Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

«Ετοιμαστείτε για ένα Παγκόσμιο Νόμισμα το 2018»! (ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ;)
(Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ..."ΣΠΙΤΙ" ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ, ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ;)
Πριν σχεδόν 30 χρόνια, το περιοδικό 'Economist' περιοδικό δημοσίευσε ένα άρθρο, για την προοπτική ενός παγκόσμιου νομίσματος που θα πρέπει να αναμένεται γύρω στο έτος 2018...

Το άρθρο του 1988, προαναγγέλλει μια μεθοδική κίνηση που βλέπουμε τελευταία να έχουμε, με πολλούς τρόπους, προς την κατεύθυνση ενός κεντρικού παγκόσμιου νομίσματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ECONOMIST

Αποτέλεσμα εικόνας για ροτσιλντ σπιτι


Στην ουσία, το περιοδικό, λειτουργεί ως μέσω προπαγάνδας της τραπεζικής αυτοκρατορίας της οικογένειας Rothschild και συναφών επιχειρήσεων και είναι από πολλές απόψεις, μέσο  π ρ ο ε τ ο ι μ α σ ί α ς της κοινής γνώμης για την ατζέντα παγκοσμιοποιήσεως που θέλουν να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ.

Σχετική εικόνα
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΥΣ "ΕΠΕΛΕΞΕ" ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 
ΩΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ: ΤΟΥΣ "ΣΚΛΗΡΟΥΣ" ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ!
ΤΙΤΛΟΣ: 
"ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ"!

["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Το παρακάτω απόσπασμα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό:

January 9, 1988, in Vol. 306, pp 9-10.

Δέκα χρόνια αργότερα, το 1998, ο Economist για μια ακόμη φορά προκάλεσε την συμμετοχή του κοινού σε μια προσπάθεια να προωθήσει την ατζέντα του, με ένα άρθρο με τίτλο «Ένας κόσμος, ένα χρήμα».

Αποτέλεσμα εικόνας για ροτσιλντ σπιτι

Σύμφωνα με το άρθρο του 1988, το περιοδικό επιχειρεί να εξηγήσει, γιατί ένα πολύ πιο συγκεντρωτικό και ελεγχόμενο σύστημα θα είναι επωφελές για την παγκόσμια οικονομία, εντελώς αγνοώντας το γεγονός ότι ένα τέτοιο κεντρικό παγκόσμιο νόμισμα, θα ήταν ένα τεράστιο χτύπημα για τα διεθνή τραπεζικά 'καρτέλ' και την οικονομική βάση της ίδιας της τραπεζικής αυτοκρατορίας Rothschild.

Αποτέλεσμα εικόνας για ροτσιλντ σπιτι

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί, ότι η δημιουργία ενός παγκόσμιου νομίσματος θα δώσει ένα υπερβολικά μεγάλο γεωπολιτικό κεφαλαίων σε μη εκλεγμένους διεθνείς τραπεζίτες, που στην συνέχεια θα πάρουν την εξουσία από τους πολίτες της κάθε χώρας και των αντίστοιχων κυβερνητικών εκπροσώπων τους.

Υπάρχει κάποιος που πραγματικά θέλει οι διεθνείς τραπεζίτες να έχουν ένα τέτοιο τεράστιο ποσό πολιτικής εξουσίας, παραπάνω από την τεράστια οικονομική επιρροή που ΗΔΗ κατέχουν στις αίθουσες της εξουσίας; Οι άνθρωποι θέλουν περισσότερο λόγο για την δική τους ζωή και όχι η πολιτική να τους υπαγορεύεται από τους διεθνείς banksters και γραφειοκράτες.

«Δώσε μου τον έλεγχο της παροχής χρήματος ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος κάνει τους νόμους του», δήλωσε ο Mayer Amschel Rothschild, ιδρυτής της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild.

Παρά το γεγονός, ότι οι Rothschilds τώρα γενικά διατηρούν πολύ χαμηλό δημόσιο προφίλ, εξακολουθούν να έχουν σημαντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. 

Αν και δεν μπορείτε να βρείτε ένα συγκεκριμένο Rothschild στην λίστα πλουσίων του παγκοσμίως διάσημου για την 'λίστα του' περιοδικού Forbes, η οικογένεια εκτιμάται, ότι κατέχει πλούτο ύψους $ 1 τρις δολλαρίων (!!!) σε διάφορα περιουσιακά στοιχεία σε όλο τον κόσμο, έχοντας έτσι μια ισχυρή φωνή σε όλο το γεωπολιτικό φάσμα, που πολλοί θεωρούν ως ένα κρυφό χέρι χειρισμού που δρα σιωπηλά πίσω από ένα ΠΕΠΛΟ της  μ υ σ τ ι κ ό τ η τ ο ς.

του Jay Syrmopoulos, πηγή: The Free Thought Project
Και να θες να ξεχάσεις την “σιωπηλή” οικογένεια των Rothschilds, όλο και κάποιος θα σου την θυμίζει. 
Ο πιο πρόσφατος, είναι ο 'TΣΥΡΙΖΑ' !!!

[ΠΗΓΗ: 'nea.allnewz']


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .