Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

'ΜΕΘ' ΟΡΜΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥ' ...ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...!!!!

Δοξασμένες Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις....!! Το σχέδιο εξόντωσής μας απο τους αποστάτες είναι πολύ καλά μελετημένο και σε πλήρη εφαρμογή!!!


Ξέρουμε ποιοι είμαστε ..απόγονοι των Ελλάνιων κι αυτή τη στιγμή η αστροπολιτεία της Συνομοσπονδίας Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών με όνομα "Φοίνιξ" αποτελείται από 850 μητρικά σκάφη, 3.892 θυγατρικά και 200.000 υποθυγατρικά συνολικής χωρητικότητας 120.000.000 ψυχών .Ο αριθμός των πληρωμάτων είναι 10.000.000. 

Όλα αυτά μαζί συνιστούν ένα τεχνητό ουράνιο σώμα, σε έκταση διπλάσιο από τη Σελήνη, πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα..οπως δηλώνουν οι ίδιοι..

Η Ελλάδα είναι δικό μας γεωλογικό δημιούργημα πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη Ε του Σειρίου, τόσο τα όρια του Ελλάνιου κράτους, όσο και η ευρύτερη περιοχή του η οποία βρίσκεται υπό την προστασία των Ολύμπιων. 

Ο Ιερός Άρχοντας Φωτός σας προστατεύει..

Χτυπούν την ιστορία..ξαναγράφοντας βιβλία και πουλώντας ονομασίες λες και τους ανήκουν...τη θρησκεία ..τη γλώσσα μας ..τα ήθη κι έθιμά μας..τη νοημοσύνη μας...

Που είναι η θέληση κι αποφασιστικότητα των αρχαίων προγόνων μας ? 

Ξεπουλάνε τη γη μας..που ποτίστηκε με αίμα για να ελευθερωθεί...τα δικαιώματά μας...το πλούτο μας..

Αποφασίζουν τι μισθό θα παίρνουμε ,πόσο θα φορολογούμαστε ...κατακλέβοντας μας και ξεφτιλίζοντάς μας διεθνώς..τηστιγμή που αυτοί γεμίζουν τις τσεπάρες τους με τις παχουλές αμοιβές τους..

Τι σοι Ελληνες είμαστε ποιά? 

Ελλην σημαίνει Λαμπερός κι έχουμε καταντήσει πιο μαύροι κι απο το κατράμι...

ελενα

1 σχόλιο:

  1. Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ

    ΚΥΡΙΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .