Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μια διαφορετική άποψη για την προφητεία στο Τραχώνι Λεμεσού

Osama ή Obama ή Ουίλιαμ

Οταν πιασουν και σκοτωσουν εκεινον που το ονομα του αρχιζει απο το ελληνικο ομικρον τοτε θα αρχισουν να γινονται ολα τοσα γρηγορα που οι δημοσιογραφοι δεν θα προλαβαινουν καν να μας τα πουν.

Στην οδό Αθηνών 5, στο Τραχώνι Λεμεσού είναι (ήταν) το σπίτι του κ. Ιωάννου. Στο σπίτι αυτό από τις 14/2/1997 έως 11/3/1999 εμφανίστηκαν κάποιες παραστάσεις, οι οποίες και εξηγήθηκαν από τους π. Μιχάλη Χατζή και από τον τ. Μητροπολίτη Χρύσανθο.
Οι δύο τους (αλλά κυρίως ο π. Μιχάλης) έδωσαν 15 ερμηνείες/”προφητείες”. Εδώ μπορείτε να τις δείτε.

Με το θέμα των παραστάσεων στο Τραχώνι  έχουν ασχοληθεί πολλοί. Ο Λιακόπουλος το έκανε και βιβλίο μάλιστα (συγγραφέας κ. Πέτρος Κόμπος).

Πολλοί σχολίασαν αρνητικά τα γεγονότα που συνέβησαν στο Τραχώνι. Η Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοίνωσε ότι το θέμα είναι μια απάτη. Κάποιοι, έφτασαν στο σημείο να τα χαρακτηρίζουν ως αίρεση. Στο διαδίκτυο υπάρχουν διάφορες αναφορές στην πλάνη αυτή. Επιλέγουμε του ΛΜΔ και της Θεολόγου κυρίας Σταμούλου (μέρος 1, μέρος 2).


Δείτε και αυτό το βίντεο για να καταλάβετε τι σχέση έχει ο Ουίλιαμ (σε κάθε περίπτωση ο δημιουργός του video έχει ένα δίκιο)Είναι γεγονός ότι μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας του Μπιν Λάντεν, έχουν ξεκινήσει όλα τα συνομωσιολογικά site να δίνουν τα ρέστα τους. Μια καλή περίληψη αυτών υπάρχει εδώ. Δείτε και το video της ανακοίνωσης από τον άλλο ‘ύποπτο’.Για το θέμα της εξήγησης/’προφητείας’, συνοψίζουμε με το εξής απλό: Ο διάβολος και οι υπηρέτες του γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ‘δημιούργησαν’ αυτή την ‘προφητεία’ προκειμένου να εξαπατήσουν τότε τους πιστούς. Δεν είναι άλλωστε ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Για την ιστορία αναφέρουμε επίσης ότι η Παναγία μας, είχε προειδοποιήσει τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ακριβώς την προηγούμενη ημέρα αφού όπως ο ίδιος λέει την είδε να δακρύζει την προηγούμενη ημέρα της εμφάνισης της πρώτης παράστασης (αναφέρεται στην ανάλυση του ΛΜΔ).

http://kotsarikos.com/2011/05/02/osama-%CE%AE-obama-%CE%AE-%CE%BF%CF%85%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BC/3 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στο πλαίσιο αυτό της αναζήτησής μου είχα φτάσει και κοντά στο Τραχώνι. Μάλιστα, για ένα διάστημα περίπου 2-3 ετών είχα πνευματικό μου τον Π. Νικόλα στην Ν. Φιλαδέλφεια που ήταν και του Τραχωνίου και είχα επισκεφθεί και το Τραχώνι σε μια ομαδική "εκδρομή" που είχε οργανωθεί.
  Εν πάσει περιπτώση, κράταγα προσεκτική στάση, και πάντοτε με σκεπτικό βλέμμα, καθώς ήθελα να είμαι σίγουρη ειδικά για πνευματικά θέματα.
  Όταν άρχισα να αναρρωτιέμαι για όλα εκείνα τα οποία δεν μου καθόντουσαν καλά είχα εγείρει την αμφισβήτηση γύρω από το πρόσωπό μου έως ότου όταν αναρωτήθηκα "καλά ρε παιδιά, γιατί συμπεριφέρεστε στον Γιαννάκη σαν Άγιο...είναι ανακηρυγμένος Άγιος και δεν το γνωρίζω;" τότε προκάλεσα την μήνη του π. Νικόλα και έκτοτε αποχώρησα και βρήκα το δρόμο μου.
  Εν ολίγοις, υπήρχαν πάρα πολλά που δεν μου καθόντουσαν καλά....το δόρυ του Κυρίου, το "κάρφωμα" του Γιαννάκη στις 4 μεριές του πλανήτη που πήγαινε αεροπορικώς και μετά με ελικόπτερο για να πάρουν θέση οι 4 Άγγελοι της Αποκάλυψης, το αυτοκίνητο που ο Αη Γιώργης είχε υποδείξει στον Γιαννάκη να αγοράσει για να πάει με αυτό στην Πόλη, η μνημόνευση των νεκρών που κατά τον Γιαννάκη δεν προσφέρει τίποτα στους νεκρούς, το σπίτι του Άγιου Γεωργίου που ήθελε να αγοράσει ο Γιαννάκης στην Πόλη, η πιστή-τυφλή-απόλυτη υπακοή στον Γιαννάκη και τον π. Νικόλα μέχρι και η επιμονή η Θεία Κοινωνία να δίνεται μόνο από τον π. Νικόλα, κι άλλα πολλά.
  Φυσικά, πάντα απορία μου πως είναι δυνατόν Άγγελος Κυρίου να έχει υποδείξει 12 "Ιεραπόστολους" και στην πορεία των ετών από τους 12 να έχουν μείνει 2-3 (τόσο λάθος είχε κάνει ο Άγγελος; Μη γένοιτο) καθώς επίσης, γιατί τόση εμμονή με το Τραχώνι και την υπερηφάνεια που καλλιεργούτο ότι η "Ιεραποστολή" αποτελείται από ξεχωριστούς ανθρώπους.
  Κυρίως όμως, αυτό που πραγματικά με ξύπνησε, ήταν όταν κατέβηκα στο Τραχώνι και είδα τόσο τον Γιαννάκη όσο και ένα του παιδί, την ώρα μιας υπαίθριας λειτουργίας να κάθονται παράμερα, και να καπνίζουν ενώ ο γιος του χασκογελούσε με ένα φίλο του!!
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .