Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Το Lenticular Σύννεφο του Βόλου

6
Στις 14 Ιανουαρίου εμφανίστηκε ένα σύννεφο lenticular (φακοειδές) στον Βόλο. Διέγραψε μια ημικυκλική τροχιά από τις Αλυκές στον περιφερειακό του Βόλου και στάθηκε πάνω από την Γορίτσα, κατόπιν εξαφανίστηκε ! Οι «αιθεροβάμονες» είδαν στο σύννεφο τους Φωτεινούς, τις ενεργειακές οντότητες, αγάπη – αγάπη – αγάπη, ανεβασμένες δονήσεις, μηνύματα, κάποιοι βάλανε και φίλτρα στις φωτογραφίες και τα είδαν όλα ωραία.
Οι «επιβάτες» του κρυμμένου σκάφους κάτι θέλανε να κάνουνε πάνω από την Γορίτσα, αλλά απέτυχαν παταγωδώς (και θα αποτυγχάνουν συνεχώς), πήρανε των ομματίων τους και έφυγαν, πήγαν αλλού… !
Εδώ θα θυμίσω το άρθρο μου «‘Το Μυστικό Της Γορίτσας’ Του Βόλου» όποιος ενδιαφέρεται και δεν έχει “μασήσει” με αγγελάκια και φωτεινούς εξωγήινους σωτήρες ας ανατρέξει.
Και κάτι τελευταίο.
Στο άρθρο μου «Οι τεχνικές Photoshop της Wiolawa» έχω γράψει κάτι, ακριβώς για τα lenticular (φακοειδή) σύννεφα ! Δεν θέλησα να γράψω τι κάνουν, στους ανθρώπους που παίρνουν,  τα όντα που βρίσκονται μέσα σε αυτά τα σκάφη, γιατί δεν αντέχετε να δείτε τα παράσιτα μέσα στο σώμα σας, και τρέμετε στην ιδέα και μόνο να αντικρίσετε τις εικόνες…. πόσο μάλλον, αν σας περιγράψω το τι περνούν, στα φολιδοειδή χέρια τους οι άτυχοι που θα πάρουν αυτά τα σκάφη. Διαβάστε τι γράφει γι αυτά τα σκάφη και η Barbara Crouse Brown η αλλιώς Wiolawa.
Συστήνω αν ξαναδείτε ένα τέτοιο να απομακρυνθείτε ταχύτατα και με ελαφρά πηδηματάκια.
5
“Προσπάθησα να δω τι γίνεται πριν αρκετά χρόνια. Η Barbara είχε πάρει μια φωτογραφία από το web site του Art Bell, ένα ασυνήθιστο φακοειδές «σύννεφο». Μεγεθύνοντας επανειλημμένα την εικόνα (π.χ. 500-600%) και εφαρμόζοντας τα φίλτρα από το Photoshop για να φανούν οι κρυμμένες λεπτομέρειες, αποκάλυψε την παρουσία ενός εξωγήινου σκάφους μέσα στο σύννεφο και μπόρεσε να δει βαθύτερα «μέσα» στο σκάφος συνεχίζοντας να μεγεθύνει συνεχώς και να εφαρμόζει τα φίλτρα. Το τι γίνεται μέσα στο σκάφος είναι πολύ φρικτό.”
Ήθελα να δω εάν θα είχα τα ίδια αποτελέσματα, έτσι κοπιάρισα την ίδια φωτογραφία από το web site του Art Bell και άρχισα να κάνω την ίδια διαδικασία. Μην έχοντας εκτεταμένες γνώσεις στην χρήση του Photoshop ώστε να βγάλω τις μεγάλες λεπτομέρειες, όπως είχε κάνει εκείνη, παρόλα αυτά φάνηκε το σκάφος. Είδα αρκετά ώστε να με πείσουν ότι δεν κορόιδευε κανέναν.»
Δεν βάζω ανάλυση των φωτογραφιών, γιατί θα φρίξετε, όποιος θέλει ας το κάνει.
Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από το filosofia – erevna
3
Σημείωση από Niko Voga
H ρουφιάνοι του αιθερικού πετάχτηκαν μια βόλτα να κόψουν κίνηση στην πύλη που άνοιξε ο Ίωνας στην Γορίτσα!!
Καλό  είναι μερικοί μερικοί, να μην ετοιμάζουν χαλί σωτήριας υποδοχής, γιατί πολύ πιθανόν, να είναι κόκκινο απ το αιματοκύλισμα στο κατώφλι.
Πάντως και οι ουρανοί αγάλλονται, αφού το σφαγείο θα αγιάσει, αιθερικώς αν μη τι άλλο, πριν γίνει μασημένη τροφή και ανακυκλώσιμη ύλη.
Έτσι προσφέρει αγάπη, ο πεινασμένος, στο πιάτο του!!
Στις αχανείς εκτάσεις του υπερδιαστήματος, στο υψηλότερο σημείο του περιστρεφόμενου κόσμου, στον θόλο των κεραυνών, στέκεται ατάραχος ο νεφεληρεγέτης Άρχων των απανταχού ακτινοβόλων όντων.
Στον πολυεδρικό θρόνο του, ο αξονικός νους, αναμοχλεύοντας τις συνειδήσεις, με την συνοδεία της εφτάχορδης λύρας του υπερβόρειου ξανθού απόγονου και ατρόμητου πολεμιστή του φωτός, Α-πόλλωνα του καλαμαροκτόνου, αυτοπροσδιορίζεται ως η μόνη σωτήρια αρχή στον μικρόκοσμο των γαιο-πλασμάτων.
…και εγένετο φως, εκπορευθέντος εκ του πνευματικού λόγου, οριζόμενος εαυτόν ΖΟΥ-ΠΥ!!!
Πύλη των παλλόμενων διαστάσεων, δημιουργός και σωτήρας των άτμητων ψυχών, ο ένας και ταυτόχρονα διπλός ΖΟΥ-ΔΙΑΣ, καταστροφέας των οφιοειδών δυνάμεων του βλάσφημου και ηλιθίως ακρογωνιαίου Α-ΖΟΥ-ΘΩΘ, ανακατεύει την αιθερική του σούπα υπερβάλοντας στα καυτερά!!
Περιμένοντας ο αείζωος ΖΟΥ-ΠΥ τον ύστατο τοτεμικό ΩΡΟ-ΣΚΟΠΟ του,για την διάνοιξη της ΖΟΥ-ΖΟΥ-ΠΥΛΗΣ του εσώτερου εαυτού,όπου θα οδηγήσει την κεραυνόπληκτη αρμάδα του, προς αρωγήν του υπερούσιου ανθρωπο-είδους επικαλούμενου ως ΕΛ-ΛΗΝ ο Ελληναράς!!!
Ο ΖΟΥ-ΖΟΥ-ΜΑΝ, θα επιστρέψει περιδινούμενος για άλλη μια φορά, στον τόπο που τον έθρεψε πιτό-γυρα και φασολάδα και τον ύμνησε ως άλλο δοξα-πατρίδη, δια την ημετέραν σωτηρίαν!
…Και το πλήθος κραυγάζει…
Ο καιρός γαρ εγγύς και…
Χ-ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ-ΤΟΝ
ήτοι σφίχτηκεν η ώρα αλλά και οι κώλοι…


3
Σημείωση από Theodosia
Οι Ολύμπιοι, οι Ε, οι Ελ, οι Πλειάδιοι, οι Ανδρομέδιοι, και κάθε κακό συναπάντημα, ήρθε με το σκάφος τους να σώσει ένα μάτσο κρέατα? Να σώσει τους ανεγκέφαλους κρεατοφάγους, παχύσαρκους και άψυχους, με το πολύπαθο ελληνικό dna?
Να τους κάνουν τι?
Να τους  πάνε που?
Ποιά ανώτερα όντα, όπως υποτίθεται πως είναι όλοι αυτοί, χρειάζονται ωμά κρέατα?
Τόσο μεγάλη βλακεία, αλαζονεία και υπερφίαλη ηλιθιότητα έχουμε να δούμε από την εποχή του χριστιανισμού.
Μέσα στην απύθμενη βλακεία τους
Οι χριστιανοί βλέπουν αγγέλους μαντατοφόρους. Επιστρέφω αμέσως Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτος Άγγελος
Οι  τσου-ρεικιάδες βλέπουν φωτεινές αύρες, ενέργειες και αγάπη. Ο Γελαστούλης κλείνει το μάτι Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτος Ο Γελαστούλης κοροϊδεύει
Οι βαρελοειδείς ελληναράδες βλέπουν τον ΖΟΥ-ΖΟΥ (Δία) και την παρέα του. ξανά μανά Ο Γελαστούλης κοροϊδεύει Επιστρέφω αμέσως
… και ως γνωστόν η βλακεία οδηγεί στην κακία και  η κακία οδηγεί στην βλακεία
Αυτό που έχω να στείλω σαν δώρο στους ανεγκέφαλους, που βρίζουν σαν φτηνοπουτάνες στην Τρούμπα,  Δείχνω προς τα επάνω (λάθος δάχτυλο, όχι από ευγένεια !! αλλά δεν έβρισκα εικόνα με το σωστό)
4
Η βαθύτερη αιτία είναι η δυσανεξία απέναντι σε ένα Απύθμενο εσωτερικό κενό…Ο Βλάξ το Υποψιάζεται , αλλά καθώς αδυνατεί να το παραδεχτεί, το Απωθεί .Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία-είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο
: Με κακία.
Προσπαθώντας να Επιβάλλει την εξουσία του ελπίζει να ξεχάσει την εσωτερική του κενότητα ..αλλά εκείνη επιστρέφει τα βραδιά καθώς ετοιμάζεται να κοιμηθεί ..η τα πρωινά λίγα δευτερόλεπτα πριν ανοίξει τα ματιά του . Φαύλος κύκλος.
Ποιες δραστηριότητες επιλέγει συνήθως ο Βλάκας ;
-Επειδή είναι ανασφαλής επιλεγεί δραστηριότητες που του δίνουν μια Ψευδαίσθηση παντοδυναμίας . Καθώς είναι περιορισμένος στην Βλακεία του διαθέτει και ορισμένα πλεονεκτήματα : Οργανωτικότητα , επιμονή και υπομονή, Τα καταφέρνει συνήθως να οικειοποιείται δουλειές άλλων. Εξάλλου διαθέτει και ένα σπάνιο χάρισμα : δεν έχει καθόλου την αίσθηση της Ευγνωμοσύνης ..
Καθώς επίσης είναι και βλάκας δεν μπορεί να διανοηθεί ότι κάνει κάτι το κακό, καρπούμενος τον πνευματικό ή μη μόχθο, άλλων. Αυτό αποτελεί επισυνέπεια του ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΌΠΛΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ῍ ποια Ύπαρξη ενοχλεί περισσότερο τον Βλάκα; Η αλογόμυγα … Γιατί τον βάζει σε υποψίες αυτογνωσίας.
Ναι κύριε Κόυνερ ..Αλλά γιατί από την άλλη η αλογόμυγα πάει και κολάι στα μούτρα του Βλάκα;
- Διότι δεν μπορεί να ανεχτεί την Βλακεία … Αυτή είναι η μοίρα της Αλογόμυγας .
Και γιατί ο Βλάκας παρόλο που είναι πιο δυνατός δεν εξοντώνει την Αλογόμυγα;
Γιατί είναι Βλάκας και Υπερβολικός. Προσπαθεί να την εξοντώσει με Κανονιές ..
Μόνο ένας βλάκας θα προσπαθούσε να εξοντώσει μια Αλογόμυγα με κανόνι…-
5
Και ποια θα ήταν η λύση;
Η λύση θα ήταν να έπαυε να είναι Βλάκας. Αλλά καθώς αυτό είναι αδύνατον δυστυχώς δεν υπάρχει λύση: Ούτε για τον Βλάκα αλλά και ούτε για την Αλογόμυγα …
Και δεν είναι Τραγικό για τον Βλάκα να πρέπει να υποφέρει διαρκώς την ενοχλητική του Αλογόμυγα;
-Ε όχι και τόσο. TI  να πούνε και όσοι θα πρέπει να υποφέρουνε τον ΒΛΑΚΑ;
Πως είναι δυνατόν ο Βλάξ να μην έχει ΚΑΘΟΛΟΥ την αίσθηση του χιούμορ,;
- Στην ουσία η έκλειψη Χιούμορ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ. Διότι , αν είχε στοιχειώδη αίσθηση του Χιούμορ Δεν θα έπαιρνε και τον εαυτό του τόσο σοβαρά ,οπότε θα έπαυε νάνε και Βλάκας .
-Και ποια είναι τα πιο σημαντικά Χαρακτηριστικά της Βλακείας; Ρώτησαν κάποτε τον κ Κόυνερ.
Ας τα πάρουμε ένα ένα. Απάντησε ο κ Κόυνερ.
Πρώτα απ όλα ο Βλάξ δεν έχει καμιά ικανότητα μεταφορικής σκέψης. Τα παίρνει όλα Κ Υ Ρ Ι Ο Λ Ε Κ Τ Ι Κ Α…Έτσι αδυνατεί να καταλάβει ποτέ ο συνομιλητής του μεταφέρει μια άποψη άλλων από την άποψη του ιδίου του συνομιλητή του. Δεν μπορεί να αντιληφθεί την εντός εισαγωγικών φράση …Παράδειγμα: Λέει η Βίβλος: ”Ο Άφρων είπε : Δεν υπάρχει Θεός ”-και λέει ο Άφρων (δηλαδή ο Βλάξ): Είδατε; Το λέει και η Βίβλος : Δεν υπάρχει θεός.
Δηλαδή τι θέλετε να μας πείτε κ Κόυνερ; Ότι υπάρχει Θεός;-
Αγαπητό μου παιδί. Δεν ξέρω αν υπάρχει Ή δεν υπάρχει Θεός.
Εκείνο για το οποίο είμαι Βέβαιος είναι ότι η Ανθρώπινη Βλακεία είναι Ακατανίκητη.
Ο κ. Κόυνερ και ο Βλάκας
Κάποιος ρώτησε τον κ. Κ. αν υπάρχει Θεός. Ο κ. Κ. του είπε
“Σε συμβουλεύω να σκεφτείς αν
η συμπεριφορά σου θ’ αλλάξει ανάλογα με την απάντηση που θα δώσεις στο ερώτημα.
Αν δεν θ’ αλλάξει τότε η ερώτηση είναι περιττή.
Αν θ’ αλλάξει τότε μπορώ τουλάχιστο να σε βοηθήσω
λέγοντας πως εσύ αποφάσισες κιόλας:
χρειάζεσαι ένα θεό”
4_thumb
Αλλά πριν προχωρήσουμε με το vortex, ας δούμε λίγη άγνωστη προϊστορία της περιοχής.
  • Αν κάνετε μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, θα δείτε πολλά πήλινα εδώλια. Όλα έχουν μια τρύπα επάνω, για να περνάει ένα μικρό σκοινί. Οι αρχαιολόγοι θα σας πουν διάφορες ιστορίες αν τους ρωτήσετε. Η πραγματικότητα είναι άσχημη. Χρησιμοποιήθηκαν από το 10.500 π.κ.ε. έως το 6.000 π.κ.ε.. περίπου. Ήταν το σύμβολο του ανθρώπινου κοπαδιού κάθε ερπετοειδούς δράκου της περιοχής. Όποιος, ανήκε στο κοπάδι ήταν θέμα τύχης αν θα τον έτρωγε η όχι, στην διάρκεια της ζωής του.
Κύνες του Σειρίου
  • Δίας, ένας Κυνόμορφος πρίγκιπας από τον Σείριο, που το πραγματικό του όνομα ήταν IKU-MAR-BEH η KUMARBI η ZU-ZU η ZUZ !!! Χάρις στον Δία, ήμασταν «Βροτοί» δηλαδή φαγώσιμο είδος !!! Τα Θυέστια γεύματα σας λένε κάτι ? Δες “ ‘Όχλος Βροτών’ στην ‘Ελένη’ του Ευριπίδη”
Οι Κύνες του Σειρίου μοιάζουν με τεράστια όρθια Μπουλντόγκ, με διάρκεια ζωής εκατομμύρια χρόνια. Οι Δράκοι Δρακόφιδα ζουν πολλές χιλιάδες χρόνια στην Γη. Και μια λεπτομέρεια : οι Κύνες ήταν τρομακτικοί πολεμιστές. Στις μάχες εδάφους ανίκητοι, σκοτώνανε και καταβροχθίζανε τους αντιπάλους τους Επί Τόπου !!! Φυσικά όπου περνούσαν έσπερναν τον τρόμο.
Είχαν και τα μεγαλύτερα διαστημόπλοια, όπως το Suncruiser που είναι το πλοίο έλεγχου του Ηλιακού μας συστήματος με μήκος 42.000χλμ, σκέψου το σε σχέση με την  περίμετρο της Γης που είναι 40.000χλμ. Απλώς το Suncruiser έχει υποστεί πειρατεία από τους Ερπετοειδείς όταν αποχώρησαν οι Κύνες. Τεράστιο θέμα αυτό από μόνο του, θα αναλυθεί σε άλλο άρθρο.
Τι σου είναι αυτά τα πνεύματα, όλο βλακείες λένε για τους θεούς των προγόνων μας, λες και παρακολουθείς επεισόδιο του Stargate SG1 ! Δεν έχουν τον θεό τους ! Και αυτή η Μυθωδία του Βαγγέλη, τι σας λέει ?  καταλαβαίνετε το παιχνίδι ?
Διάβασε την συνέχεια ΕΔΩ
Η Γορίτσα “ΕΚΑΙΓΕ” και την Κάψανε
Το θέμα όμως που πραγματικά καίει “”κάποιους”” είναι, οι υπόγειες αίθουσες του Βόλου ! Αν καταλάβατε έχει καλώς, αν όχι πάμε για κανένα τσίπουρο μπας και ξεθολώσει το μυαλό. Όσο για τεκμηρίωση μην περιμένετε από μένα, τις έχω κάνει τις έρευνες μου χρόνια τώρα και έχω πατήσει πάνω σε  χιλιάδες βιβλία για να μπορώ να γράφω σήμερα εδώ.  Όταν λέω έρευνα ΔΕΝ εννοώ από το You Tube.
Αν κάνω έρευνα από βιντεάκια, θα  με κυνηγάνε τα πνεύματα μέχρι να πατήσω χιόνι !!! Εγώ τα Πνεύματα τα θέλω φίλους !
Μην με ρωτήσετε γιατί κάψανε την Γορίτσα !. Ψάξτε μόνοι σας.
2_thumb8
Δεν είμαστε μόνοι μας.
Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται.
Κρύβονται … σε σαφή θέα.
Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους … τους ανήκουμε. Robert Morning Sky
Η κατεσταλμένη ιστορία του πλανήτη Γη, Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν ανοιχτό μυαλό ! © Robert Morning Sky
Η ιστορία της ανθρωπότητας και της Γης όπως αποκαλύφτηκε από τον Bek’Ti είναι και ενδιαφέρουσα και τρομακτική. Η δημιουργία του ανθρώπου και η θέση του στον Γαλαξία ξεκαθαρίζει, αλλά στην διαδικασία η υπερηφάνεια του πληγώνεται. Τα φαινόμενα των απαγωγών από ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα) και η επιτήρηση απο τους Γκρίζους (Greys) είναι ενσωματωμένα κομμάτια της ανθρώπινης ιστορίας. Και εξηγούνται μέσα από τους σκοπούς των Όντων των Αστεριών.
Η πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευσης θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά της ιστορίας της Γής.


TERRA PAPERS μια σύνοψις

1

Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους … τους ανήκουμε. Robert Morning Sky
Η κατεσταλμένη ιστορία του πλανήτη Γη, Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν ανοιχτό μυαλό ! © Robert Morning Sky
Ο Morning Sky, είναι Ινδιάνος και μεγάλωσε ακούγοντας τις ιστορίες που έλεγε ο παππούς του για ένα Διαστημικό Ον που το βοήθησε να σωθεί από πτώση του σκάφους του. Ήταν ο μόνος επιζών και τον έσωσαν έξι νεαροί Ινδιάνοι. Με τον καιρό έγινε καλά και τους αποκάλυψε το όνομα του. Τον λέγανε Bek’Ti. Αργότερα τους αποκάλυψε την ιστορία της ανθρωπότητας και του πλανήτη Γη.
Η ιστορία της ανθρωπότητας και της Γης όπως αποκαλύφτηκε από τον Bek’Ti είναι και ενδιαφέρουσα και τρομακτική. Η δημιουργία του ανθρώπου και η θέση του στον Γαλαξία ξεκαθαρίζει, αλλά στην διαδικασία η υπερηφάνεια του πληγώνεται. Τα φαινόμενα των απαγωγών από ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα) και η επιτήρηση απο τους Γκρίζους (Greys) είναι ενσωματωμένα κομμάτια της ανθρώπινης ιστορίας. Και εξηγούνται μέσα από τους σκοπούς των Όντων των Αστεριών.
Η πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευσης θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής.
2
Η ιστορία της Δημιουργίας του Ανθρώπου
Στον γαλαξία μας υπάρχουν δισεκατομμύρια Διαστημικά Όντα. Οι ανθρωπόμορφες φυλές είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Αυτές οι φυλές προήλθαν από πολλές μορφές ζωής: ερπετά, έντομα,δεινόσαυρους, πουλιά και άλλες μορφές ζωής που ανθρωπότητα ούτε μπορεί να αρχίσει να φαντάζεται.
Μια από τις παλαιότερες Φυλές σε αυτόν τον τομέα του σύμπαντος είναι οι ερπετοειδείς Ari-An, που κατάγονται από δεινοσαυροειδείς προγόνους στο αστρικό σύστημα του Ορίωνος.
Κυβερνώνται από Βασίλισσες, δημιούργησαν την πιο ισχυρή αυτοκρατορία σε αυτόν τον Γαλαξία. Οι πολεμιστές Ari-An δεν είχαν ταίρι σε αγριότητα και γενναιότητα, και η Αυτοκρατορία δεν είχε ταίρι σε δύναμη και μέγεθος.
Εκατομμύρια ετών αναρίθμητων μαχών επέτρεψε στην Αυτοκρατορία να αναπτύξει προχωρημένες πολεμικές στρατηγικές. Ανάμεσα σε αυτές οι Ari-An χρησιμοποίησαν τον ανά -προγραμματισμό του νου για να ελέγξουν τους κατακτημένους πληθυσμούς και να τους κάνουν ενεργητικό αντί για παθητικό. Οι εχθροί έγιναν υπάκουοι δούλοι του θρόνου των ερπετοειδών Βασιλισσών (Orion’s Queens). Με αυτό τον τρόπο εξουδετέρωσαν την αντίσταση.
Μια απροσδόκητη εξέλιξη μιας άλλης φυλής στο ηλιακό σύστημα του Σειρίου άρχισε να απειλεί την Αυτοκρατορία των Ari-An. Παρόλο που δεν ήταν τόσο αρχαίοι και τόσο εξελιγμένοι όσο οι ερπετοειδείς, οι πολεμιστές της Αυτοκρατορίας των Σκύλων (Κanus), μια σκυλόμορφη φυλή (παρόμοια με τους λύκους) το ισορροπούσαν με την απίστευτη αγριότητα τους. Ακόμη και οι πιο πειθαρχικοί πολεμιστές Ari-An φοβόντουσαν αυτούς τους μοχθηρούς και βάρβαρους Σείριους πολεμιστές, οι οποίοι σταματούσαν για να καταβροχθίσουν την σάρκα των εχθρών τους στο πεδίο της μάχης.
Η ταχύτατη προέλαση των Σείριων πολεμιστών απειλούσε την ίδια την ύπαρξη της Αυτοκρατορίας των Ari-An. Σαν αποτέλεσμα, οι Βασίλισσες πλησίασαν τους Σείριους βασιλιάδες για να προσφέρουν συμμαχία. Καταλήξανε σε μια συμφωνία και συμφωνήσανε ποιους τομείς του Γαλαξία θα έλεγχε η κάθε Αυτοκρατορία και για ένα διάστημα οι πολεμιστές και των δυο αυτοκρατοριών πολεμούσαν δίπλα – δίπλα.
Με το που γεννήθηκε ένα καινούργιο ηλιακό σύστημα (το δικό μας), ο Σείριος βασιλιάς το κατέλαβε. Καθώς οι Σείριοι άρχισαν να το εκμεταλλεύονται, αυτό το νέο σύστημα έγινε ένα προχωρημένο φυλάκιο για τις αυτοκρατορίες των Ari-An και του Σειρίου. Ο πλούτος και η δύναμη εξακολούθησε να αυξάνεται και για τους δύο. Όμως ξανά ξέσπασε πόλεμος, αυτή την φορά μεταξύ αντίπαλων Σείριων βασιλιάδων. Στο τέλος οι δυνάμεις των
Ari-An ενώθηκαν με τον Σείριο βασιλιά An. Ολόκληροι πλανήτες καταστράφηκαν,συμπεριλαμβανομένων των δορυφόρων και των αποικιών. Μεταξύ αυτών εξ ολοκλήρου ο Eridu.
3
Σημείωσης αρθρογράφου: Λόγω της υπέρ συμπιεσμένης περίληψης πρέπει να αναφέρω τα εξής: Ο Γαλαξίας μας ονομάζεται Ηριδανός, και η Γη Eridu. Επίσης τα παραπάνω αφορούν την διαμάχη ενός πρίγκιπα με τον θείο του βασιλιά An, που κατέληξε μεταξύ άλλων στην ανατίναξη του πλανήτη Tiamat και την δημιουργία της ζώνης των Αστεροειδών. Επίσης οι Κύνες του Σειρίου ζουν πολλά εκατομμύρια χρόνια. Και φυσικά η γλώσσα τους είναι η προ-Ομηρική με λέξεις “ρίζες” για όσους μπορούν να καταλάβουν χωρίς κάθε είδους παρωπίδες.
Πολύ αργότερα, ο Βασιλιάς An έστειλε τον γιό του Πρίγκιπα Ea και την κόρη του Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag (γενετικοί επιστήμονες και οι δύο) να ξαναχτίσουν τον κατεστραμμένο κόσμο του Eridu. Ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα πολύτιμα ορυκτά του. Πέτυχαν να αποκαταστήσουν την ατμόσφαιρα, ξαναγέμισαν τις θάλασσες με ζωή, αναδημιούργησαν τα φυτά, τα δέντρα και τα λουλούδια και υβριδοποίησαν πολλά διαφορετικά είδη πλασμάτων. Ο πλανήτης Eridu (Γη) αναγεννήθηκε.
Νέα πλάσματα δημιουργήθηκαν για να κατοικήσουν τον πλανήτη. Ένα τέτοιο πλάσμα ο Apa-Mus, ήταν ένα πιθηκοειδές υβρίδιο που ο μόνος σκοπός ήταν να υπηρετεί και να δουλεύει ως σκλάβος στους αγρούς και τα ορυχεία μεγάλου βάθους. Αλλά αυτό το πλάσμα ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Μπορούσε να καταλαβαίνει τις διαταγές και να επικοινωνεί.
Η Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag απο λύπη για την ταλαιπωρία αυτών των όντων και από αντίδραση για την παραμονή της εκατομμύρια χρόνια μακριά από τα παλάτια, (Σημείωσις αρθογράφου: τα παλάτια τους είναι απίστευτων διαστάσεων μαρμάρινοι ολόλευκοι Παρθενώνες) του Σειρίου σαμποτάρισε το πείραμα. Έφτιαξε μια νέα γενιά υβριδίων χρησιμοποιώντας μέρος από το δικό της DNA, δηλαδή τον σημερινό άνθρωπο !!!
Φυσικά χωρίς διακόπτες ασφαλείας στον εγκέφαλο, για τον εύκολο νοητικό επηρεασμό του, και πολύ μειωμένη διάρκεια ζωής. Μόνο την καμπύλη της αυξητικής ορμόνης DHEA να δείτε θα καταλάβετε. Στα τριάντα σχεδόν μηδενίζεται. Κοιτάξτε το στάνταρτ χαρτί της κοινής αναλύσεως αίματος, αναγράφετε τελευταία, άλλα ποτέ δεν την κάνουν.
4
Το πλάσμα απέκτησε ευφυΐα και άρχισε να διδάσκει τους γρήγορα αυξανόμενους απογόνους του.
Όταν ένα άλλο είδος γενετικά κατασκευασμένων εργατών που ζούσαν κάτω από την Γη, οι Σαυρόμορφοι Sheti, επαναστάτησαν και κατέλαβαν τον πλανήτη, οι Σείριοι έφυγαν από τον πλανήτη. Χωρίς πλέον αντίσταση οι Sheti χρησιμοποίησαν νοητικό έλεγχο και τεχνικές προγραμματισμού που είχαν μάθει από τα αφεντικά τους για να αλλοιώσουν τις μνήμες των εναπομεινάντων απογόνων των Σείριων και της ανθρωπότητας, αντικαθιστώντας τες με μύθους και θρύλους.
Η κυριαρχία των Sheti συνεχίζει να αμφισβητείτε από πολλές εξωγήινες φυλές που προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο της Γης και της ανθρωπότητας, για τους δικούς τους σκοπούς. Η μάχη συνεχίζεται.
Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, … το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν “μαϊμούδες” μεταξύ τους. Τυχαίο ? Δεν νομίζω !
Αν βλέπετε καθημερινά εικόνες από το SOHO της NASA/ESA θα παρατηρήσετε τις μάχες που μαίνονται γύρω από τον Ήλιο με το γνωστό πλέον Suncruiser και τα Stargates (δείτε φωτογραφίες) και θα καταλάβετε. Αφήστε που κάποιος έβγαλε βιβλίο με το τότε δέκα ετών αρχείο μου, που το “πήρε” για μελέτη και τις δημοσίευσε λέγοντας ότι του τις έδωσε κάποιος από την NASA !!!
Αγρογλυφικά – Οπτικές Επικοινωνίες
Σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τους απογόνους τους, ειδικά αυτούς που θυμούνται τις “ενδείξεις” – οπτικά σήματα που στέλνονται στην μορφή Αγρογλυφικών.
Τα σύμβολα που απευθύνονται στους απογόνους των Σείριων συνήθως μοιάζουν καταπληκτικά με αρχαία Αιγυπτιακά ανάγλυφα, σχέδια μπάλας ποδοσφαίρου, κύκλους με σταυρό, η κύκλους με μια τελεία στο κέντρο. Μπορεί επίσης να μοιάζουν με μαθηματικά.
Τα Αγρογλυφικά για τους Ari-Ans συνήθως έχουν φιδίσια μορφή, η έντομα η εντομοειδείς γενικά. Όποια και αν είναι η φόρμα, τα αγρογλυφικά είναι το σήμα στους απογόνους ότι δεν έχουν ξεχασθεί !!!
Σαν σινιάλο ότι ένα αστρόπλοιο έχει ξεκινήσει για την Γη, εικόνες τεραστίων διαστάσεων διαστημοπλοίων και πληρώματα με ηρωικούς “σωτήρες” της ανθρωπότητας και της Γης θα είναι παντού. Για να εξουδετερώσουν αυτές τις εικόνες ενός “καλού” ουρανίου σώματος, εικόνες από αστεροειδείς που χτυπάνε την Γη και κομήτες που συντρίβονται επάνω μας θα χρησιμοποιηθούν για να δικαιολογήσουν τους πυραύλους που στοχεύουν τον ουρανό για “αμυντικούς” σκοπούς !
5
Μέθοδοι ελέγχου
Οι Sheti για να μας ελέγξουν μας βομβαρδίζουν με νέα ηλεκτρονικά Gadjets, δημιουργώντας μια ηλεκτρονική κουρτίνα που χαζεύει το μυαλό. Ναρκωτικά κάθε είδους νόμιμα και παράνομα για να κρατούν την ανθρωπότητα πειθήνια. Τροποποίηση συμπεριφοράς για να μην έχουμε κίνητρο να αντισταθούμε. Σε κανένα άνθρωπο δεν επιτρέπουν το status του ήρωα.
Αυτοί που δεν πολεμούν, αλλά υποφέρουν θα γίνουν οι νέοι “ήρωες” και πρότυπα προς μίμηση: θύματα, μάρτυρες, βασανισμένοι αιχμάλωτοι πολέμου και άνθρωποι που πεθαίνουν υπηρετώντας την πατρίδα τους.
Ο έλεγχος του πληθυσμού θα αυξηθεί έντονα και μόνο στους “επίλεκτους” θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν.
Οι εξαφανίσεις και οι απαγωγές θα αυξηθούν, ειδικώς γυναικών και νέων παιδιών. Νέες αερομεταφερόμενες αρρώστιες θα παρουσιασθούν. Η παχυσαρκία θα αυξηθεί, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες θα αυξηθούν στους άντρες, και η περίοδος στις γυναίκες θα μειωθεί από 28 σε 25 ημέρες.
Για να μας κρατήσουν στην Γη, η NASA θα εξαφανιστεί η θα περιοριστεί. Κάθε απόδειξη εξωγήινης ζωής θα γελοιοποιείται.
6
Η Ελπίδα της Ανθρωπότητας : ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ
Οι γραμμές της μάχης έχουν συρθεί για τον επερχόμενο Γαλαξιακό πόλεμο για την κατάκτηση της Γης. Όσο το ανθρώπινο είδος θα αναζητά την σωτηρία “εκεί έξω” σε κάθε είδους θεούς ανοίγει τον δρόμο για τα όντα που θέλουν να γίνουν οι καινούργιοι Επικυριαρχοί του. Όμως η ανθρωπότητα έχει μια άλλη επιλογή.
Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA και το Βασιλικό τους αίμα.
Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική.
Όσο η ανθρωπότητα αποδέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς, αποδέχεται μια ύπαρξη υπηρέτη. Όταν τελικά θυμηθούμε ότι μας έχουν κλέψει το βασίλειο μας, όταν τελικά κοιτάξουμε τους εαυτούς μας σαν τον δικό μας θεό και κύριο, τότε και μόνον τότε θα απελευθερωθούμε από τους εξωγήινους.
Ο συγγραφέας ζητά από τον αναγνώστη να ερευνήσει μόνος του τις πληροφορίες που παρατίθεται εδώ. Αποδεχτείτε τις η όχι, η απορρίψτε τες. Αποφασίστε μόνοι σας αν τα λόγια του Bek’Ti είναι αληθινά. Είσαι ο δικός σου θεός, είσαι ο κύριος της μοίρας σου, εάν μπορείς να θυμηθείς την αλήθεια.
7
Ο Morning Sky έχει υποστεί πολλές διαρρήξεις στο γραφείο του, και οι εμπιστευτικοί του φάκελοι και το κομπιούτερ του έχει κλαπεί. Το τροχόσπιτο με το οποίο ταξιδεύει στις διαλέξεις του έχει βανδαλιστεί.
Ο Morning Sky Έχει υποστεί μεγάλες απώλειες, αλλά υποσχέθηκε στον παππού του, και αυτή την υπόσχεση δεν θα την σπάσει με οποιονδήποτε τίμημα.
8
10
11


http://miastala.com/s/archives/6903Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .