Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Είμαστε πλέον σε ΕΜΠΟΛΕΜΗ κατάσταση. Τι πρέπει να κάνουμε για να ετοιμαστούμε για όσα έρχονται ;

Ακόμη και οι πλέον αδιάφοροι, αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα χειροτερεύουν.
Οι κινήσεις στη διεθνή σκακιέρα επιταχύνονται. Όλο και περισσότερα πιόνια μπαίνουν στο σχέδιο..


Φυσικά δεν λείπουν -όπως πάντα- οι ανόητοι που σπεύδουν να ειρωνευθούν. Κάποιοι από αυτούς παριστάνουν και τους πιστούς. Όχι μόνον αγάπη και σεβασμό δεν δείχνουν, αλλά επιμένουν να γελάνε από φθόνο και ζήλεια. Δεν πρόκειται να χάσουμε ούτε λεπτό μαζί τους.
Οι εξελίξεις δείχνουν τι έρχεται. Όπως και οι προφητείες.

Η προδοσία στην πολιτική σκηνή αλλά κυρίως μέσα στην -θεσμικά αποκαλούμενη- εκκλησία, έχει χτυπήσει κόκκινο εδώ και καιρό. Αφού οι πιστοί συνεχίζουν να παριστάνουν ότι δεν βλέπουν, η οργή του Θεού έρχεται να καθαρίσει τον "στάβλο".

Όσοι νομίζουν ότι κινδυνεύουν μόνον όσοι είναι στο στρατό ή σε περιοχές κοντά στην Τουρκία, δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει. Από τους Ουτσεκάδες στη Θεσπρωτία, μέχρι τους λαθρομετανάστες στις μεγάλες πόλεις, η Ελλάδα θα αιματοκυλιστεί αδυσώπητα.

Κάποιοι άλλοι έτρεξαν να βολευτούν ατομικά, σε κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα μπορούσε κάποιος με τέτοιο κίνητρο, να ελπίζει ότι ο "Θεός" θα τον σώσει;

Μια πρώτη εισήγηση, για όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν :
http://opaidagogos.blogspot.de/2018/04/blog-post_88.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .