Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

«ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»Ανάπτυξη, Οικονομική Ανάπτυξη & ο Στόχος αυτού του Βιβλίου

Αναρωτηθήκαμε ποτέ τι σημαίνει ανάπτυξη; Πόσο εύκολα ή δύσκολα και με ποιο τρόπο επιτυγχάνεται;


Ανάπτυξη σημαίνει: ίσες ευκαιρίες στην ζωή, ίσες ευκαιρίες στην δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες στην παιδεία, ίσες ευκαιρίες στην υγεία. Σημαίνει ποιότητα ζωής, ασφάλεια της ζωής, προστασία της περιούσιας, καθαρό περιβάλλον, λιγότερο στρες, με μια λέξη.. πολιτισμό.

Σήμερα πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν ταυτίσει το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν ΑΕΠ (τον τζίρο δηλαδή) με την Ανάπτυξη. Είναι δυνατόν;

Ανάπτυξη και Οικονομική Ανάπτυξη είναι μάλλον εύκολο πράγμα για μας τους Έλληνες και δεν χρειάζονται πάνω από 6-8 μήνες για να δρομολογηθούν. Είναι απλώς θέμα πολιτικής βούλησης και είναι προφανές ότι αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν, είτε δεν θέλουν, είτε δεν γνωρίζουν, είτε δεν μπορούν.

Για να οδηγηθεί η Ελλάδα σε Ανάπτυξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο ελληνικός λαός να πάψει να άγεται και να φέρεται. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένας λαός αφυπνισμένος και ενημερωμένος, ένας λαός που θα έχει αντιληφθεί και συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ΑΝΑΠΤΥΞΗ και πως επιτυγχάνεται.

Αυτός είναι και ο στόχος του παρόντος πονήματος, Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ.

Το παρών βιβλίο είναι το αποτέλεσμα μελέτης άνω των 6.000 άρθρων και εκατοντάδων συνεντεύξεων και συζητήσεων. Αριθμεί 180 σελίδες σε διαστάσεις 14 χ 21. Μέσα στις σελίδες του καταγράφονται πάνω από 700 προτάσεις. Έχει έγχρωμο εξώφυλλο πλαστικοποιημένο και οι διαστάσεις του το καθιστούν εύκολα μεταφερόμενο παντού.

Διανέμεται δωρεάν (επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής)


με εκτίμηση

Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης
Βάρδα Ηλείας

Τηλ: 6937 930 815, email: ftsapi@gmail.com1 σχόλιο:

  1. Δημήτρης Περούλας11 Ιουνίου 2018 - 12:01 π.μ.

    Προτείνω το πόνημα αυτό του Δρ. Φάνη Τσαπικούνη ανεπιφύλακτα. Είναι ένα Έργο με ανεκτίμητη αξία. Δείχνει πως θα έπρεπε να είναι οι προγραμματικές εξαγγελίες μιας φιλολαϊκής ελληνικής κυβερνήσεως. Και πως οι πολιτικοί ηγέτες ενός ιστορικού και πολύπαθου λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .