Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE;

Γράφει ο Αντίοχος

Δημοσιοποιήθηκε το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue, το οποίο τα έχει όλα εκτός από το πιο ουσιαστικό σε μια δημοσκόπηση: την πρόθεση ψήφου!


Και γιατί άραγε την απέκρυψαν οι δημοσκόποι; Ποιο στοιχείο άραγε δεν μπορούσαν να δημοσιοποιήσουν, γιατί δεν τους επέτρεπε η… δημοκρατική τους συνείδηση;

Ψάχνοντας τα υπόλοιπα στοιχεία της δημοσκόπησης, είναι πολύ εύκολο να επισημάνουμε αυτό που κρύβουν! Τόσο εύκολο, όπως και το τι κάνει… νιάου-νιάου στα κεραμίδια! Πρόκειται, όπως πολύ καλά καταλάβατε, για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει περάσει ακόμα και το ψυχολογικό φράγμα του 10%!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις μετρήσεις για την δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να συγκεντρώνει θετικές γνώμες από το 11% των ψηφοφόρων. Ποσοστό ανεβασμένο κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο «πολιτικό βαρόμετρο» της ίδιας εταίρας, που εμφάνιζε το ποσοστό δημοφιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο 9%.

Προφανώς, αντίστοιχη αύξηση έχουν σημειώσει και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

ethnikismos.net1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΦΩΦΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΓΑΝΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΒΑΛΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .