Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤτΕ.

Έλλειμμα 434 εκατ. ευρώ παρουσιάζει το πρωτογενές αποτέλεσμα του κρατικού προϋπολογισμού για την περίοδο περίοδο Ιανουαρίου - Ιουνίου 2017, έναντι πλεονάσματος 2,755 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδας.
Το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 890 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 526 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2016, όπως ανακοίνωσε η ΤτΕ.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 20,335 δισ. ευρώ από 20,690 δισ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και δαπάνες ύψους περίπου 799 εκατ. ευρώ που αφορούν την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, διαμορφώθηκαν σε 23,962 δισ. ευρώ, από 22,182 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου - Ιουνίου 2016.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .