Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΜΚΟ με… «πινακίδες» του Ελληνικού Στρατού – Μια πολύ σοβαρή υπόθεση στην Λέσβο!

Οι αστυνομικές Αρχές της Λέσβου ερευνούν μία πολύ σοβαρή, όπως χαρακτηρίζεται, υπόθεση σχετικά με αυτοκίνητο που ανήκε σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση και έφερε πινακίδες του Ελληνικού Στρατού, οι οποίες φέρονται να ήταν «πλαστές».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Κρατήγου κοντά στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης, διενεργήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο τύπου βαν που ανήκε σε μη κυβερνητική οργάνωση που επιχειρεί στη Λέσβο, σε θέματα υποδοχής «μεταναστών» που κατακλύζουν την Ελλάδα με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης.
Διαπιστώθηκε από το Λιμενικό Σώμα ότι το αυτοκίνητο έφερε δεύτερες πινακίδες κυκλοφορίας που βρισκόταν κάτω από τις εμφανείς πινακίδες.
Οι δεύτερες αυτές πινακίδες κυκλοφορίας φάνηκε ότι ανήκαν σε αυτοκίνητο του Ελληνικού Στρατού αλλά όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ήταν πλαστές. Στο αυτοκίνητο, κατά την έρευνα, βρέθηκαν επίσης και μηχανήματα ασύρματης επικοινωνίας.
Το Λιμενικό προχώρησε σε δύο συλλήψεις αλλοδαπών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας ηλικίας 24 και 23 ετών, οι οποίοι στη συνέχεια παραδόθηκαν στην αστυνομία.
Οι Αρχές βρίσκονται μεταξύ υπόθεσης κατασκοπείας ή δουλεμπορίας και μέχρι στιγμής τείνουν προς την δεύτερη.
Όπως αναφέρεται το πιθανότερο είναι ότι οι συλληφθέντες έπαιρναν τους «μετανάστες» από τις ακτές του νησιού και τους μετακινούσαν.
Προς τα πού; Τι συμβαίνει πίσω από τις πλάτες των Ελλήνων με ΜΚΟ, οι οποίες κυκλοφορούν με (πλαστές) πινακίδες των Ενόπλων Δυνάμεων;
Η υπόθεση συνεχίζεται να διερευνάται, καθώς από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
Αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις…

elgrΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .