Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Tο Mirage 2000-5 ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ. Τώρα θα τους πλακώσουν στα μηνύματα και εσάς στα ψέμματα! Το Μνημόνιο 4 το έκαναν Σύμφωνο Ανάπτυξης!!! Σας ξεστραβώνω.

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Μετά τους ομήρους που πιάστηκαν, κατερρίφθη και πολεμικό αεροπλάνο (κατά σύμπτωση μια μέρα μετά τη Ρώ). Δεν είναι τυχαίο αυτό.


(να προσέχετε πολύ τί ακριβώς γράφω εφεξής)
Στα ραντάρ δεν είδαν την έκρηξη; Τί σκατά ραντάρ έχουν οι μαλάκες; Ο άλλος πιλότος, γιατί δεν γύρισε να δεί που έπεσε ο πρώτος; Μήπως γιατί κάποιοι τους πήγαιναν καροτσάκι; Δεν δέχομαι κανενός την άποψη και ειδικά των φερομένων ως “ειδικών” του ΓΕΕΘΑ. Δεν δέχομαι επίσης την ύπαρξη “μαρτύρων” και ειδικά video. Δεν μασάω.

Κάθε τόσο τα Ελληνικά πολεμικά πλοία τρακάρουν. Δεν βλέπετε την απαυτωσύνη τους; Φυλακή θα πάνε όταν…


Tα μηνύματα της ΕΕ στη Τουρκία για ηρεμία, μου θυμίζουν την φορολόγηση των εφοπλιστών την οποία δεν έκανε ο ψεύτης Γιουνκέρ της Στοάς Μακαντάση.

FRIDAY 13, ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ
Μέρες φωνάζω. “Κλάνω και σφυρίζω” ο Καμμένος! Καθόταν και έπαιζε μπιρίμπα στο ΥΠΕΘΑ σήμερα με το Παγιάτ. Κοίταγαν μαζί τα αεροπλάνα να πέφτουν.

Σε διακοπές ο Τσίπρας στη Τήλο. Λαγός ο Κούλης Μητσοτάκης ενώ η Στοά Μακαντάση το έρριξε στην εσχατολογία, μήπως τους λυπηθεί ο Παίσιος…Διότι αν το λέει ο Θεός, ο Καμμένος είναι αθώος (η λογική του ΑρχιΜαλάκα). Σταμάτησε η παραγωγή και των F-35 άκουσα. Εϊναι και ακριβά αυτά. Στοιχίζει το βάψιμο πολύ…

Δεν βγαίνει με δαύτους. Τσουλαρία και λουστρίνι και Τόπε Τόπε ο Αδελφός o Παπαγάλος. Μεγάλα κοπρό και ανίκανα. Τώρα αρχίζουν όλοι οι απατεώνες το “ΑΘΑΝΑΤΟΣ” και το κακό τους το φλάρο μαζί με δικαιολογίες για τη πτώση, που αφορά σμηναγό μοίρας παντός καιρού απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής με Παίσιο μαζί για να δένει το γλυκό… Τους πήρε μια μέρα να γράψουν το σενάριο και να συντονισθούν. Σας μαθαίνω…


ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
“Οι δύο πιλότοι μας φυσιολογικά (απο ταινία του Νίκου Ξανθόπουλου το έργο κλεμμένο) κουρασμένοι επέστρεφαν στη Σκύρο για προσγείωση. Μπροστά ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος . Στη κάθοδο βρήκαν σύννεφα στα 3000 πόδια. 

Μπήκαν στη νέφωση κι εκεί φαίνεται ότι ο εφιάλτης κάθε πιλότου , η παραίσθηση “χτύπησε” τον Σμηναγό. “Κάρφωσε” στη θάλασσα. Το δεύτερο Mirage 2000 ακολουθούσε. Ο χειριστής του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά μόλις στα 1000 πόδια. Μέχρι να τραβήξει το χειριστήριο είχε βρεθεί στα 300 πόδια!!! 

Τον έσωσε η εμπειρία του.”
Η προπαγάνδα της Στοάς Μακαντάση μας λέει ότι τα αεροπλάνα δεν είχαν όργανα και το αεροδρόμιο δεν μπορούσε να τους καθοδογήσει να προσγειωθούν με αυτό το καιρό. Αυτή είναι η χώρα. Τους πιστεύετε ακόμη; Τί άλλο να γράψω; Ο Μητρόπουλος αυτοκτόνησε; Σας δούλεψε και αυτός;


Η ΣΤΟΑ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΠΟϊ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΙΑΝΝΟΙΑ!!!
ΤΟ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4” ΕΓΙΝΕ “ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ;
Σας δουλεύουν. Το πιάνετε αυτό που λέω (χρόνια το γράφω) ή σας αρέσει να παίζετε το τράγκα σας;
Τόσα χρόνια λέω “να κάνουν στην άκρη, θα χυθεί πολύ αίμα”.

Δέστε τα αποτελέσματα. Δωρεάν έδωσαν το Ελληνικό, μετά έδωσαν και τα ΕΛΠΕ και κάτω απο τα ΕΛΠΕ τα κοιτάσματα, στα οποία έχουν χαρίσει το management οι γνωστοί μας απατεώνες με τη στήριξη των προηγούμενων απατεώνων.

<<<1,5 δις τα ΕΛΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ>>>
Είναι και ανάπηροι διανοητικά. Δεν μπορεί να κάνει όμως κουμάντο πλέον η περιπτερού της Ομόνοιας.

Δεν γίνεται πια. Στην άκρη. Είναι νούμερα. Δεν το βλέπετε;2 σχόλια:

 1. Turkey Developed New Electronic Warfare System
  The Koral system is the result of an independent development of Turkey. The manufacturer claims range is 100 km, though unconfirmed by any other source
  Ami Rojkes Dombe | 2/03/2016 Contact author
  Turkey formally received its first Koral EW system from Aselsan on 22 February. Source: SSM
  Turkish Air Force received a new electronic warfare system named Koral, developed by the Turkish company Aselsan, so reported Janes.com website.

  Koral is able to search for, intercept, analyze, classify, and find the direction of multiple conventional and complex type of radar signals. It also has the capability to jam, deceive, and paralyse hostile radars. It can either be set to automatically respond to hostile signals or it can present suggested options to an operator.

  The Koral system was developed under the Land Based Stand-off Jammer System project, which was contracted in July 2009. The system includes four Electronic Support Systems (ED) and one Electronic Attack System (ET), each mounted on an 8x8 truck. The vehicles can be up to 500 m away from each other, communicating via fibre-optic cables. The system is reported to have an operating range of 100 km, although this was not confirmed by any other source...http://www.israeldefense.com/en/content/turkey-developed-new-electronic-warfare-system...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
   ................

   Η Τουρκία ανέπτυξε νέο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου
   Το σύστημα Koral είναι το αποτέλεσμα μιας ανεξάρτητης ανάπτυξης της Τουρκίας. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το εύρος τιμών είναι 100 χιλιόμετρα, αν και δεν επιβεβαιώνεται από οποιαδήποτε άλλη πηγή
   Ami Rojkes Dombe | 2/03/2016 Επικοινωνία με τον συγγραφέα
   Η Τουρκία έλαβε επίσημα το πρώτο της σύστημα Koral EW από την Aselsan στις 22 Φεβρουαρίου. Πηγή: SSM
   Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία έλαβε ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα πολέμου με το όνομα Koral, το οποίο ανέπτυξε η τουρκική εταιρεία Aselsan, όπως ανέφερε ο δικτυακός τόπος Janes.com.

   Το Koral είναι σε θέση να αναζητήσει, να παρακολουθήσει, να αναλύσει, να ταξινομήσει και να βρει την κατεύθυνση πολλών συμβατικών και σύνθετων τύπων σημάτων ραντάρ. Έχει επίσης την ικανότητα να μπλοκάρει, να εξαπατά και να παραλύει εχθρικά ραντάρ. Μπορεί είτε να ρυθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται αυτόματα σε εχθρικά σήματα είτε μπορεί να παρουσιάζει προτεινόμενες επιλογές σε έναν χειριστή.

   Το σύστημα Koral αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Land Based Stand-off Jammer System, το οποίο ανατέθηκε τον Ιούλιο του 2009. Το σύστημα περιλαμβάνει τέσσερα ηλεκτρονικά συστήματα υποστήριξης (ED) και ένα ηλεκτρονικό σύστημα επίθεσης (ET), το καθένα τοποθετημένο σε φορτηγό 8x8. Τα οχήματα μπορούν να απέχουν έως και 500 μέτρα το ένα από το άλλο, επικοινωνώντας μέσω καλωδίων οπτικών ινών. Το σύστημα αναφέρεται ότι έχει εύρος λειτουργίας 100 km, αν και αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από άλλη πηγή.

   Διαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .