Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ποσο μεγάλο λάθος κάναμε την 29η Νοεμβρίου 2009!

Σπάνια έχω μετανιώσει τόσο πολύ κάτι που έκανα στην ζωή μου.
 
Μιλώ για την απόφαση μου να στηρίξω ενυπόγραφα και η απόφαση που βγάλαμε όλοι μαζί οι νεοδημοκράτες να αναδείξουμε πρόεδρο μας τον Σαμαρά.

Λάθος εφάμιλλο της ανάδειξης από όλους τους Έλληνες του ΓΑΠ ως πρωθυπουργού της χώρας.
 
Και δεν φυσικά δεν εννοώ αντί για τον Σαμαρά να βγάζαμε την κόρη του Μητσοτάκη (μακριά από εμάς!).
 
Η εκλογή της Μπακογιάννη θα ήταν κάτι ακόμα χειρότερο για λόγους που εξήγησα πολλαπλώς το 2009.
 
Αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ αυτό το φιάσκο που ακούει στο όνομα ''Σαμαράς''.
 
Ο εν λόγω κύριος μας εξαπάτησε ομαδικώς καπηλευόμενος το όνομα και το αίσθημα της λαϊκής δεξιάς.
 
Πάτησε πάνω στην απέχθεια μας για τους Μητσοτάκηδες για να εξυπηρετήσει τους προσωπικούς του και μόνο στόχους.
 
Διεκήρυξε ένα σωρό ψεύδη και μεγαλοστομίες ώστε να φαίνεται πατριώτης και να εγκλωβίσει στο προσωπικό του άρμα αγνούς ανθρώπους.
 
Πέρυσι έλεγε για την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ''δεν κάνω πίσω, κι όταν λέω όχι, το εννοώ'' και ότι δεν γύρισε από την πολιτική έρημο για να υποχωρεί.
 
Κι όμως, ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ.
 
Δεν ζητούσαμε πολλά. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΙ.
 
Μίλησε για το ''κόμμα των άξιων και των αξιών'' και αντί αυτού παρέδωσε την Νέα Δημοκρατία σε μια κλίκα κολλητών του. Μια κλίκα πρώην πολανιτών και άλλων αλεξιπτωτιστών.
 
Πάρτε για παράδειγμα τον σύμβουλο του, Χρύσανθο Λαζαρίδη, τον οποίο μάλιστα προορίζει για ''τσάρο της οικονομίας''. Ξεκίνησε από το ΚΚΕ εσωτερικού, το έπαιξε μαχητικός πατριώτης συγγραφέας του Δικτύου 21 επί σειρά ετών (όταν δεν είχε κάτι άλλο να κάνει) και κατέληξε να εισηγείται στον Σαμαρά την συγκυβέρνηση με τον εκλεκτό των τοκογλύφων Παπαδήμο και με τον εγκληματία ΓΑΠ.
 
Ή τον περιβόητο υπέρ-πατριώτη Φαήλο Κρανιδιώτη. Πρώην πασόκος της εποχής του δήθεν πατριωτικού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα. Ξέρετε, εκείνου του ΠΑΣΟΚ που έκλεινε στρατηγικές συμμαχίες με τον Καντάφι, τον Αραφάτ και την Αλβανία του Εμβερ Χότζα.
 
Ο πατριωτισμός του εξαντλείται στο να τα βάζει με τα νεοφιλελεύθερα απολιθώματα Χατζηγάκη ή Βαρβιτσιώτη που έπρεπε να τους είχε διώξει εξαρχής ο κολλητός του και να παριστάνει τον ηρώα της λαϊκής δεξιάς στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο. Και τώρα με την συγκυβέρνηση..μούγκα! Είναι φίλοι μας οι Γερμανοί, το ΠΑΣΟΚ κι ο Παπαδήμος! Είναι καλό το Μνημόνιο ΙΙ! (ενώ το Ι δεν ήταν, έτσι διέταξε ο Μάο).
 
Εσχάτως, η πολιτική του σκέψη έχει φτάσει τα ανώτατα όρια διανόησης: ''Να γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης και μετά θα τα φτιάξει όλα''. Ας εξαθλιώσουμε τον λαό τώρα, δεν πειράζει. Πιέζουν τον Αντώνη οι Γερμανοί και δεν αντέχει. Ας υπογράψει τώρα και μετά θα τους τη φέρει ύπουλα. Κι όταν γίνει πρωθυπουργός, οι μισθοί θα πάνε πάλι στο χιλιάρικο. Αμ δε, όμως. Με 15% ούτε διαχειριστής σε πολυκατοικία δεν γίνεσαι.
 
Εξαιρετικό παράδειγμα αποτελεί και ο διαχειριστής του antinews, του επίσημου διαδικτυακού οργάνου του Σαμαρά το όποιο λογοκρίνει, κόβει, λοιδορεί και συκοφαντεί όποιον τολμήσει να διαφωνήσει μαζί του. Ο Βασίλης Ζήσης υπήρξε μέλος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και γι'αυτό του έχουν μείνει οι σταλινικές πρακτικές.
 
Ήρθαν λοιπόν οι πρώην κομμουνιστές και σοσιαλιστές να κάνουν κουμάντο στην δεξιά! Στην δεξιά που ανόρθωσε χίλιες φορές την πατρίδα που γκρέμιζαν οι ιδεολογίες τους. Αυτήν την δεξιά που την πολεμούσαν με μισός κάποτε, τώρα υποτίθεται ότι την υπηρετούν. ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ.
 
Άλλοι γίγαντες της Συγγρού είναι ο Δημήτρης Σταμάτης, πιστός ακόλουθος του Σαμαρά στην ΠΟΛΑΝ και ο Ανδρέας Λυκουρεντζος, πιστός ακόλουθος του Στεφανόπουλου στην ΔΗΑΝΑ. Αποστάτες δηλαδή. Ο Σταμάτης δήλωνε ότι μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα συνιστούσε ''κοινοβουλευτική χούντα'' και μετά από λίγες ημέρες ότι οι εκλογές θα γινόταν σήμερα, 19 Φεβρουαρίου 2012. Καταλαβαίνετε φυσικά για τι ποιότητα πολίτικου μιλάμε.
 
Για να μην αναφερθώ σε άλλους τιτανοτεράστιους πολιτικούς όπως ο Αβραμόπουλος ή ο Χατζηδάκης γιατί αυτοί ευδοκιμούσαν κι από την προηγούμενη περίοδο.
 
Αυτοί λοιπόν οι αλεξιπτωτιστές, οι τυχοδιώκτες, οι νεοφιλελεύθεροι και οι αποστάτες κάνουν σήμερα κουμάντο στην Νέα Δημοκρατία.
 
Μια συνομοσπονδία παρτάκηδων που μόνο τους στόχο έχουν τα ρουσφέτια και το βόλεμα τους. Την εξουσία. Την προώθηση τους.
 
Ποσώς ενδιαφέρονται για την εξαθλίωση του λαού. Αυτό που μετράει είναι να σωθούν αυτοί, τα πλούτη τους και οι φίλοι τους οι διαπλεκόμενοι καρχαρίες.
 
Ποσώς τους ενδιαφέρει η Ελλάς. Αυτό που έχει σημασία είναι διατηρηθεί το ημι-χρεοκοπημένο πτώμα της Ελλάδος ως έχει για να μην καταρρεύσει το σύστημα εξουσίας. Και εν ανάγκη, ας υποθηκεύσουμε και την χώρα βρέ αδερφέ.
 
Πόσο μεγάλο λάθος κάναμε λοιπόν. Πόσο μας εγκλώβισαν στο ψευτοδίλημμα ''λαϊκή δεξιά ή νεοφιλελευθερισμός''.
 
Αφού και οι δυο ήταν και είναι σουπερ νεοφιλελεύθεροι!
 
Το μόνο που τους νοιάζει είναι η τάξη τους, η αεριτζίδικη δήθεν αστική.
 
Ευτυχώς όμως που ήρθαν τα μνημόνια και το ΔΝΤ και κάποιοι ξεβρακώθηκαν.
 
Έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο που μέχρι τότε έκρυβαν καλά.
 
Κι έτσι ξυπνήσαμε κι εμείς. Και σε πήραμε χαμπάρι, κ. Σαμαρά.
 
Κι όπως μας μαύρισες τις ψυχές που υπέγραψες να πάνε οι μισθοί μας στα 500 ευρώ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.    
 
Πιστεύω πως όλα αυτά τα κάνει γιατί, όπως και οι σύμβουλοι του, μισεί την Νέα Δημοκρατία και την βάση της. Αρχίζω να πιστεύω ότι γύρισε για να εξευτελίσει εντελώς την δεξιά παράταξη και να την διαλύσει.
 
Μισεί τον λαό της ΝΔ κάποτε του φώναζε (χωρίς βέβαια να γνωρίζει τον εξίσου σκοτεινό ρόλο του Μητσοτάκη) ΑΛΗΤΗ - ΠΡΟΔΟΤΗ - ΣΑΜΑΡΑ.
 
Ο ίδιος εξάλλου δήλωνε στην Καθημερινή της 4ης Ιουλίου 1993 ότι ''ακόμη κι αν με καλέσουν να γίνω αρχηγός της, δεν πρόκειται να επιστρέψω στην Νέα Δημοκρατία'' (βλ. παρακάτω φωτό).


Δεν εξηγούνται αλλιώς οι άοκνες προσπάθειες του να ρίξει το ποσοστό της ΝΔ κάτω από το 10%.
 
Την ΝΔ μπορεί να την διαλύσει τελικώς, αλλά η λαϊκή δεξιά θα βρει αλλού στέγη για να αγωνιστεί για το έθνος.
 
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, πρώην μέλος ΝΔ, νεοδημοκράτης από τα 15 και δεξιός από τα γεννοφάσκια μου


http://rizospastikhdexia.blogspot.com/2012/02/29-2009_19.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .