Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Οι προβληματισμοί λοιπόν του κυρίου Καρανίκα πέραν του ότι είναι εκτός λογικής και σοβαρότητας είναι κατάπτυστοι και άθλιοι.

Συγκεκριμένα λοιπόν το φαιδρό, ανεκδιήγητο και απίθανο αυτό πρόσωπο δήλωσε «Δεν φτάνει να καταδικάσουμε τον φασισμό. Δεν φτάνει να καταδικαστεί ο φασίστας. Πρέπει παράλληλα να απαντήσουμε αν επιτρέπεται να μεγαλώνει παιδί αυτός ο φασίστας γονέας που επιτίθεται στον δήμαρχο;».


Σε βαθείς φιλοσοφικούς στοχασμούς υπέπεσε ξανά ο μοναδικός και ανεπανάληπτος κύριος Καρανίκας με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο εθνομηδενιστής και τουρκολάγνος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κύριος Μπουτάρης επειδή παρευρέθηκε στην επέτειο-μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων, ενώ πριν λίγο καιρό σε μια συνέντευξη του εκθείαζε τον Μουσταφά Κεμάλ δηλώνοντας ότι αδιαφορεί για το πόσους Έλληνες Ποντίους έσφαξε. Σκοπός αυτού του κειμένου δεν είναι η επιδοκιμασία ή η αποδοκιμασία της επίθεσης που δέχθηκε ο κύριος δήμαρχος, αλλά η κριτική και ο σχολιασμός των ρήσεων του μοναδικού κύριου Καρανίκα όσον αφορά το δικαίωμα στην τεκνογονία.

Ειλικρινά αναρωτιόμαστε αν ο κύριος Καρανίκας έχει ακούσει ποτέ το λαϊκό άσμα του αθάνατου Στράτου Διονυσίου «του κόσμου το περίγελο» ή αν έχει ακούσει ποτε την παροιμία «Εγώ γελώ με δώδεκα και δεκατρείς μ’ εμένα». Διότι ειλικρινά είναι «τα ύστερα του κόσμου που επαναλάμβανε και ο Πατριαρχέας στο λογοτέχνημα του Νίκου Καζαντζάκη «ο Χριστός ξανασταυρώνεται» να τολμά ο αγωνιστής για την νομιμοποίηση της Ινδικής κάνναβης και ο άνθρωπος που φωτογραφίζεται αγκαλιά με τραβεστί, να αναρωτιέται έστω και φιλοσοφικά, αν η Πολιτεία πρέπει να θέσει γενετικούς περιορισμούς με βάσει την πολιτική ταυτότητα του κάθε πολίτη.


Βάσει του συντάγματος, της δημοκρατίας και των αρχών της πολυφωνίας ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος και έχει το δικαίωμα να πρεσβεύει τις όποιες αξίες και ιδέες επιθυμεί. Έτσι λοιπόν μπορεί να είναι λάτρης της αρχαίας ελληνικής δημοκρατίας, της βυζαντινής αυτοκρατορίας, της κομμουνιστικής ιδεολογίας και της εθνικοσοσιαλιστικής θεωρίας, όπως επίσης να δηλώνει υμνητής του Χίτλερ, του Στάλιν, του Μάο Τσε Τούνγκ, του Έλβις Πρίσλεϋ, του Γιάννη Φλωρινιώτη ή του Μπόμπ Σφουγγαράκη.


Πέραν όμως από τις ιδεολογικές τοποθετήσεις και από την πίστη ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει τα παιδιά του με κάποιους κοινά αποδεκτούς και ενδεδειγμένους κανόνες και κώδικες κοινωνικής συμπεριφοράς. Κώδικες και κανόνες που δεν υπαγορεύει το ποινικό δίκαιο αλλά το κοινωνικό και εθιμικό, καθώς και η απλή και προφανής λογική.

Σύμφωνα όμως με την στρεβλή διανόηση και τον νοσηρό ψυχισμό του κυρίου Καρανίκα το να τεκνοποιεί ένας χρήστης ναρκωτικών ουσιών και να υποχρεώνει το παιδί του να μεγαλώνει και να διαμορφώνει χαρακτήρα μέσα σ’ ένα περιβάλλον με μπάφους, μυτιές και βελόνες ή να έχουν το δικαίωμα στην υιοθεσία οι ομοφυλόφιλοι και να υποχρεώνουν τα υιοθετηθέντα τέκνα τους να μεγαλώνουν και να διαμορφώνουν χαρακτήρα μέσα σ’ ένα περιβάλλον με φτερά, πούπουλα και ροζ στρινγκ, είναι απόλυτα φυσιολογικό και ενδεδειγμένο για μια μελλοντική «ακμάζουσα» κοινωνία.


Αντιθέτως όποιος πιστεύει στο Έθνος και στην Φυλή, όποιος έχει βαθιά συνείδηση της ιστορικής του κληρονομιάς και από τον κύριο Καρανίκα θεωρείται Φασίστας να μην έχει δικαίωμα στην τεκνοποιία.

Εδώ λοιπόν ομιλούμε για ένα πολύ ρηχό και απλοϊκό συλλογισμό, αντάξιο της ρηχότητας και της απλοϊκότητας του εμπνευστή του. Άλλα επίσης για ένα υποβόσκοντα παραλογισμό, μια σχιζοφρενή θεώρηση ανάλογη με την άποψη του ότι όσοι διαδηλώνουν για την ελευθερία της Σιέρα Λεόνε είναι αποδεκτοί και ανθρωπιστές, ενώ όσοι διαδηλώνουν για την ελευθερία της Βορείου Κύπρου αποπέμπονται ως Φασίστες.

Οι προβληματισμοί λοιπόν του κυρίου Καρανίκα πέραν του ότι είναι εκτός λογικής και σοβαρότητας είναι κατάπτυστοι και άθλιοι. Το επόμενο που θα προτείνει είναι να επιβάλλεται χημικός ευνουχισμός σε όσους δηλώνουν Εθνικιστικές και λάτρεις της πατρίδας και της φυλής του.

Αγαπητέ κύριε Καρανίκα αν εξαφανίσουμε τους πατριώτες, τους Χριστιανούς και τους παραδοσιακούς οικογενειάρχες εν τέλει θα μείνει ένα άτομο με φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά καρικατούρας, με ένα τρίφυλλο τσιγάρο Ινδικής κάνναβης στο δεξί χέρι και με ένα ακαθορίστου φύλου θλιβερό πλάσμα αγκαλιά στο αριστερό χέρι.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου
ethnikismos.netΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .