Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ελληνικές τσόντες, sex video και εύκολο χρήμα


alt by... Fofi  Mousi.

Άνθηση γνωρίζει η βιομηχανία του ελληνικού πορνό, καθώς πολλοί νέοι αναζητούν καριέρα σε ροζ DVD και ερωτικές ταινίες. Πόσα χρήματα παίρνουν και τι ελληνικές τσόντες ετοιμάζουν οι επιχειρηματίες του χώρου;

Η οικονομική κρίση και η ανεργία γέμισαν τα συρτάρια των εταιρειών παραγωγής  με χιλιάδες βιογραφικά ανδρών και γυναικών που ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο να αυξήσουν τα έσοδά τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Και μη νομίζετε πως πρόκειται για αλλοδαπούς. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερομένων είναι Ελληνες, ενώ εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι κι αρκετές γυναίκες είναι διατεθειμένες να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους.

Σχεδόν 3.000 αιτήσεις έχουν συμπληρωθεί από ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου σε εταιρεία παραγωγής ροζ DVD. Η γκάμα των εν δυνάμει πορνοστάρ περιλαμβάνει από φοιτήτριες και φοιτητές μέχρι μεσήλικες που έχασαν πρόσφατα τη δουλειά τους και ψάχνουν να βρούνε τρόπο να βγάλουν το… μεροκάματο.

Νέοι και μεγαλύτεροι σε ηλικία, ελεύθεροι, παντρεμένοι και παντρεμένες, ζευγάρια, μητέρες με παιδιά και οικογενειάρχες από την Αθήνα και την επαρχία αναζητούν μια επαγγελματική θέση στις ταινίες του σεξ. «Εχω μεγάλα προσόντα.

 Ειδικότητά μου είναι η καλή δουλειά. Σας στέλνω και τη φωτογραφία για να καταλάβετε», αναφέρεται σε ένα από τα βιογραφικά που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό στην ιστοσελίδα της εταιρείας του ο παραγωγός πορνό Δημήτρης Σειρηνάκης.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μια 60χρονης η οποία έστειλε την αίτησή της μέσω e-mail στην ιστοσελίδα της Sirina Productions. «Είμαι 60 χρόνων με εμπειρία και πρόσφατα άνεργη. Ενδιαφέρομαι άμεσα για δουλειά και για λεφτά», αναφέρει.

Ο τρόπος υποβολής βιογραφικού για τσόντα είναι απλός: οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν προς τις εταιρείες παραγωγής πορνό ένα σύντομο βιογραφικό όπου περιγράφουν τόσο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους όσο και κάποια στοιχεία του εαυτού τους. Απαραίτητη είναι η αποστολή και μίας φωτογραφίας του εν δυνάμει «ηθοποιού». Εφόσον ο ενδιαφερόμενος εγκριθεί από τους ιθύνοντες της εταιρείας, υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες πρέπει να βεβαιωθεί ότι χαίρει άκρας υγείας. Αφού περάσει και αυτό το στάδιο, βγαίνει αμέσως στον στίβο εργασίας.


Οι αμοιβές για ροζ DVD των ηθοποιών σε αυτού του είδους τις ταινίες δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες. Τα ποσά που «παίζουν» στην αγορά ξεκινάνε από 300 ευρώ και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 1.500 ευρώ για κάθε σκηνή. Το ύψος των αμοιβών εξαρτάται τόσο από την εμπειρία των «ηθοποιών» όσο και από τις επιδόσεις τους την ώρα της δράσης.
«Καθημερινά δεχόμαστε πλήθος βιογραφικών, αλλά και μηνυμάτων στην ιστοσελίδα μας από ενδιαφερομένους που ψάχνουν άμεσα δουλειά.

Ο αριθμός είναι τεράστιος σε σχέση με παλιότερα. Μέχρι στιγμής έχουμε κοντά στις 3.000 αιτήσεις, χώρια τα μηνύματα που δεχόμαστε στο Facebook. Oι περισσότεροι που αποφασίζουν να μας προσεγγίσουν μας τονίζουν πως ο λόγοι που απευθύνονται σε εμάς είναι καθαρά βιοποριστικοί», λέει στενός συνεργάτης του Δημήτρη Σειρηνάκη ο οποίος έχει αναλάβει τον τομέα του κάστινγκ, και εξηγεί: «Προφανώς, η οικονομική κρίση και η έξαρση της ανεργίας έχει οδηγήσει τον κόσμο προς τη βιομηχανία του σεξ. Πιο παλιά λαμβάναμε βιογραφικό από Ελληνα πολύ σπάνια και από Ελληνίδα σχεδόν ποτέ. Πρόσφατα, όμως, τα πράγματα άλλαξαν: έλαβα μήνυμα από μια πενηντάχρονη, μάνα δύο παιδιών, που θέλει επειγόντως δουλειά για να βγάλει χρήματα!».


Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει και το βιογραφικό σημείωμα μιας φοιτήτριας από την επαρχία. «Δεν έχω εμπειρία, αλλά μαθαίνω εύκολα» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ περιγράφει τον εαυτό της ως εξής: «Είμαι μελαχρινή, με λίγα παραπάνω κιλά, αλλά αρέσω στους άντρες. Ενδιαφέρομαι να συμμετέχω σε ταινία που θα προβληθεί μόνο στο εξωτερικό» τονίζει.

Αρκετοί είναι και οι άντρες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια θέση στα πλατό του έρωτα. «Φτάνουν στο γραφείο αιτήσεις από 25χρονους νεαρούς μέχρι ώριμους 50χρονους. Τις περισσότερες φορές τα βιογραφικά συνοδεύονται και από φωτογραφίες όπου απεικονίζονται τα σωματικά τους προσόντα. Για τους άντρες είναι πιο εύκολο να αποφασίσουν ότι θέλουν να συμμετάσχουν σε μια αισθησιακή ταινία απ’ ό,τι για τις γυναίκες, ωστόσο δεν μπορούν όλοι, αφού δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται» αναφέρει ο συνεργάτης του κυρίου Σειρηνάκη.


Τα λεγόμενα του οποίου έρχεται να ενισχύσει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής πορνό Iέρεια Productions (που έκανε τα γνωστά ροζ DVD της Λάουρας), Γιώργος Φραγκόπουλος: «Εχω 2.500 αιτήσεις μόνο από Ελληνες. Ο κόσμος ψάχνει για δουλειά απεγνωσμένα. Ακόμη και κάποιοι που γνωρίζουν πως δεν διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα, επιχειρούν μήπως και καταφέρουν να κερδίσουν μερικά χρήματα από μια ταινία», εξηγεί ο κ. Φραγκόπουλος και περιγράφει: «Θα σας πω μόνο ότι πριν από μερικές ημέρες πόνεσε η ψυχή μου, όταν έλαβα το βιογραφικό ενός κυρίου από την Καβάλα. Αυτός είναι έξι μήνες άνεργος. Οπως μου αναφέρει στο βιογραφικό του, χρωστάει στις τράπεζες και μου γράφει πως είμαι η τελευταία του ελπίδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση και, δυστυχώς, συναντώ τέτοια παραδείγματα όλο και πιο συχνά».


Οσο για τις γυναίκες: «Τον τελευταίο μήνα δέχομαι μεγάλη προσφορά από Ελληνίδες: φοιτήτριες, παντρεμένες, χωρισμένες, νοικοκυρές… στέλνουν το βιογραφικό τους. Οι περισσότερες μου ζητάνε να… παίξουν με πλάτη ή χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό τους, για να μην τύχει και τις αναγνωρίσει κανείς. Ειδικά οι παντρεμένες, έρχονται κρυφά από τους συζύγους τους !!!
Αναρτήθηκε από The Pitsuni CityΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .