Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Ο ανορθόδοξος τρόπος που έκανε οντισιόν η Angelina Jolie σε παιδιά στην Καμπότζη.

Μιλώντας για τη νέα της ταινία που σκηνοθετεί, η Angelina Jolie, εξήγησε στο Vanity Fair τον ανορθόδοξο τρόπο με τον οποίο έκανε οντισιόν σε μικρά παιδιά στην Καμπότζη προκειμένου να βρει το κατάλληλο για το ρόλο.

Σύμφωνα με το άρθρο, στην προσπάθειά τους να βρουν ένα παιδί που θα υποδυόταν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Loung Ung, στο βιογραφικό θρίλερ, «First They Killed My Father», οι υπεύθυνοι του κάστινγκ αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι με τα παιδιά. 

Τοποθέτησαν χρήματα μπροστά από κάθε παιδί, τους είπαν να σκεφτούν έναν λόγο που χρειάζονται τα χρήματα και στη συνέχεια τους ζήτησαν να κλέψουν τα χρήματα. Έπειτα οι υπεύθυνοι προσποιήθηκαν ότι έπιασαν τα παιδιά στα πράσα και τα παιδιά έπρεπε να σκεφτούν ένα ψέμα για να πουν.
«Η Srey Moch [που τελικά επιλέχθηκε για τον ρόλο] ήταν το μόνο παιδί που κοιτούσε τα χρήματα για πάρα πολλή ώρα. Όταν την ανάγκασαν να τα δώσει πίσω, πλημμύρισε από συναισθήματα. Ήρθαν πολλά διαφορετικά πράγματα στην επιφάνεια. Όταν ρωτήθηκε αργότερα για που προορίζονταν τα χρήματα, είπε ότι ήταν για τον παππού της που πέθανε και δεν είχαν αρκετά χρήματα για μία καλή κηδεία.»
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Jolie, η οποία περιέγραφε την διαδικασία του κάστινγκ με δάκρυα στα μάτια, έψαχνε παιδιά από ορφανοτροφεία ή ιδρύματα, διότι ήθελε τα παιδιά να έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν.
Αυτός ο ανορθόδοξος τρόπος οντισιόν που μοιάζει με ψυχολογικό πείραμα σε μικρά παιδιά εξόργισε τον κόσμο, ο οποίος το εξέφρασε μέσω διαδικτύου.
angelina jolie really played a psychological game w/ impoverished kids instead of, you know, just having them audition like a normal person

.huffingtonpost


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .