Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί αγωνιάς ; Νομίζεις οτι εσύ μπορει να σωθείς ;

ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ : Να βγάλουν οι άλλοι το φίδι απο τη τρύπα ... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ... 

 Κάθε εβδομάδα ζούμε μια διαβολική εβδομάδα με τον κατήφορο να μην έχει τέλος. Ακόμα και το κούρεμα 50%-70% δεν θα είναι η τελεία στον κατήφορο αλλά ένα ακόμα σπρώξιμο. Και αυτό γιατί το σχέδιο ήταν και παραμένει διαφορετικό από αυτό που θα ήταν προς το συμφέρον των πολιτών αυτής της χώρας.

Δημιουργήθηκε ένα απίστευτο χρέος με επιλογή και ευθύνη των πολιτικών και καλείται ο πολίτης να πληρώσει τα σπασμένα. Ας καίγεται ο κόσμος γύρω μας, εμείς παραμένουμε απαθείς όσο η φωτιά είναι έως το σπίτι του γείτονα...
 
Ψηφίζουμε κάποιο κόμμα είτε επειδή είναι οικογενειακή παράδοση (αποδεικνύοντας την παντελή έλλειψη πολιτικής παιδείας και λογικής), είτε...
γιατί προσδοκούμε ένα μικρό ρουσφετάκι, είτε επειδή γευόμαστε ένα ρουσφετάκι,  είτε επειδή την πολιτική την αντιμετωπίζουμε ως ποδόσφαιρο (και πανηγυρίζουμε μετά τις εκλογές επειδή νικήσαμε – τρομάρα μας).
 
Και αφού αρνηθούμε το χρέος να κοιτάξουμε πως θα κάνουμε αυτήν την χώρα παραγωγική. Έλεος πια. Αγοράζουμε λεμόνια Αργεντινής και πατάτες Τουρκίας. Να παράγουμε. Να εκμεταλλευτούμε εμείς τον ήλιο και όχι οι Γερμανοί.Το αέριο, το πετρέλαιο… τον πλούτο μας.
 
Και να καθαρίσουμε τον τόπο από τα λαμόγια και από την νοοτροπία τους.

Το επίπεδο της ζωής μας θα είναι σε κάθε περίπτωση άθλιο.Ίσως το μόνο δίλλημα που έχουμε είναι: Πτωχευμένοι και πουλημένοι και απόλυτα εξαρτημένοι ή πτωχευμένοι βασιζόμενοι στις δυνάμεις μας ώστε κάποια στιγμή να δούμε φως...πηγή1 σχόλιο:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .