Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Οι δημοσιογράφοι Γ.Βραχιολίδης και Ι. Παπαζήσης τολμούν να πούνε τις μεγαλύτερες αλήθειες .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ! ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ-"ΒΟΜΒΑ".


Ο..ηλεκτρονικός δαίμων μου άλλαξε το επώνυμο και από "Βραχιολίδη" με έκανε "Βραγχιολίδη", δηλαδή από κόσμημα σε...ψάρι με βράγχιο, αλλά δεν πειράζει. Δείτε και κρατήστε την ουσία του βίντεο. Νομίζω ότι είναι σημαντικά όσα ακούγονται σε αυτό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.2 ΕΠ.42 ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ (VIDEO)
Οι δημοσιογράφοι Γ.Βραχιολίδης και Ι. Παπαζήσης τολμούν να πούνε τις μεγαλύτερες αλήθειες και τα γεγονότα όπως ακριβώς είναι, κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις, τέτοιες που τα δήθεν μεγάλα Μ.Μ.Ε. δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν…

Φοβερές αποκαλύψεις για την περίπτωση Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ τον οποίοι τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ότι αθωώθηκε. 

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ενδίδει στους εκβιασμούς των δανειστών και αποφασίζει να πληρώσει το δημόσιο τα δικαστικά του έξοδα, ο κ. Γεωργίου δικάζεται στις 18 Ιουλίου για παράβαση καθήκοντος., Κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ανώ το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης εκκρεμοδικεί.

Δείτε όλο το βίντεο, αλλά για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ οι αποκαλύψεις είναι από το 25' λεπτό και μετά:

Δείτε το από εδώ:
/indobserver.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .