Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΕΜΕΤΙΚΟ

Κύριοι Βουλευτές
·        Η Εσχάτη Προδοσία δεν θέλει προφανώς να φαίνεται.
   
·        Έτσι σχεδόν όλα τα κόμματα, βιάζουν την λογική του Ελληνισμού και αντιμετωπίζουν το σκοπιανό πολιτικάντικα και με βλακώδη κατοχικά γκαιμπελικά και υβριστικά επιχειρήματα πρακτόρευσης ξένων συμφερόντων .

      
·        Αποστομωτική όμως ανάλυση της επικείμενης Εσχάτης Προδοσίας,έδωσε στον ΑΝΤ1 του κ. Παπαδάκη η τέως πρύτανης του πανεπιστημίου της Ελληνικής (προς το παρόν) Μακεδονίας, και μέλος της επιτροπής των συλλαλητηρίων, Ελληνίδα Μακεδόνισσα, Κυρία Μαρία Δελιβάνη (από το 2:14:18 του,https://www.antenna.gr/watch/1199392/kalimera-ellada-07-06-2018 )
                            αποτέλεσμα εικόνα για μΠ± Ï Î¹Î ± Î'ÎμÎ »Î¹Î²Î ± νΠ· νÎμÎ³Ï ÎμÏ € Πονϻ · φωτογραφίες
·        «Αμόρφωτη» κτλ, κτλ, κτλ και αυτή, κατά τον εικονιζόμενο ιδιαίτερο του γραφείου του κ. Τσίπρα στο Μαξίμου, παραμορφωμένοινστρούκτορα μας Καρανίκα
                           1
·        Και ακούστηκε σήμερα αμέσως μετά στην ίδια εκπομπή «καλημέρα Ελλάδα» του κ. Παπαδάκη, ο εικονιζόμενος ινστρούχτορας του ΣΥΡΙΖΑΖαχαριάδης.
                                                20994364_852024061618318_6913812722855272944_n
·        Πιστεύοντας προφανώς σε όσα εμετικά έλεγε, να «αποστομώνει» ηλιθίως και βλακωδώς την Ελληνίδα Καθηγήτρια Κυρία Μαρία Δελιβάνη.
·        Ότι δήθεν, με την προσωρινή ονομασία FYROM δώσαμε ήδη το όνομα.
·        Τι να του απαντήσεις του «έξυπνου» αυτού που κάνει ότι δεν γνωρίζει ότι η ΠΓΔΜ σημαίνει F ormer Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.
·        Και επειδή προφανώς από τα επιχειρήματα του δείχνει ότι ίσως να μην γνωρίζει και αγγλικά ούτε και το «google translate», τον ενημερώνω (ήτοι τον ξεστραβώνω), «εθνικιστικά» - «αμόρφωτα» - «φασιστικά» κτλ, ότι η ΠΓΔΜ σημαίνει Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.Ήτοι πρώην επαρχία της Γιουγκοσλαβίας.
·        Και ότι με την προσωρινή ονομασία, δεν δώσαμε το όνομα και την Ελληνική Μακεδονία στους σκοπιανούς ως δήθεν άθλια και βλακωδώςυποστήριζε για προπαγάνδα στα Ελληνικά «πρόβατα».
·        Οι περισσότεροι επίσης δημοσιογράφοι αλλά και «ειδικοί» διεθνολόγοι, που επιβάλλεται υποθέτω με κάποιο τρόπο στα ΜΜΕ να τους παρουσιάζουν , θρασύτατα υποστηρίζουν αντεθνικά, την ουσιαστικά απόσχιση της Ελληνικής Μακεδονίας από το Ελληνικό κράτος .
·        Παράδειγμα ο επισημανθείς εδώ και καιρό «περιζήτητος εικονιζόμενος Φίλης. Που συνεπικουρούμενος από τον γνωστό διακαναλικό «Ποντίκη» - Δελατόλα, μας έλεγε και σήμερα διάφορες βαρύγδουπες παραπλανητικές σοφιστίες και «πατριωτικές» απειλές περί καταστροφής μας, αν δεν δώσουμε τα πάντα στους σκοπιανού αλλά και στους Αλβανούς (από το 1:50:29 επίσης του,https://www.antenna.gr/watch/1199392/kalimera-ellada-07-06-2018 )
                                            IMG255
·        Μας βγήκε επίσης να μας «διαφωτίσει» και ο Πάγκαλος των ΙΜΙΩΝ, του Οτσαλάν και του σχεδίου Ανάν κτλ. Σκέτη επίσης ανθελληνική εμετική αηδία ( https://www.youtube.com/watch?v=9wB2vfX2SRM ).
                                                          IMG257
·        Το άλλο βλακώδες επιχείρημα ότι δήθεν η Ντόρα έδωσε το όνομα και τι να κάνει τώρα , ο δυστυχώς αποδειχθείς πλήρως παιδαριώδης ο ΙΣΤΑΜΕ κ. Κοτζιάς ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων, συγγνώμη λάθος της κατοχικήςΕλλάδας.                                                                                                                                          
           αποτέλεσμα εικόνα για ÎºÎ¿Ï «Î¶Î¹Î ± Ï, φωτογραφίες   αποτέλεσμα εικόνα για ÎºÎ¿Ï «Î¶Î¹Î ± Ï, φωτογραφίεςαποτέλεσμα εικόνα για ÎºÎ¿Ï «Î¶Î¹Î ± Ï, φωτογραφίες
·        Το αντέκρουσε στην ΕΡΤ1 ο διαχρονικά Έλληνας δημοσιογράφοςΛάμπρος Καλαρίτης .
·        Εντυπωσιακή επίσης η σιωπή των διεθνιστικών κομμάτων, κυρίως του κ. Λαφαζάνη (όχι μόνον σιωπή αλλά και κατηγορία των συλλαλητηρίων) για την επιχειρούμενη εσχάτη προδοσία της Ελληνικής Μακεδονίας. Που φαίνεται δεν απέβαλε ποτέ τον διεθνιστικό του ανθελληνικό εαυτόν (αντίπερα του Λαφαζάνη, ο γνωστός Ανανιακός και υβριστής το 2004, του Τάσσου Παπαδόπουλου «αριστερός» Ανανιακός Κουναλάκης)
                                  αποτέλεσμα εικόνα Î Î ± νΠ± Î³Î¹ÏŽÏ «Î · Ï, Î> Î ± Ï † Î ± ζΠ± νΠ· Ï, φωτογραφίες
·        Εν ολίγοις οι νεοταξικοί πράκτορες «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ», μαζί με τους διεθνιστές «αριστερούς», μετά το σχέδιο Ανάν τους, μετά την υποδούλωση ληστεία, γενοκτονία κτλ της Ελλάδας, ετοιμάζονται τώρα και για την Εσχάτη Προδοσία τους, ακρωτηριασμού της Ελλάδας.
·        Όλα δείχνουν ότι δεν θα του περάσει του νέου αστέρος του Γκουρία , της διεθνούς νεοταξικής πολιτικής.
                                                  αποτέλεσμα εικόνα για ÎºÎ¿Ï «Î¶Î¹Î ± Ï, φωτογραφίες
·        Το σκοπιανό σηματοδοτεί το τέλος του. Και το τέλος όλων των μετ αυτού ήτοι μελών του χειροτέρου όλων αριστερόστροφου φασισμού (Μίκης ορθότατα έφη). Των κατά τον δηκτικότατο Καραμπελιά, Γενιτσαραγάδων (φωτογραφία)
                                            Γενιτσαραγαδες
·        Αλλά και όλων των θρασύτατων ανθελλήνων, νεοταξικών και διεθνιστών «δημοκρατών», ψευτοδεξιοαριστεροσοσιαλιστών προδοτών του Ελληνισμού, όχι «λαϊκιστών», όχι «εθνικιστών» και όχι όλα τα άλλα κατοχικά φασιστικά τους
                                   αποτέλεσμα εικόνα για ÎºÎ¿Ï «Î¶Î¹Î ± Ï, φωτογραφίες    
Τέλος ενωρίτερα είχε βγει στην εκπομπή για νεοταξική οικονομική «ενημέρωση» ο γνωστός Καθηγητής Μαραβέλιας
Ευριπίδης ΜπίλληςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .