Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Να γράψω, να μη γράψω; Δεν έχει νόημα. Σας δουλεύουν.


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΛΙ; ΤΗΝ ANIKANOTHTA ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ; TH ΠΟΝΗΡΙΑ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ;
Μπορεί και τα ραντάρ να μη δείξουν, λέω εγώ. Εσείς ποιόν πιστεύετε;

Πρόταση: Γιατί δεν βάζουν τον Νανόπουλο ή τον φίλο του Κωστίκα απο τη Κρήτη το θεωρητικό φυσικό με το μούσι να τους πεί ή και το περίφημο Δανέζη. Αυτοί όλοι ξέρουν και απο ραντάρ… και αυτόν το Πρόεδρο της Ένωσης Φυσικών που διαφήμιζε τη συσκευή νερού ή τον Βαρώτσο ή τον Τσελεμέντη. Τόσα πνεύματα υπάρχουν στην Ελλάδα… και έρχονται και τα stealth… Ας ρωτήσουν και το Ψινάκη. Υπάρχει και ο Γκλέτσος. Γιατί όχι. Μέσα όλοι…

Μήνυμα: Aυτό με το υποβρύχιο, κάνω ότι δεν το κατάλαβα. Θα πώ μόνο, πως αν θέλει κάποιος να με ρωτήσει “κάτι”, θα πρέπει να είναι α) έξυπνος β) ευγενής και γ) πάαααρα πολύ ταπεινός. Είδατε με τη συσκευή του νερού, η Στοά Μακαντάση δεν κέρδισε τίποτα. Ξεφτυλίστηκαν. Απαντήσεις σε σοβαρά θέματα μόνο με όνομα, τηλέφωνο και mail και δεν είναι σίγουρο. Τα δικά μας, δικά μας τέλος. Πολλά τέλος… Εγώ θα ζητάω, κανένας άλλος.
ΚΑΙ H ΚΛΕΦΤΟΜΠΑΛΙΑ ΤΕΛΟΣ 
Θα μου πείτε, ότι χθές είπα ότι τα ραντάρ μπορεί να δείξουν και ότι θα έπρεπε να το έχουν δεί. Αυτό όμως το είπα εγώ. Άλλο είναι να το πώ εγώ και άλλο είναι να το πεί ένας άλλος μετά απο εμένα. Γιατί αν μιλήσει κάποιος άσχετος πάνω στη φωνή μου, η αλήθεια μπορεί να κρυφτεί και ο Ηλιος της Δικαιοσύνης να μη Λάμψει. Αυτό δεν είναι καλό… Έτσι; To καταλάβαμε; Το λέω για να προλάβω μελλοντικές επαναλήψεις και να μην ακούσω μπούρδες απο τους “ειδικούς” της Στοάς Μακαντάση, τους πληρωμένους πεπέδες του ΥΠΕΘΑ  και άλλους… Μεταξύ μας όμως… δεν χρειάζονται όλα αυτά. Το αεροπλάνο κατερρίφθη.

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ just made in USA

Πρέπει να πάψετε να θεωρείτε αληθινές τις δηλώσεις του ψεύτη και αποδεδειγμένου απατεώνα, Τσίπρα. Κάποτε πρέπει να μεγαλώσετε. Νηπιαγωγείο είστε. Νηπιαγωγείο. Σας δουλεύουν.
Προσέξετε ότι μετά τη κατάρριψη του αεροπλάνου, διέρρευσε πρώτα σήμερα μια φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιλντιρίμ και μετά έσκασε το τηλεφώνημα Τσίπρα και Γιλντιρίμ με υπονούμενα για ανταλλαγή φυλακισμένων Γκουλενιστών κλπ. 

Σας έχουν για μαλάκες. 

Ποσέξετε και την επιλογή της φωτογραφίας είναι απο το Σκάι… Σε λίγο και κοινές ασκήσεις Έλληνες και Τούρκοι στο Αιγαίο και F-35 στη Τουρκία. Αμερικάνικο σενάριο, just made in USA.

Μετά τη Συρία έρχεται η σειρά της Τουρκίας. Ο αρχιπαραμυθάκης Τσίπρας πάει να παίξει παιγνίδι στον Ερντογάν!!! Οι ΗΠΑ έταξαν θέση στον Γιλντιρίμ; Θα δούμε…
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΤΟΣΚΑΣ!!! ΠΡΟΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ; ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!
Θα μου πείτε ότι εδω τους ακούνε οι κλέφτες απο τους ασυρμάτους και τη κοπανάνε πριν έλθουν! Αυτό μας πείραξε; Έρχεται και καλοκαίρι, μια χαρά είναι. Μετά σε κουτούκια στα Εξάρχεια για το χειμώνα. Οργάνωση.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ…
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…

Τα ναρκωτικά στη Μύκονο βγαίνουν σε καρότσια. Για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα νέα κόλπα μιλιά… Μιλιά…. Ο Μαρινάκης κρίθηκε και ως μη ύποπτος φυγής απο το Συμβούλιο Εφετών! Χαχαχαχα. Η ηρωίνη που βρέθηκε έχει πάει στις ΗΠΑ μήπως για τιμολόγηση; Ένα δις ευρώ ναρkωτικά, πού είναι; Ρε μπας και τα κράτη κάνουν εμπόριο και δεν το ξέρουμε;

ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ. ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .