Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Δεν προλαβαίνουν να ανατροφοδοτούν τα ΑΤΜ αναλήψεως οι υπάλληλοι των τραπεζών!!

Καπνός οι καταθέσεις από εκατοντάδες λογαριασμούς – Τι συμβαίνει;

Δεν προλαβαίνουν να ανατροφοδοτούν τα ΑΤΜ αναλήψεως οι υπάλληλοι των τραπεζών. "Τσουνάμι" το κράτος, σπρώχνει άπαντες στα μηχανήματα ανάληψης Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη βρίσκονται πολλοί καταθέτες που βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ξαλαφρωμένους ή και μηδενικούς.


Πρόκειται για εκατοντάδες οι άνθρωποι με χρέη στην εφορία και τα ταμεία που καθημερινά βλέπουν τα χρήματά τους να κάνουν φτερά από τον λογαριασμό τους στην τράπεζα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ενταχθεί το κυνήγι από την κυβέρνηση εναντίον εκείνων που χρωστούν στο Δημόσιο.

Με τα χρέη προς εφορία και ταμεία να αυξάνονται κατά ένα δισεκατομμύριο το μήνα το Κέντρο είσπραξης χρεών έχει ξεκινήσει ένα πραγματικό σαφάρι κατασχέσεων. Ουσιαστικά μπαίνουν στο στόχαστρο όλοι.

Συνολικά βρίσκονται στις κόκκινες λίστες περισσότεροι από 1.600.000 πολίτες, ο αριθμός αυτός μάλιστα είναι διπλάσιος από τον περυσινό, γεγονός που δείχνει ότι οι πολίτες με αδυναμία πληρωμής αυξήθηκαν, ενώ ταυτόχρονα το κράτος άρχισε να αναζητά χρήματα από περισσότερους και ειδικά από εκείνους που έχουν μικρά χρέη.


Στο στόχαστρο δεν μπαίνουν μονάχα οι λεγόμενοι μεγαλοοφειλέτες, αλλά ακόμη και όσοι έχουν μικρά χρέη μέχρι το ποσό των 5.000 ευρώ.

Χιλιάδες είναι αυτοί από τους οποίους προσδοκά το Κέντρο Είσπραξης να εισπράξει και τα περισσότερα χρήματα καθώς τα ποσά τα οποία χρωστούν είναι πιο εύκολο να αποπληρωθούν.

Ταυτόχρονα είναι εκείνοι που μπαίνουν σε επόμενη φάση στο στόχαστρο με μαζικές αποστολές επιστολών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εξόφληση ή ρύθμιση της οφειλής.

Σε πρώτη φάση θα επιχειρηθεί αντί των αναγκαστικών μέτρων οι οφειλέτες να καταθέσουν έστω ένα μικρό ποσό, έναντι οφειλής και να γλιτώσουν τις κατασχέσεις.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί ο οφειλέτης θα βρεθεί στην κόκκινη λίστα και κινδυνεύει με κατάσχεση από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ήδη όλα τα στοιχεία των μικροοφειλετών, των ανθρώπων με χρέη κάτω από τις 5.000 ευρώ έχουν μεταβιβαστεί στο κέντρο είσπραξης και ουσιαστικά όλοι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι στο στόχαστρο εφόσον υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με διαθέσιμο ποσό.
newsnowgr.com2 σχόλια:

  1. Με το πλιάτσικο που κάνει το κράτος των αρχιλήσταρχων στους λογαριασμούς του κοσμάκη θα έπρεπε κανονικά ο κοσμάκης να κατέβει σε μαζική διαμαρτυρία και να τα κάνει όλα πουτ@ν@, από το να κλαίει τη μοίρα του και να λουφάζει χεσμένος από το φόβο του. Επίσης, συντεταγμένα και συνεννοημένα να μην κάνει ουδείς την φορολογική του δήλωση και να μη προβεί ουδείς στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ η οποιαδήποτε άλλη οφειλή προς το δημόσιο. Αυτό ονομάζεται Πολιτική Ανυπακοή. Διότι με την χειραγωγούμενη οικονομία της Ελλάδας τα χρήματα των φορολογουμένων πηγαίνουν απευθείας στην αποπληρωμή του χρέους. Του χρέους γιά το οποίο ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ο ελληνικός λαός. Εάν ο κόσμος υπερβεί τα 2 μύρια κόσμο που δεν θα έχουν πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ αυτό θα έχει ως επακόλουθο να πέσει η κυβέρνηση διότι θα υποχρεωθεί λόγω των στερεμένων σε χρήμα κρατικών ταμείων να βγει και να ανακοινώσει επίσημα την πτώχευση του Κράτους. ΟΧΙ της χώρας, του Κράτους. Αλλο το ένα άλλο το άλλο. Η χώρα δεν πτωχεύει, πτωχεύει το κράτος. Δηλ. εάν μείνεις από βενζίνη δεν σημαίνει ότι θα πάθει ζημιά το όχημά σου. Απλώς δεν έχεις βενζίνη γιά να το κινήσεις.

    Νεοέλληνες ξυπνάτε και πάρτε την τύχη στα χέρια σας. 'Οσο είναι καιρός... Μας παρουσιάζεται μιά χρυσή ευκαιρία. Το πλιάτσικο που κάνουν μας δίνει μιά καλή αφορμή γιά δράση. Σαν πολύ δεν τους ταϊσαμε τους κηφήνες;;; Καιρός να πάρουν πόδι... 'Αμε στο διάολο καθάρματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etsi.all dythos o kosmos koimate

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .