Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Μεγάλη γαϊδουριά χρειάζεται να βγαίνουν στην τηλεόραση και να τολμούν να ζητούν, να τους ξαναψηφίσουμε, τα ανθρωπάκια.
                   
 Σατυρικά, επιθετικά, αντικειμενικά, ποιητικά και αντιγραφειοκρατικά.
    
 Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ
 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΜΦΟΡΗ…Η υποκειμενική εμπεριέχει τα συμφέροντά μας και τον εγωισμό μας μέσα.
                                    
 Επιστημονική Αντικειμενική ΛΟΓΙΚΗ και αδυσώπητη ΑΛΗΘΕΙΑ.
  
 Με βάση της λογικής και της αντικειμενικής αληθείας. Από μηδενική βάση. Για ανθρώπους με μπέσα και με παρρησία.
  
 Τα παρακάτω δεν διαβάζονται σαν μυθιστόρημα, θέλουν πολύ μελέτη, εγκυκλοπαιδική και επιστημονική ΓΝΩΣΗ.
    
Ή μέχρι να βρεθεί (ένας "μη μ-βλάκας") να με ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ή να με συμπληρώσει. Τα όσα λέγω υποτίθεται ότι είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Όλα είναι πιθανά και αμφισβητήσιμα, και συζητήσιμα, εκτός αν το αποδείξουμε ή το διαψεύσουμε ότι δεν είναι.
  
Και μην ξεχνάτε: Από όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα, και από όσα λες να πιστεύεις τα μισά. Μην «τρώτε» ότι σας σερβίρουν, ούτε ότι σας σερβίρω εγώ ως ΑΛΗΘΕΙΑ, ασχέτως αν το δέχονται χιλιάδες κουτορνίθια.
  
Τώρα κρεμάστε τον ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ στην απέναντι κρεμάστρα για να μπορέσετε να διαβάσετε αυτό το κείμενο, (βιβλίο), αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο. Και όταν το διαβάσετε ξεκρεμάστε τον. Να δείτε τι κάνατε.
                                          
 ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
  
Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι υψηλής ποιότητος λογικής και αντικειμενικότητας με μπέσα και με παρρησία να μην συμφωνούν οι απόψεις τους, είτε πολιτικοί είτε αρχηγοί κόμματων είτε φιλόσοφοι κλπ. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    
Στην αντικειμενική αντικειμενικότητα δεν υπάρχουν πολλές αλήθειες, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ και οι απόψεις μας αναγκαστικά συμπίπτουν με την λογική. 
   
 Εκτός και ΑΝ πρόκειται για αγαθούς, φθονερούς, μονόπλευρα μορφωμένους, ή εγγράμματους και αγράμματους αμόρφωτους μαλάκες κλπ. Οι ανώτεροι άνθρωποι, οι υψηλής ποιότητος, λένε την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, και οι κατώτερης ή τα καθάρματα ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.
  
 Όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ή είναι θεοί. (ΑΠΟΛΥΤΟ:: θεοί υπάρχουν μόνον εκεί που υπάρχου άνθρωποι.)
(Αυτά ισχύουν για ανθρώπους υψηλής ποιότητας, και για "θεούς").
  
 Όλοι οι εθνοσωτήρες τα κόμματα οι ηγέτες κλπ. Ενδιαφέρονται για το καλό της Ελλάδος, του έθνος, του λαού, το δίκαιο, το σωστό την πρόοδο κλπ. Και όχι για το ξεπούλημα της Ελλάδος όπως μας έφεραν σ' αυτή την ΞΕΦΤΙΛΑ τα Έλληνο-γερμανικά κοπρόσκυλα και οι μπάσταρδοι Έλληνες……Τότε γιατί δεν συμφωνούν και δεν συνεργάζονται;;  Λόγου ψευτιάς; Λόγου εγωισμού; Λόγο ηλιθιότητας; Λόγο ζήλιας μίσος φθόνο κλπ. –Ή και τα τρία μαζί!!! 
   
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ (δηλαδή, λόγου εγωισμού)
                                               
ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. 
    Επομένως: Όποιος ξαναψηφίσει ΤΟ ΠΑΣΟΚ και  ΝΔ, δηλαδή ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ, που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια, είναι προκαταβολικά ευρώ-μαλάκες στο τετράγωνο, ή βόδι. Πως περιμένετε να σας ξανά σώσουν βρε ανθρωπάκια;; ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ για να μην χάσουν την θέση τους, ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!! Και ο λαός συνεχίζουν να είναι μαλάκες

1) Δεν νομίζω να νομίζεις, και μαλάκες να ψηφίζεις, σαν αυτούς που κυκλοφορούν σε χιλιάδες αντίτυπα..

3) Όταν ένας πέσει δύο φορές στο ίδιο σφάλμα λάθος και εσύ τον ανέχεσαι και τον ξαναψηφίζεις, τότε ποιος είναι ο μαλάκας.. (ψηφίζεις τον ίδιο μ-βλάκα) τότε είσαι *Μ

4) Όταν κάνουν κάτι, που έπρεπε να το είχαν κάνει χθες, ή εδώ και 20-35 χρόνια, πρέπει να ξεχέζονται και όχι να τους θαυμάζουμε να τους λέμε μπράβο και να τους ξαναψηφίζουμε. 

5) Τι πρέπει να κάνει ένας μπάσταρδος Έλληνας για να θεωρηθεί προδότης; -Να φέρει την χώρα σε αυτά τα χάλια.
  
 ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΟ, ΚΟΥΦΟΙ ΗΤΑΝ;;   Και τον Ιούνιο νέα μέτρα με υπογραφές Σαμαρά Βενιζέλου κλπ. ρυμουλκούμενων του μνημονίου.   και συνεχίζουν να είναι μαλάκες    

=Είναι δυνατόν να είναι τόσο Μ οι Έλληνες κυβερνώντες πολιτικοί και προσκυνημένοι; Ομόλογα κούρεμα 53%  και στο
λαό και στων ταμείων.      
                
ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΙ Μ-ΒΛΑΚΕΣ. Τι σκότα ηγέτες ήτανε να τους ηγούνται άλλοι, δική τους πυγμή δεν είχαν;;;
   Επειδή είναι πολύ μαλάκες οι πολιτικοί μας, ότι παράξενα παράλογο βλακώδες χαζό μαλακία ακούω, ή αλήθεια,.  
   είμαι υποχρεωμένος να το ΕΛΕΓΧΩ. Δεν έχω κανιά εμπιστοσύνη στα ξενόδουλα ανθρωπάκια και τους προδότες.

=Θα προσφύγουν στη ετυμηγορία του μαλακά λαού για να μας ξανά σώσουν! Οι εθνικόφρονες προδότες.

=Ο ειδικά αμόρφωτος λαός εκπαιδεύετε να είναι Μ-βλάκας. Ο διανοητικά ανίκανος μαλάκας με την πλειοψηφία του βγάζει τους μαλάκας πολιτικούς και αναγκαστικά τους ανέχονται και οι ξύπνοι. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΨΗΦΟΣ.

=Δεν μπορώ να φανταστό ότι είναι τόσο Μ-βλάκες υπουργοί πρωθυπουργοί "ηγέτες" και κλπ. ρυμουλκούμενοι και από την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ φέρανε την τρόικα και το μνημόνιο, το δαιμόνιο κώνειο ηλεκτρόνιο μποζόνιο και μας έκαναν μπατιρόνιο… και να μας κυβερνούν.

=Και όλα αυτά τα τραβάμε γιατί τα λαμόγια τα κομματόσκυλα και ο ηλίθιος λαός αναγκάζουν και εμάς να τους ανεχόμαστε.  

=Οι φτωχοί είναι η πλειοψηφία ή οι πλούσιο; Οι μ-βλάκες ή οι ξύπνοί; Βγάλτε συμπέρασμα μαλάκες.

=Όποιος χειροκροτεί τους μεταχειρισμένους και αποτυχημένους πολιτικούς που ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι προκαταβολικά μαλάκες.

=Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο με τρόπο χωρίς κόπο; ΟΙ ΜΑ-ΒΚΑΚΕΣ….. Οι Πρωτογενείς μαλάκες.

=Θα αναλάβει στρατηγικός επενγδυτής να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο.

=Συνδρομή σε κόμματα γιατί δίνουν οι οπαδοί τα λαμόγια κλπ. της κλίκας, για να ξανά βολευτούν..

=Συμμορίες ανικάνων και προδοτών και λαμόγιων κυβερνούνε την Ελλάδα εδώ και 35 χρόνια.
                Πρέπει να ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑΡΚΗΣ, σε όσο το δυνατόν σε περισσότερα αγαθά. 

=Η υψηλής ποιότητος πολιτική στην οικονομία συνιστά: Για να ΕΛΑΤΤΩΘΕΙ το εξωτερικό και το εσωτερικό χρέος, πρέπει να πάρουμε δανικά!! (Δανικό δάνειο, χωρίς να λένε ότι κάποτε πρέπει να πληρωθεί). Και οι κυβερνώντες με τα δάνεια και τα δανικά (δημόσιο χρέος.) μας πουλούσαν διακυβέρνηση υψηλής ποιότητας, στα ζώα. 

=Δανικά έπαιρναν και παίρνουν μόνον οι μαλάκες, και έφεραν την Ελλάδα σε αυτά τα ΧΑΛΙΑ. 

=Δανικά δάνεια παίρνει το δανικά κράτος, δηλαδή οι ανίκανοι που μας κυβερνούσαν και μα κυβερνούν, αλλά και οι βλάκες που τους ψηφίζουν δεν ξυπνούν.

=Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος.. οι πολιτικοί της, και η δυστυχία των λαών της γης...και πάλι οι πολιτικοί της.

=Το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο λαός στη μαλακία….. Αλλαγή παραλλαγή συναλλαγή και απαλλαγή. Και πτού κ΄ απ΄ την αρχή.

=Η Ν.Δ. στην εξουσία ο λαός στην αφασία  Εδώ μας έφεραν οι προδότες του πετρελαίου που το "πρόδωσαν" και το χαντάκωσαν 35 χρόνια,  και τολμούν ακόμη να βγαίνουν στην τηλεόραση, να μιλούν και να μην ντρέπονται, ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ……...     

=Οι ληστές του κράτους θέλουν να φάνε και τις αποζημιώσεις αν τις πάρουμε, των ληστών της Γερμανίας, για να τα προσθέσουν στα τρις χρέος που έχουν.... από την ανικανότητά τους.

=Ουκ ήλθον συμπληρώσει και μπαλώσει, αλλά διαλύσει και γκρεμίσει και καινούργιο οικοδομήσει.

=Το ποιο δύσκολο σε αυτήν την περίπτωση είναι ο εγωισμός μας πώς να παραδεχθούμε την ηλιθιότητά μας, υποτιμητικό.

=Δεν έχει σημασία αν ξέρω ή δεν ξέρω τι λέγω, αλλά αν σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ ή αν καταλαβαίνετε τη λέγω. Οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται με το ποιος είσαι (διπλώματα ντοκτορά θέσεις κλπ.)  και όχι τι λες, αλέθεις ή ψέματα. Θεωρείσαι εξωγήινος ψώνιο τρελός κλπ..  (Έχω την εντύπωση πως κάτι λέγω). Όσοι θέλουν μπορούν να διαδίδουν την σελίδα: ή να την δυσφημούν.    (Καταλαβαίνετε τι λέγω ρέεε;).... Πολύ εγωιστικό ε;Δίκαιο-λογικό.ς    

 Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ =(Στη μαύρη λίστα;;;)  http://users.otenet.gr/~tzinis  tzinis@otenet.gr

Έτυχα μίας τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους του Google, και με διέγραψε τον ιστότοπο http://www.tzinis.blogspot.com/ Αυτοί με διέγραψαν μια φορά εγώ 2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια. 2 σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .