Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Να παρέμβει εισαγγελέας για τον φιλοσκοπιανό σύλλογο της Ηράκλειας (Βίντεο)

Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων: Να παρέμβει εισαγγελέας για τον φιλοσκοπιανό σύλλογο της Ηράκλειας (Βίντεο)
Η είδηση της ίδρυσης φιλοσκοπιανού συλλόγου στον Νομό Σερρών προκάλεσε σοκ σε όλους τους Έλληνες.
Αυτό το γεγονός είναι απαράδεκτο και εξαιρετικά επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας. Κάποιοι κύκλοι (βλέπε Σόρος) χρηματοδοτούν διάφορες οργανώσεις οι οποίες με τρόπο άσχημο, προωθούν τις ανθελληνικές τους θέσεις.
Το θέμα της δημιουργίας του φιλοσκοπιανού συλλόγου δεν είναι κάτι αστείο που πρέπει να περάσει στα ψιλά. Ευτυχώς κάποιοι Έλληνες αντιδρούν σε όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας.
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος ζητά από την δικαιοσύνη να διερευνηθεί αν αυτός ο σύλλογος είναι νόμιμος. Κανένας δεν ξέρει τι διαδικασίες μπορεί να κινήσει η δικαιοσύνη, πάντως όλοι οι Έλληνες ελπίζουν ότι θα λυθεί σύντομα το μέγα θέμα που προέκυψε.
Η πατρίδα κινδυνεύει!
Δείτε το ρεπορτάζ:
Οι Έλληνες πρέπει να κινηθούν γρήγορα και αποφασιστικά αν θέλουν να συνεχίσει να υπάρχει το έθνος μας. Τα πράγματα αυτή την φορά είναι πολύ «σκούρα» καθώς βλέπουμε ότι πολλά μεγάλα ζητήματα έχουν έρθει ταυτόχρονα στην επικαιρότητα.
Οι στιγμές που ζούμε μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αφού καθημερινά πλέον η Ελλάδα δέχεται χτυπήματα!

elgr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .