Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ… ΤΑΜΠΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ… ΤΡΙΤΟΥ ΦΥΛΟΥ!

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις της νουδούλας, για τον προσεταιρισμό των ατόμων του… τρίτου φύλου.


Έτσι, εκτός από την πιο επίσημη συνάντηση με τον σύνδεσμο διεμφυλικών που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στα κεντρικά της νουδούλας (τι κρίμα που μετακόμισαν από την Συγγρού!), παρουσία του Κούλη, έγινε ήδη μια «αναγνωριστική» συνάντηση με το σωματείο υποστήριξης των διεμφυλικών ενόψει του νομοσχεδίου για την νομική κατοχύρωση της ταυτότητας φύλου. 

Βασικός εκπρόσωπος της νουδούλας στην συνάντηση ήταν ο γραμματέας «Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων» Γεώργιος Σταμάτης, ο οποίος εκπροσώπησε προσφάτως την νουδούλα στα “GayParade” της παρακμής και σύμφωνα με τις «διαρροές» που υπήρξαν από την πλευρά της νουδούλας στα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι νουδούληδες είναι έτοιμοι να σπάσουν ένα ακόμα… ταμπού (το πρώτο ήταν το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια που υπερψήφισε η νουδούλα) και να υπερψηφίσουν κι αυτό το νομοσχέδιο, μαζί με τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις».

Βέβαια, ο Κούλης –που είναι… πονηρούλης- δε θα βάλει κομματική πειθαρχία, για να μπορέσουν κάποιοι (Μπουμπούκοι) που το παίζουν τάχαμου-τάχαμου… «τάξις και ηθική» να μην το υπερψηφίσουν, για να συνεχίσουν να πουλάνε παραμύθι στους αφελείς!

(ΥΓ): Στο θέμα αυτό να προσέξει ιδιαιτέρως την συμπεριφορά του κάποιος «σκληρός», γιατί καραδοκεί ο κίνδυνος του… outing. Και ο νοών, νοείτω!

/ethnikismos.netΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .