Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Η προπαγάνδα τους


Γράφει ο Λευκός Λύκος


Η χειραγώγηση των μαζών γίνεται πάντα με την προπαγάνδα.
Η προπαγάνδα γίνεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, αλλά κυρίως με τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την μεταστροφή του ενδιαφέροντος από ένα ουσιώδες ζήτημα προς ένα ανούσιο ή τουλάχιστον ένα μικρότερης αξίας θέμα.

Έτσι λοιπόν, μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθηνών για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ξέσπασε «όλως τυχαίως» το σκάνδαλο της Novartis το οποίο συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας από τα ούτως ή άλλως «ελεγχόμενα» μέσα μαζικής ενημέρωσης (ή εξημέρωσης όπως θα έπρεπε να ονομάζονται). Το σκηνικό πάντα έτοιμο, μια βουλή χειροκροτητών και η γνωστή λεκτική «μονομαχία» των «αρχηγών» της Κυβερνήσεως και Αντιπολιτεύσεως, μαζί με τους γνωστούς «αναλυτές» οι οποίοι όπως πάντα θα «διαφωτίσουν» (δηλαδή θα παραπλανήσουν) την κοινή γνώμη και η αποστολή εξετελέσθη! Ο βρασμός της λαϊκής «χύτρας» εκτονώνεται μέσω της κατάλληλης «βαλβίδας ασφαλείας» ενός συστήματος που στην άσκηση της εξουσίας είναι χειρότερο ακόμα και από μια απροκάλυπτη δικτατορία, η οποία συνήθως έχει την θρασύτατη «ειλικρίνεια» να στηρίζεται μόνο στην δύναμη των όπλων!

Μετά την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, δηλαδή τον απόλυτο εξευτελισμό που έζησε το Έθνος μας από την εποχή των Ιμίων, με τις δραματικές συνέπειες τόσο για τους ίδιους τους αιχμαλώτους και τις οικογένειές τους όσο και για το εναπομείναν γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων, πάντα «όλως τυχαίως» ένας γνωστός φιλοκυβερνητικός ολιγάρχης μπαίνει ένοπλος στο γήπεδο, γνωρίζοντας ασφαλώς ο ίδιος ότι δεν θα έχει καμία συνέπεια, αφού «το κράτος είμαι εγώ», στρέφοντας ξανά τα φώτα της δημοσιότητας και επικαιρότητας σε ένα θέμα ήσσονος σημασίας. Μεταστροφή και πάλι της κοινής γνώμης και του ενδιαφέροντος! Ο βρασμός της λαϊκής «χύτρας» εκτονώνεται και πάλι!

Το «δημοκρατικό» καθεστώς χρησιμοποιεί, εκτός από την μεταστροφή του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης και μια άλλη μέθοδο της προπαγάνδας, εκείνη της αποσιώπησης. Πόσες αλήθεια, αληθινές ειδήσεις δεν έχουν φτάσει ποτέ στα αυτιά μας και πόσες ψευδείς ειδήσεις αναπαράγονται καθημερινώς, κυρίως μέσω του διαδικτύου, με σκοπό ακριβώς την παραπλάνηση και την «αποκολοκυνθοποίηση» του μυαλού μας! Ζητήματα, άνθρωποι, αξίες πραγματικές «εξορίζονται» δια παντός στα «ξερονήσια» της Σιωπής! Θέματα που θα άλλαζαν την πορεία της ανθρωπότητας ή την εξέλιξη της Γνώσεως, δεν γίνονται ποτέ γνωστά, γιατί βαρύ πάνω τους πέφτει το πέπλο της Αποσιώπησης!

Μεγάλο τμήμα του ελληνικού Λαού έχει ξυπνήσει και βλέπει καθαρά την ασκούμενη προπαγάνδα και την δια παντός μέσου προσπάθεια επιβιώσεως ενός Καθεστώτος που πνέει τα λοίσθια. Μεγάλο τμήμα του Λαού βλέπει την επιχειρούμενη μειοδοσία από ένα αντεθνικό, μισελληνικό καθεστώς, το οποίο καταστρέφει συνεχώς Αξίες και Αρχές που διατήρησαν τούτο το Έθνος και το κράτησαν ζωντανό για αιώνες. Βλέπει ότι το σημερινό «Κράτος», έχει μεταλλαχθεί σε μια σκοτεινή, «οργουελική», ολοφάνερη τυραννία από την οποία για να απαλλαγούμε θα πρέπει να επαναστατήσουμε!

Ή Εμείς ή Αυτοί, δεν υπάρχει άλλη λύση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .