Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ;;;


ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ πρ. ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ


Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΣΕΡΙΦΗ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ VISA SCHENGEN.O ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ VISA SCHENGEN , OI ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ VISA SCHENGEN ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! 

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ  ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ,  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
photognomon
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .