Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Δεν έχουν το Θεό τους

Του Στρατή Μαζίδη

Σοβαρότατες οι αποκαλύψεις του βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη στο Real Fm σχετικά με την πολιτικά ύπουλη απόπειρα κατάργησης της προσευχής που σκόνταψε πάνω στο ΣτΕ και ευτύχως στον...Προκόπη Παυλόπουλο.

Η θύελλα των μνημονίων και των απανωτών χτυπημάτων που δεχόμαστε, δε μας έχει αφήσει να δούμε τι έχει νομοθετήσει αυτή η κυβέρνηση με τη σιωπηλή ανοχή του Πάνου Καμμένου (δήθεν θεματοφύλακα των αξιών) τα τελευταία χρόνια, των οποίων τους καρπούς θα τους γευτούμε στο μέλλον. Νομοθετήματα που χτυπούν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας και την ομοιογένεια του πληθυσμού σε αυτήν τη χώρα.

Δεν τους απασχολεί καθόλου ο κόσμος που πεινά, οι άνεργοι που δεν έχουν δουλειά, οι νέοι που φεύγουν, οι επαγγελματίες που κατεβάζουν ρολά. Έχουν την πολυτέλεια να ασχολούνται με την προσευχή επιδιώκοντας το ξήλωμά της. Θα τρέξουν όμως στις Δοξολογίες για να φωτογραφηθούν βεβαίως - βεβαίως.

Ίσως τελικά αυτή να ήταν η πραγματική ατζέντα εξαρχής. Οι άνθρωποι ξέρουν πως αυτή είναι η πρώτη και τελευταία τους φορά, για αυτό θα κοιτάξουν να περάσουν όσα πιο πολλά μπορούν. Ποιος θα τολμήσει άλλωστε να τα ξηλώσει; Η ιστορία με τις ταυτότητες, το Σημίτη και τον Καραμανλή έδειξε πως ό,τι γίνεται, δεν ξεγίνεται.

Χωρίς σπίτι, χωρίς δουλειά, χωρίς ελπίδα, χωρίς όνειρα, χωρίς φαγητό, μα πάνω από όλα; Χωρίς Θεό!Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .