Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΣΤΟ 'ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ', ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ & ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΚΑΙ 'ΒΙΝΤΕΟ' - ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ, ΚΑΜΜΙΑ ...Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ Α.ΣΡΟΪΤΕΡ, ΚΑΜΜΙΑ Σ.ΚΟΣΣΙΩΝΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΣΑΓΕΛΑΤΟΣ!

Έτσι κάνουν οι μεγάλοι ηγέτες: Ο Β.Πούτιν καταθέτει στεφάνι στους ήρωες ακίνητος υπό βροχή (βίντεο)
ΕΙΣ ΣΤΑΣΙΝ  Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η Σ! 
ΑΣ ΕΡΡΙΧΝΕ ..." Κ Α Ρ Ε Κ Λ Ε Σ "! 

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ...ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΛΕΞΙΒΡΟΧΙΑ,
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΥΝ....
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΕΓΙΝΕ 'Μ Ο Υ Σ Κ Ε Μ Α'! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕ ...'ΡΟΥΠΙ' !!! (ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΑΥΤΟ το μοναδικό 'βίντεο'!)

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ "ΚΑΘΟΤΑΝ" ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ, ΕΝΩ ΕΡΡΙΧΝΕ "ΚΑΡΕΚΛΕΣ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 'ΜΟΥΛΙΑ';Έτσι είναι οι πραγματικοί HΓΕΤΕΣ, που δεν έχουν φτιαχτεί από ...«ζάχαρη» καθώς ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στη Ρωσία υπό  κ α τ α ρ ρ α κ τ ώ δ η βροχή!
Αποτέλεσμα εικόνας για PUTIN IN THE RAIN

Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, που βρίσκεται στον Κήπο του Αλεξάνδρου και έμεινε  Α Κ Ι Ν Η Τ Ο Σ   για κάμποση ώρα, επιδεικνύοντας στην Υφήλιο την υψηλή ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ που τον διακατέχει...

Η προχθεσινή «'Ημέρα Μνήμης και Πένθους'» έχει καθιερωθεί επίσημα ως η ημέρα έναρξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (ή Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, έτσι τον αποκάλεσαν στα χρόνια του Στάλιν, όταν ο Σοβιετικός ηγέτης επανέφερε την εθνική ορολογία, καθώς διαπίστωσε, ότι KANEIΣ δεν πολεμάει με ακμαίο ΗΘΙΚΟ, παρά μόνο για  Π α τ ρ ί δ α - Θ ρ η σ κ ε ί α - Ο ι κ ο γ έ ν ε ι α) του 1941-1945.

Σχετική εικόνα

Στην τελετή που έλαβε χώρα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, κατέθεσαν επίσης στεφάνι ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, ο υπουργός Εθν.Αμύνης στρατάρχης Σεργκέϊ Σοϊγκού, ενώ παρέστησαν μέλη της ρωσικής κυβερνήσεως, εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και της Ρωσικής Δούμας όπως και οργανώσεων Βετεράνων πολέμου...

Σχετική εικόνα

Η επίδειξη Β.Πούτιν, αποτελεί την πεμπτουσία του «διοικείν δια του παραδείγματος»,που συνοψίζεται στο εξής: «Δεν μπορώ να απαιτήσω απο τους άλλους αυτό που δεν κάνω εγώ ο ίδιος"!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ & ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!


[Πηγή : 'el.gr'
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ  Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Η !
ΣΤΟ 'ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ', ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ & ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΚΑΙ 'ΒΙΝΤΕΟ' -  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ, ΚΑΜΜΙΑ ...Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ Α.ΣΡΟΪΤΕΡ, ΚΑΜΜΙΑ Σ.ΚΟΣΣΙΩΝΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΣΑΓΕΛΑΤΟΣ!
ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ!
ΚΑΙ  ΚΑ-ΜΜΙ-Α!
ΕΠΕΙΔΗ Ο ...ΥΠΝΟΣ - ΟΛΩΝ ΜΑΣ! - ΕΙΝΑΙ "ΓΛΥΚΟΣ"...)

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .