Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Νικάμε και σηκώνουμε οδοφράγματα στα μνημόνια! Ομολογία από την εφημερίδα της Μέρκελ!

Νικάμε και σηκώνουμε οδοφράγματα στα μνημόνια,άσχετο που η επιτροπεία-πλεονάσματα-μέτρα τραβάνε μέχρι το 2060,η εξώφληση του χρέους στο άπειρο κι η παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας μέχρι το 2115.

Βάλε κι ολίγον απο φάκελλο Πλουμπίδη μάστορα.


sibilla-gr1 σχόλιο:

  1. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΕΝΩ ΠΛΕΟΝ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΕΦΕΡΕ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΝΟΡΘΩΘΕΙ???? ΜΑΛΛΟΝ 'Η' Ε4ΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ 'Η' ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!! Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ!!!!!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ !!!!!!ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .