Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΤΟΧΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ.
ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΣΑΝΤ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΗΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ.


ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ . ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΩΝΤΟ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.


ΑΝ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ , ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ -ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΡΟΥΣΒΕΛΤ, ΤΡΟΥΜΑΝ , ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ, ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΚΑΙ ΝΙΞΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΝΕΙΤΟ Ο κ. ΑΣΣΑΝΤ;;


ΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ -ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ;


ΧΘΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΗΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ:


1/ ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΕΠΙΘΕΣΗ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΥΣ


2/ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟ.


3/ ΤΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ , ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ


4/ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΑΣ ΕΝΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΜΟ


ΑΝΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΙΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.


ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ 21ον ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ Η ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΜΟΧΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ .;;


ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ , ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ.

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


16/4/2018Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .