Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ - "ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"!


ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, Ο Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: "ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"!


Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Βουλής και...

βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, πρότεινε στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κάνουν κοινές ασκήσεις στο Αιγαίο οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για να μην χάνουμε τα παιδιά μας χωρίς λόγο στο Αιγαίο!

Ναι, καλά διαβάσατε:

«Είναι κρίμα να χάνουμε τα παιδιά μας χωρίς λόγο (σ.σ.: χωρίς λόγο; Τι άλλο θα ακούσουμε!) στο Αιγαίο»

Στέλνοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου σμηναγού, ο Δημήτρης Καμμένος προέτρεψε την ηγεσία της γειτονικής χώρας να προχωρήσει σε ειρηνικές ενέργειες και κινήσεις καλής θέλησης.

"Προτείνω στον κ. Ερντογάν να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης και να πάμε σε μια κατάσταση ειρήνης στο Αιγαίο.

Δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε με αυτές τις τακτικές.

Αντιθέτως, έχουμε μόνο να κερδίσουμε οι δύο χώρες από μια ειρηνική συνύπαρξη. Να κάνουμε κοινές ασκήσεις και όχι να χάνονται τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεών μας χωρίς λόγο" τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Απίστευτος!pronews.gr 
(τίτλος: δικός μας)
indobserver.blogspot.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .