Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ & ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ;


Κάθε μέρα 5.000 φορολογούμενοι, θύματα μιας απίστευτης οικονομικής διαχείρισης ακραίας υπερφορολόγησης ενός ανάλγητου κράτους, με  εκατομμύρια πολίτες να δέχονται κατασχέσεις και πλειστηριασμούς από τράπεζες και εφορίες, οδηγώντας τη χώρα στο χάος και τους πολίτες σε ανήκεστες βλάβες, απαξιώνοντας και καταστρέφοντας τη ζωή τους!


     Δεν υπάρχει πλέον κοινωνική τάξη που να μην έχει θιγεί. Μια ατέλειωτη στρατιά οφειλετών, εκατομμύρια όμηροι των ανάλγητων διοικήσεων των  τραπεζών και θύματα της εφορίας, να αδυνατούν όλοι να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους και τα δάνεια τους, βιώνοντας ως πολίτες ακραίες καταστάσεις επιδεινούμενες καθημερινά σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά δίχως να υπάρχει τέλος,  αντιθέτως
να έπονται τα χειρότερα, με ανυπολόγιστες οικονομικές και Εθνικές για τον τόπο εξελίξεις! 


     Δεν υπάρχει καν για τη χώρα τα τελευταία 3 χρόνια έστω και μια μάχη κερδισμένη, ενώ θα ήταν ουτοπία πια να αναφερθούμε στα όποια αποτελέσματα αυτής της κυβέρνησης των δοσίλογων ανίκανων και ανθελλήνων, αυτής της συμμορίας των ανυπόληπτων και απορριπτέων απ’ όλους τους ομολόγους τους στη παγκόσμια κοινότητα, που κανείς πλέον δεν τους σέβεται και κανείς δεν θέλει να τους βλέπει!!!       
                                                                                                                                                                      

     Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και είμαστε μόνοι σαν καλαμιά στον κάμπο περιστοιχισμένοι από εχθρούς δίχως  φίλους και συμμάχους, θύματα μιας δικής μας επιλογής ενός διπλού λάθους μας, περιμένουμε να γίνει το πολλαπλό θαύμα, αμ δε…!

   
     Πατριώτες η τύχη της χώρας, των οικογενειών μας και των επόμενων γενιών βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ας το καταλάβουμε όλοι  έγκαιρα, πέρα από κόμματα και προκαταλήψεις γιατί το χρωστάμε στη πατρίδα μας, στην ιστορία μας και στις επόμενες γενιές! Πρώτο μέλημα μας αυτές τις κρίσιμες στιγμές για να σωθεί η πατρίδα μας πρέπει να είναι η πτώση της κυβέρνησης, να αναλάβουν άλλοι την τύχη της χώρας πριν είναι αργά! 


Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!!

     Λυπάμαι, αλλά όσο υπάρχουν πολίτες σ’ αυτό τον τόπο που στηρίζουν αυτή τη μάζωξη των γελοίων ανυπόληπτων και δοσίλογων, που τα έδωσαν όλα και θα δώσουν και ότι άλλο απέμεινε μαζί με τις περιουσίες του λαού, το ‘’Μακεδονικό’’ και όποια κερδισμένα και ποτισμένα με αίμα εδάφη μας από κακούς χειρισμούς ή σκοπιμότητες, το βάρος της ευθύνης αυτής της μειονότητας είναι τεράστιο κι ας το σκεφτούν!!!


     Πόσες φορές πρέπει να αναφερθούμε στην Εθνική πράξη προδοσίας τους, σ’ αυτή που δίνουν τις περιουσίες του λαού τους στα κοράκια και founds, στερώντας το δικαίωμα από τους δανειολήπτες συμπατριώτες τους να γλυτώσουν τα σπίτια τους ;


     Είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες να τους στηρίζουν; Τι στο καλό γίνεται σ’ αυτόν τον τόπο; Τίποτα δεν πάει καλά, όλα πάνε κατά διαβόλου. Η χώρα δεν κυβερνάται κι αυτό είναι κοινώς αποδεκτό, πως είναι δυνατόν να βρίσκονταν ακόμα στην εξουσία και πως είναι δυνατόν να το έχουμε αποδεχτεί;                    


     Είναι αδιανόητο κι αποτελεί ντροπή και όνειδος για κάθε Έλληνα!!!        
 

     Τι είναι αυτό επιτέλους που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι; Πώς είναι δυνατόν να μη βλέπουν πως μας αντιμετωπίζουν όλοι;


     Με τις ελληνοτουρκικές σχεσεις στα άκρα και προ μιας πολεμικής μεταξύ μας σύρραξης, το ΝΑΤΟ εξακολουθεί να "νίπτει" τας χείρας του επαναλαμβάνοντας δια του Στόλντεμπεργκ, ‘’βρείτε τα μεταξύ σας’’! 


Αν είναι δυνατόν, όταν υπάρχουν ανθρώπινες στρατιωτικές απώλειες και παραβιάζονται οι Διεθνείς συνθήκες και τα σύνορα της Ε.Ε!  Με μια άλλη κυβέρνηση σοβαρών πολιτικών δεν θα μπορούσε ποτέ αυτό να συμβεί!!!


     Κι αυτός ο κρυφο-τουρκόφιλος και ανθέλληνας, μη τηρώντας τις αρχές και τις υποχρεώσεις της Συμμαχίας, σήμερα βρίσκεται με τον Ερντογάν και καλό απ' αυτο θυμηθείτε δεν θα βγεί, γιατί δοκιμάζουν τις ανοχές μας και καθώς κανείς δεν αντιδρά από τους ανεγκέφαλους και προσκυνημένους προδότες που μας κυβερνούν, περιμένετε να 'ρθουν τα χειρότερα!


     Πατριώτες, όλα τα κάνουν λάθος, υπολείπονται των πάντων, είτε το κάνουν από άγνοια είτε βάσει σχεδίου! Η πατρίδα μας καταρρέει, τα πάντα διαλύονται και μαζί με το κράτος το εμπόριο, η τελευταία ελπίδα της χώρας για να ανακάμψει η οικονομία μας, με την υποκατανάλωση να οδηγεί καθημερινά τους μικρομεσαίους σε λουκέτα και στην ανημποριά, τελικά στην απώλεια και κλοπή των περιουσιών τους, 


ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ & ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΝΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!     

        
     Ας μη εθελοτυφλούν κάποιοι κομματικοποιημένοι πολίτες γιατί κάνουν μεγάλο κακό στη πατρίδα τους!
    

     Τα μισά καταστήματα της χώρας έκλεισαν ήδη και οσονούπω θα οδηγηθούν σε λουκέτα και τα υπόλοιπα για να παραμείνουν τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες, δηλαδή οι επιχειρήσεις των μεντορών τους όπως συνέβη και με τις τράπεζες που βρέθηκαν πλέον στα χέρια τους αντί πινακίου φακής, ενώ οι όποιες προτεινόμενες τάχα ρυθμίσεις απέτυχαν, γιατί αυτό ήθελαν και είχαν προσχεδιάσει με πρώτο τον πολυσυζητημένο Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, που μέσα σε 8 μήνες έγιναν μόνο 26 ρυθμίσεις!!! 


     Τον δε Κώδικα Δεοντολογίας οι τράπεζες φρόντισαν κι αυτόν να τον ευτελίσουν τελείως, καθώς αποτελεί πλέον  μια δεύτερη ντροπή για τον ΥΠΟΙΚ και την κυβέρνηση, αφού ξεπούλησαν πρώτα τις τράπεζες άφησαν τώρα τους τραπεζίτες να εμπαίζουν εκατομμύρια Έλληνες εκβιάζοντας τους να δεχτούν ρυθμίσεις καταδικαστικές και ανούσιες γι αυτούς, προτείνοντας τους μόνο αφαίρεση των τόκων υπερημερίας, (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) και όχι κούρεμα του δανείου τους και δη για τα ενυπόθηκα δάνεια κάποιων δύσμοιρων γονιών που εγγυήθηκαν για να βοηθήσουν τα παιδιά τους, για να βρεθούν τελικά όλοι μαζί τώρα στους δρόμους και στις στοές, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ FOUNDS ΑΝΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟΥ 3-5% & 7% !   

     
     ΤΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΝΤΡΟΠΗ!!! Να τους χαιρόμαστε λοιπόν όλοι και να τους δοξάζουμε!


Β. Αναγνώστου  

                                              
Συγγραφέας- αρθρογράφος                                                       

www.manifesto.com.gr       
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .