Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΟΣΟΦΙΑ.

Ἡ ἀναμονή τοῦ Ἀντιχρίστου
Θεοσοφία =ΘΕΟΣ ΟΦΙΣ
Με την θεοσοφία λειτούργησαν οι ναζί,δεν δίνετε όμως σημασία
σ'αυτά τα βίντεο και δεν ψάχνετε γι'αυτά τα θέματα, πόσες πιθανότητες έχετε να μην πλανηθείτε από τον Αντίχριστο όταν με το κακό έρθει , αφού πλανάστε από τον κάθε άνθρωπο που απέχει από την αλήθεια Του Χριστού αλλά και πάλι δεν το βλέπετε.


Προτιμάτε να βάζετε την Αγία Γραφή σε δεύτερη μοίρα και να ασχολείστε με κάθε είδους συνομωσία :ερπετόμορφους,επίπεδη γη και χίλιες άλλες αηδίες.

Θα γράψω ένα μόνο πράγμα:
κανείς δεν έχει πλήρη γνώση για το τι συμβαίνει.Το ίντερνετ είναι ένα μέσο που ο καθένας μπορεί να γράψει μία συνομωσία και μέσα σε λίγες ώρες να παρουσιαστεί σαν μία ανακάλυψη της πραγματικότητας.

Όποιος θέλει να έχει πνευματική ζωή, υπάρχουν και υπήρξαν πατέρες στην ορθόδοξη εκκλησία μας , που με τις ομιλίες τους και τον αγώνα τους , που ήταν αξιοπρεπής και ηθικός ,ανέλυσαν με ζήλο την Αγία Γραφή και το κάθε αντίχριστο φαινόμενο που απείλησε ανά τους αιώνες την αλήθεια της εκκλησίας Του Χριστού.

Όλα κινούνται βάσει του σχεδίου του Albert Pike που πολλές φορές μάλιστα θα το βρείτε παραποιημένο στο ίντερνετ,έτσι το είχα βρει αρχικά κι εγώ και δεν το είχα πάρει στα σοβαρά.

Ἡ ἀναμονή τοῦ Ἀντιχρίστου - «Παγκοσμίου Ἐκπαιδευτοῦ»
ἀπό τούς Θεοσοφιστές καί Μασόνους.
aris pap1981Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .