Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ο προμηθευτής ζητάει περισσότερα για να δώσει τη «δόση» στον εξαρτημενο

Αλοίμονό μας. Ο προμηθευτής ζητάει περισσότερα για να δώσει τη δόση στον εξαρτημενο.Σε καθυστέρηση οδηγείται η εκταμίευση της δόσης, καθώς εξακολουθούν να μην έχουν ικανοποιηθεί ορισμένα από τα προαπαιτούμενα, όπως διαπίστωσε το Euroworking Group.


Ενώ η κυβέρνηση της ΠΦΑ θριαμβολογεί για τα αποτελέσματα του Eurogroup της 15ης Ιουνίου, οδηγεί την εκταμίευση στο παρά πέντε της προθεσμίας εξόφλησης των υποχρεώσεων του Ιουλίου.

Αν και έχει ψηφίσει μέτρα 4,5 δισ. ευρώ με περικοπές συντάξεων και μείωση αφορολόγητου, έχει «κολλήσει» σε επιμέρους ρυθμίσεις ορισμένες εκ των οποίων φέρουν ειδικό πολιτικό βάρος.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, αντί για την αναμενόμενη απόφαση την Πέμπτη 6 Ιουλίου είναι πιθανόν ο ESM να αποφασίσει την εκταμίευση μία εβδομάδα αργότερα, στις 13-14 Ιουλίου.


Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα έχει να πληρώσει στις 17 Ιουλίου 2 δισ. ευρώ σε ιδιώτες ομολογιούχους, στις 18 Ιουλίου 290 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ και στις 20 Ιουλίου περίπου 4 δισ. ευρώ στην ΕΚΤ.Η δόση θα είναι 7,7 δισ. ευρώ, ενώ άλλα 800 εκατ. ευρώ θα εκταμιευτούν το φθινόπωρο.
odosdrachmis.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .