Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ο ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ

Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Ο κύριος πρωθυπουργός κινεί το δάκτυλο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Χρυσή Αυγή, πιθανά διότι θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή συμπορεύεται με την Νέα Δημοκρατία, όσον αφορά  την αρνητική ψήφιση των νομοσχεδίων που καταθέτει η κυβέρνηση στο κοινοβούλιο. 


Ο κύριος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής επισήμανε στον κύριο Τσίπρα να μην του κουνάει το δάκτυλο γιατί με την αρνητική ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ και της  Χρυσής Αυγής κατέστη ανέφικτη η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας κάτι που οδήγησε την Χώρα στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Και εμείς απαντούμε και στους δυο με την παροιμία «Δυο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα».
Κατ’ αρχάς το Εθνικιστικό Κίνημα δεν αποτελεί δεκανίκι στήριξης ούτε σε κυβέρνηση, ούτε σε αντιπολίτευση, ούτε κάπου αλλού. Δεν είμαστε ούτε ΑΝΕΛ, ούτε ΔΗΜΑΡ, ούτε οποιοδήποτε άλλο εκφυλιστικό απόκομμα συσσώρευσης πολιτικά χρεοκοπημένων που για να παραμείνουν στην πολιτική σκηνή, ανταλλάζουν θωπείες και τρυφερούς εναγκαλισμούς με τα «μεγάλα» κόμματα. 

 Είμαστε μόνοι και ανεξάρτητοι, παντελώς αδέσμευτοι, πιστοί στις Ιδέες και στις Αξίες μας και βάζει αυτών οδεύουμε Υπερήφανοι και Ελεύθεροι, μόνοι εναντίον όλων. Για εμάς κομματικές σκοπιμότητες και μεταπρατικά ωφελιμιστικά κίνητρα δεν υφίστανται.

Κατά δεύτερον η Χρυσή Αυγή μέσα σ’ ένα τοπίο γενικευμένης πολιτικής αθλιότητας και ψεύδους, είναι το μόνο Κοινοβουλευτικό κόμμα που αδιαλείπτως βροντοφωνάζει την αλήθεια και κατακεραυνώνει τους αχρείους. Γι’ αυτό άλλωστε κυνηγηθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, φυλακιστήκαμε, μέχρι σήμερα μας έχει στερηθεί το δημόσιο βήμα, αλλά παραμένουμε πάντα εδώ στο πλάι του Ελληνικού Λαού, μαχόμενοι στην πρώτη γραμμή.

Αφού η σκευωρία που στήθηκε εις βάρος μας από την αστική δημοκρατία του κυρίου Σαμαρά, περί εγκληματικής οργάνωσης έχει καταρριφθεί και αυτοεξευτελιστεί στις αίθουσες των δικαστηρίων με τους μάρτυρες κατηγορίας να φάσκουν και να αντιφάσκουν και τα δήθεν συντριπτικά και ανατριχιαστικά στοιχεία να αποδεικνύονται μυθομανία,  η νέα κυβέρνηση της αριστεράς, αυτή που καθιέρωσε την περιοχή των Εξαρχείων ως άβατο προστατεύοντας τους ακροαριστερούς δολοφόνους, επιστράτευσε εναντίον μας το ακροαριστερό παρακράτος, που όταν δεν είναι μεθυσμένο ή υπό την επήρεια Ινδικής κάνναβης, επιτίθεται με σφυριά σε αμέριμνους Χρυσαυγίτες και τους σπάει χέρια και πόδια. 


Φυσικά γι’ αυτά τα νοσηρά κτήνη, οι γυναίκες δεν εξαιρούνται. Ανοίγοντας μια παρένθεση απευθυνόμενοι σε αυτούς που επιτίθενται δόλια και θρασύδειλα σε Συναγωνιστές μας, τραυματίζοντάς τους  θανάσιμα, θα τους επισημάνουμε ότι το μόνο που μας κωλύει για να μην τους λιώσουμε ως σκουλήκια είναι  το γεγονός  της ιδιότητάς μας, ως νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος και της υπακοής και συμμόρφωσής μας στους νόμους της πολιτείας.


 Όπως επίσης οι αντιλήψεις μας που είναι καθαρά     κατά της βίας σε οποιαδήποτε μορφή.  Σε διαφορετική περίπτωση ας γνωρίζουν οι θρασύδειλοι δήθεν κοινωνικοί επαναστάτες ότι η ριζική απολύμανση της περιοχής των Εξαρχείων από την ακροαριστερή «Σπειροχαίτη», θα ήταν  για εμάς ζήτημα μιας εβδομάδος. Ίσως μάλιστα είναι και πολύς ο χρόνος. Κλείνουμε την παρένθεση. 


Κατά τρίτον η αναφορά μας από τους δυο «μεγάλους μονομάχους» της πολιτικής σκηνής σημαίνει ότι πλέον είτε τους αρέσει, είτε όχι, η Χρυσή Αυγή παίζει σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πολιτικού σκηνικού. Η διαφορά μας με αυτούς είναι τόσο φανερή, όσο η νύκτα με τη μέρα. 

Αυτών η κύρια μέριμνα είναι το έδρανο και οι παχυλές  απολαβές που αυτό επισύρει, γι’ αυτό παρ’ όλο που οι μεν προσποιούνται τους αντιδραστικούς και τους επαναστάτες ενάντια στην ταξική κοινωνία και το Κεφάλαιο, υπερψηφίζουν πάντα όσα απαιτεί το ευρωπαϊκό κεφάλαιο για να κρατά σιδηροδέσμια την Χώρα, ενώ οι δε, δεν υποκρίνονται αλλά δηλώνουν θεράποντες των ξένων τοκογλύφων και δανειστών. Και οι μεν και οι δε (ψευτοεπαναστάτες και συντηρητικοί) δεν είναι τίποτα περισσότερο από αργυρώνητοι  δούλοι. Δυο διαφορετικές όψεις του αυτού νομίσματος.


Εμείς όμως πιστοί στους όρκους και στις υποσχέσεις που δώσαμε στον Ελληνικό λαό αγωνιζόμαστε καθημερινά για την σωτηρία του η οποία είναι απόλυτα συνυφασμένη με την απελευθέρωση της Ελλάδος από τα οικονομικά δεινά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .