Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Από το Δημόσιο σιτίζεται ο periodista.gr-Τον είχε καταγγείλει η Ζωή ότι την κανιβαλίζει.

Από το ελληνικό δημόσιο, με τα χρήματα των φορολογουμένων, σιτίζεται ο ιδιοκτήτης του periodista.gr, κ. Δ. Μπεκιάρης, τον οποίον κατήγγειλε η πρόεδρος της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής ότι «δαινομοποιούν, στοχοποιούν, ψυχοποιούν και κανιβαλίζουν» μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια προσωπικά.

Ο κ. Μπεκιάρης παρότι φέρεται να είναι ιδιοκτήτης site έχει διοριστεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Το όνομα του φιγουράρει στο προσωπικό που εργάζεται στο Τμήμα Κρατικής Ταινιοθήκης και Φωτογραφικού Αρχείου της Διεύθυνσης Πληροφορικής.
Δείτε εδώ: http://www.minpress.gr/minpress/index/ministry/min_prosopiko.htm
Σοβαρά ερωτηματικά εγείρονται αν ο διορισμός αυτός είναι σύννομος, με δεδομένο ότι ο κ. Μπεκιάρης είναι ιδιοκτήτης site και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να αμείβεται από το Δημόσιο. Σίγουρα όμως δεν είναι ηθικό.
Η αποκάλυψη αυτή δημιουργεί μείζον θέμα για συγκεκριμένους κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίοι, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Hit&Run, υποκρύπτεται πίσω από τον εν λόγω διορισμό. Το κατά πόσο ο διορισμός αυτός αποτελεί αξιοκρατική επιλογή, καθώς ο κ. Μπεκιάρης έχει διορισθεί στο Τμήμα Κρατικής Ταινιοθήκης και Φωτογραφικού Αρχείου, είναι επίσης ένα σοβαρό ζητούμενο.
Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Βουλής είχε δηλώσει από το βήμα της Βουλής:
«Με πληγώνει και με στεναχωρεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να προστεθεί στους πρωθυπουργούς των μνημονίων, η επιλογή του να αφήσει να πεταχτούν στα σκυλιά οι σύντροφοί του που διαφώνησαν μαζί του, η επιλογή του να μην ανέχεται να τον υπερασπίζεται η πρόεδρος της Βουλής που ο ίδιος εμπιστεύθηκε γνωρίζοντας ακριβώς τι λέω και τι κάνω και ότι θα πρωτοτυπούσα κάνοντας και όσα προεκλογικά είχα πει, κάτι που και εγώ διατηρούσα την πεποίθηση ότι θα έπραττε. Και να ανέχεται να τον υπερασπίζονται, δήθεν να τον υπερασπίζονται, τόσο καιρό, τόσους μήνες αλλά και με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες εβδομάδες οι εκπρόσωποι του πιο παλιού και διεφθαρμένου, διαπλεκόμενου κατεστημένου αλλά και οι νεόκοποι της επίδοξης νέας διαπλοκής, από τον κύριο Κουρή του παλαιού αυριανισμού στον κ. Περιοντίστα των γνωστών σχέσεων, που παριστάνουν ότι υπερασπίζονται τον πρωθυπουργό δαιμονοποιόντας, στοχοποιώντας, ψυχοποιώντας και κανιβαλίζοντες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και εμένα την πρόεδρο της Βουλής. Απέναντι σε αυτό θα υπερασπισθώ τον εαυτό μου, τη διαδρομή μου, την αξιοπρέπειά μου και την υπόστασή μου και ας μην το έκαναν τόσους μήνες εκείνοι που θεσμικά όφειλαν να είχαν ενεργοποιηθεί ακόμη και αν δεν τους το είχαν κατ΄ επανάληψη ζητήσει εδώ και τόσους μήνες»Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .