Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Διαστημική εποχή, Σεφ, Βίζιτες, ΤΗΛΕ μαλακίες και τσιμπούκια ο τίγρης… Χαλαρρραααά όμως… ΧΑΧΑΧΑ.

ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…

  • Καραμανλής. Σταθερή αξία… ΧΑΧΑΧΑ. Ξέρω που πάει το μυαλό σας με το Καραμανλή… στη “παραγωγή”! ¨Εψαχνε και για FREMM να κατασκευάζονται στην Ελευσίνα. Κε Μαλαντί o Στούρνς. Στο δρομο του ο Tσιπροκαμμένος (άρα ίδιος sponsor).
  • Κοτζιάς. Tρείς ώρες σε ένα δωμάτιο, χωρίς φαγητό, μόνος με τον Dimitrof της FYROM… XAXAXA. Βγήκαν κουρασμένοι. ΧΟΧΟΧΟ. Ωχ τι πάθαμε…!
  • Μπούας. Αγόρασε πούντρα για μωρά. Ο Μπουλούτ έστειλε pumpers απο τη Τουρκία στο ΥΠΕΘΑ. ΧΑΑΑΑ
  • Τί είπατεεεε; XAXAXA
  • Μεταυλικά για  F-16. Καθετοποιημένα ερωτήματα μόνο δια της απευθείας οδού και με εμπροσθοφυλακή την Αχτσιόγλου… που δαγκώνει κιόλας. Με διαρροές και μαλακίες της Στοάς Μαλακαντάση απο ΜΜΕ, δεν παίζω. Αυτό με τη μπαταρία που έδινε απο νερό ρεύμα ήταν καλό τρυκ. Το πήγανε και στο Καμμένο, που ξέρει. Ρώτησαν και τον Νιάρχο του Δημόκριτος… που ξέρει. Δαυίδ Κόπερφιλντ ο Τριανταφυλλόπουλος. Αυτά τα κόλπα δεν περνάνε. Γατάκια, σας βλέπω. Κάθε μέρα βάζετε και λίγο πιπέρι παραπάνω.Σταρχίδ.α μου το βάζετε, σαλεπιτζήδες της ΕΥΠ. Πέφτει και δεύτερος μισθός κουφάλες έ;
  • Για να μη κοιμάσθε ήσυχοι. F-16 έχει και η Τουρκία… Πυραύλους έχει όμως και το Ιράν. ΧΑΧΑΧΑ. Τί είπατεεεε; 
  • Ελπίζω να κάνετε στην άκρη κάποιοι, γιατί μετά δεν θα βλέπετε… Τη πρώτη πατέντα μεταυλικών εγώ την έκανα. Να το θυμάσθε αυτό… Να το θυμάσθε και να κλαίτε.
  • Κοιμάσθε όρθιοι και είστε τσάμπα μάγκες. Ζείτε με παραισθήσεις. Δεν είστε τίποτα.
  • Τί είπατεεεε; XAXAXA
ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΓΙΩΤΗΣ
ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ
Τους λέω μαλάκες, γιατί είναι. Κάθε μέρα όλο βλακείες διαβάζω. Νηπιαγωγείο. Σε αυτόν δεν υπάγονται οι δύο αξιωματικοί που πιάστηκαν; Δεν διαβάζετε τη “φωτογραφία”; Δεν βλέπετε το χάλι των ΕΔ; Ούτε για φυστικάδες δεν κάνουν. Τα περιστέρια θα τους φάνε τα φυστίκια χωρίς να πάρουν είδηση.

Η Ελλάδα δεν είναι για πόλεμο. Θέλει τον Ιαπωνέζο της για να μάθει πρώτα να περπατάει… Αρχίστε να το δέχεσθε.  Πετάξτε τα τσόλια στο βόθρο. Αλλοιώς μετανάστες ΟΛΟΙ.
Σήμερα πουλήσαμε φαντασιώσεις. Αφού σας αρέσουν. 

Με αυτές ζείτε. Ψυχίατρος και μη γελάτε καθόλου δεν είναι μαγκιά. Δέστε ποιοί είστε και ποιούς ψηφίζετε. Κοιμάσθε όρθιοι.


Πάνε και οι λιγνίτες της ΔΕΗ. Πάμε για Άρη τώρα…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .