγία.

Τότε αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εγχείρηση .

Ο 42χρονος κάτοικος πόλης πρώην δήμου κοντά στην Κόρινθο ,εξομολογήθηκε στους γιατρούς ότι η πένα ήταν εργαλείο ερωτικού παιχνιδιού που έκανε μόνος του και από απροσεξία μπήκε πολύ βαθιά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την βγάλει…

Όπως είναι φυσικό το θέμα έχει φρικάρει το προσωπικό και τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Γ.Σ.
korinthostv.blog
http://www.sfedona.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .