Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Και τώρα....Brazilian

Τι είναι το brazilian

Για τις πρωτάρες, όταν λεμε «μπραζίλιαν» εννούμε μία από τις πολλές  μεθόδους αποψίλωσης του τριχωτού του αιδοίου [κοινώς πιπίνι ή μουνί] 
Το χειμερινό μπραζίλιαν αποσκοπεί κυρίως στην τέρψη των εραστών, των συζύγων ή και των πελατών [για ορισμένα επαγγέλματα]. Το καλοκαίρι όμως διενεργείται μαζικά, σε όλους τους τύπους των αιδοίων και αποσκοπεί, είτε στον αποπροσανατολισμό των πάσης φύσεως οφθαλμολάγνων, από το απεχθές θέαμα της κυτταρίτιδας, είτε στην καυτή πρόκληση των λουομένων των λαϊκών πλαζ, ανά την ψωροκώσταινα.  


Η αποψίλωσις μπορεί να είναι είτε ολική, είτε μερική. Στη δεύτερη περίπτωση, απογυμνώνεται όλη η περιοχή της πυέλου [κοινώς λεκάνη], εξόν από έναν θύσανο τριχών, στον οποίον προσδίδονται χαριτωμένα σχήματα.
Το μπραζίλιαν μπορεί να εφαρμοστεί και στη σχισμή του πρωκτού ή στην ευρύτερη περιοχή των γλουτών, οπισθία ή εμπροσθία. 

Το αιδοίον περιβάλλεται ως γνωστόν, από συστάδα κατσαρών θριχών [κν. μουνότριχες], τις οποίες τις έβανε εκεί ο καλός θεός, για να προστατεύει το θήλυ γεννητικόν όργανον από την αθρόα εισβολή βλαβερών μικροσωματιδίων.
Ο πολιτισμός όμως αρχίζει εκεί, όπου σταματάει το έργο του Θεού.
Εξ' ου και το μπραζίλιαν...

Η εν λόγω μέθοδος εφευρέθηκε από δύο βραζιλιάνες αδερφές, οι οποίες διδάχτηκαν την τέχνη στα μπουρδέλα του Ρίο ντε Τζανέϊρο και ακολούθως άνοιξαν ινστιτούτο αισθητικής στη Νέα Υόρκη.
Ακολούθως, το μπραζίλιαν μεταπήδησε στην Ευρώπη, εκτοπίζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές της χαλάουα ή του waxing ή του ξυρίσματος, που ήσαν ως τότε γνωστές με την ονομασία "μπικίνι" ή "μουνοκάθαρση" ή "τσουλούφι της Αφροδίτης" ή "ξεκωλοχτενίσματα"
Σήμερα, αποτελεί αναγκαία και ικανή προϋπόθεση, προκειμένου να επιδείξουνε τα κάλλη τους στις πλαζ, οι κυρίες και των δύο φύλλων.

Μετά λοιπόν τη θριαμβευτική επιβολή του 4ου μνημονίου της ροζ πολιτικής συμμορίας, με τους ευρωνταβατζήδες της, κρίνεται απαραίτητη σε όλες και όλους μας, η εφαρμογή ενός καλού μπραζίλιαν, προκειμένου να υποδεχτούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την πολυαναμενόμενη ανάπτυξη και τους ευρωαμερικανοσιωνιστες επενδυτές, που θα μας τη φορέσουν.

Μελετήστε λοιπόν προσεκτικά τις οδηγίες και αρχίστε να ετοιμάζεστε…

Πρωτοπόροι του πολιτισμού εμείς οι Έλληνες, 
είμεθα από τους πρώτους λαούς που εφάρμοσαν το μπραζίλιαν

Κυριολεκτικώς, όταν οι Ελληνίδες πουτάνες το ξύριζαν, οι Ευρωπαίες ακόμα ξεψειρίζονταν...


Μικρή ιστορία της αποτρίχωσης

Μπορεί η ιστορία της Ελλάδος να αμφισβητείται σχεδόν στο σύνολο της, από τα παπαγαλάκια της παγκοσμιοποίησης, ωστόσο κάποια από τα γεγονότα του ένδοξου παρελθόντος μας, είναι αδύνατον να διαστρεβλωθούν, να παραποιηθούν, να αποσιωποιηθούν ή να ρεπουσοποιηθούν.
Η ιστορία μας λοιπόν διδάσκει ότι, οι Ελληνίδες πόρνες αποτρίχωναν συστηματικά το αποτέτοιο τους, στα πλαίσια μιας αυστηρής υγιειονομικής φροντίδας, που αποδεικνύει και την ανωτερότητα του Ελληνικού πολιτισμού, έναντι της κτηνώδους τριχοφυίας των βαρβάρων.

Για να το πούμε πιο απλά, όταν οι δικές μας πουτάνες το είχανε λαμπίκο, οι ευρωπαίες ξεψειρίζονταν...

Η ιστορία της αποψίλωσης του αιδοίου, είτε για λόγους αισθητικής, είτε για λόγους υγιεινής, είναι πολύ παλαιά και κακώς νομίζει το πόπολο ότι ξεκινάει αμέσως μετά την εφεύρεση του μπικίνι.
Υπάρχουν σαφείς αναφορές στην ιερή παράδοση των Ινδιών, ότι οι Ινδές πόρνες το ξύριζαν περίπου 4.000 χρόνια π.Χ. ενώ το ίδιο αναφέρεται και για τις ιερές πουτάνες του ναού της Εφέσσου, πολύ προτού χάσει αυτός την αίγλη του, από τα πορνεία της αρχαίας Κορίνθου.
Στην Ελλάδα μάλιστα, είμαστε εις θέσιν να γνωρίζουμε και το ότι οι Ελληνίδες πόρνες είχαν ξεπεράσει τη βαρβαρική τεχνική του ξυρίσματος, εφαρμόζοντας μια πολύ πιο εκλεπτυσμένη μέθοδο, που ονομάζονταν: "το λυχνάρι"
Υπάρχουν εικόνες σε αγγεία, που εικονίζουν με αφοπλιστικές λεπτομέρειες το πως ακριβώς εφαρμόζονταν το "λυχνάρι" στην περιοχή του εφήβαιου και όχι μόνον.

Η βάση της αρχαίας τεχνικής τύπου μπραζίλιαν, ήταν να καίγονται οι τριχες γύρω από τα χείλη του αιδοίου και μετά να "στειρώνεται" η οπή της τρίχας, με τη χρήση ειδικών βοτάνων.
Αυτό το είδος αρχαιοελληνικού μπραζίλιαν δεν εφαρμόζονταν μοναχά στο τριχωτό του αιδοίου αλλά και στις τριχούλες που αναφύονται γύρω από τον πρωκτό [κν. κωλοτρυπίδα ή σούφρα ή τρύπα του σατανά...] και στα σημεία γύρω από τους γλουτούς.
Ως γνωστόν, οι Κορίνθιες πόρνες είχαν ως κύρια μέθοδος αντισύλληψης τον πρωκτικό[1] έρωτα, τον οποίον πρόσφεραν δίχως να βαρυγκομούν, σε όλους τους πελάτες τους και γι αυτό άλλωστε ήσαν περιζήτητες.
Η αποψίλωσις συνεπώς έπρεπε να επεκταθεί σε όλο το εύρος των σεξουαλικών τους οργάνων, ώστε να μειώνονται οι κίνδυνοι διάδοσης των λογής παρασίτων αλλά και εν γένει των σεξουαλικών νοσημάτων. 

Δεν χωράει αμφιβολία, ότι η σχολαστική υγιεινή φροντίδα, που ακολουθούσαν όλες οι Ελληνίδες ιέρειες του Έρωτα, προκειμένου να διατηρούν το κορμί τους και το πνεύμα τους καθαρό από λαθρομεταναστευτικά μικρόβια, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ένας άκρως ερωτικός πολιτισμός όπως ο αρχαιοελληνικός, να μην κινδυνεύσει ποτέ από φρικτές επιδημίες, όπως η σύφιλις ή η βλενόρροια, που αποδεκάτιζαν άλλοτε τους "πολιτισμένους" Ευρωπαίους.
Οι οποίοι ως μιξοβάρβαροι που ήσαν, πέφτανε στο μουνί με τα [άπλυτα] μούτρα και μετά τους φταίγανε οι "αμαρτίες" τους!


Ευτυχώς για την ιστορική μνήμη των Ελλήνων, καμία κ. Ρεπούση και κανένας Φίλης, δεν δύναται να αμφισβητήσει τα αδιάσειστα αυτά ιστορικά στοιχεία και να ισχυριστεί ότι οι Ελληνίδες περιμένανε να μάθουνε τα μπραζίλιαν από τα αμερικανάκια και τις τουρκάλες!
Για να μην πω, ότι οι τελευταίες αρχίσανε να το ξυρίζουνε, όταν βγήκανε από τις γιούρτες και μπήκανε στα χαρέμια...Οι ψυχολογικές και πολιτικές διαστάσεις του μπραζίλιαν

Η επιλογή του τύπου της αποψίλωσης που θα εφαρμόσει κανείς στο πιπίνι του [ασχέτως φύλου, γλώσσας, εθνικότητας ή θρησκείας] δεν είναι απλή υπόθεσις.
Οι ειδικοί επί του θέματος ισχυρίζονται ότι οι βασικές παραλλαγές της αιδοιοκάθαρσης, καθώς και του σχήματος του τριχωτού, που μπορεί να σχεδιαστεί στην περιοχή της πυέλου, σχετίζονται με τις ψυχολογικές και πολιτικές συνιστώσες της προσωπικότητας του αποτριχωθέντος.

Όπως δηλαδή θα το λέγαμε με απλά λόγια: "δείξε μου το μουνί σου, να σου πω ποια είσαι..."

Σε όλα τα σοβαρά "ινστιτούτα αισθητικής", οι ειδικοί του μπραζίλιαν παρουσιάζουν στις πελάτισσες τους σειρά φωτογραφιών, ώστε να επιλέξουν το σχέδιο της αρεσκείας τους.
Στον παρακάτω πίνακα καταδείχνονται μερικές από τις πλέον δημοφιλείς εκδοχές του μπραζίλιαν, και συνάμα δίδονται πληροφορίες, για τις ψυχολογικές και πολιτικοκοινωνικές συνιστώσες τους.Πίνακας τύπων μπραζίλιαν
Από αριστερά προς τα δεξιά, έτσι όπως βλεπετε τα αιδοία...
Nazi style
Syriza style
kentroaristerodexia style
kultura style
Allilegioys style
Survivor styleNazi style

Ονομάζεται και "μουστάκι του Χίτλερ" ή "διάδρομος προσγειώσεως"
Αποψιλώνεται όλη η περιοχή του εφήβαιου, εξόν από μία στενή ορθογώνια λωρίδα, ακριβώς απάνω από το επίμαχο σημείο [όπως περίπου κουρεύονται οι σκίνχεντς, που αφήνουνε ένα ορθογώνιο λοφίο στην κορυφή της αδειανής κεφαλής τους]
Ταιριάζει στις αρπαγμένες, στις αυταρχικές, στις "αφέντρες" και στις: "ξέρεις ποια είμαι γω, ρε?"
Ορισμένοι ψυχίατροι ισχυρίζονται ότι πελάτισσες τους που οδηγήθηκαν στην επιλογή ενός nazi style brazilian, το έπαθαν ακριβώς όταν σταμάτησαν να παίρνουν τακτικά τα χάπια τους.
Δεν είναι λίγοι όμως οι εραστές που ενθουσιάζονται με αυτό το στυλ, ειδικά όσοι αρέσκονται στα παιχνίδια με μαστίγια, χειροπέδες και μαλλιοτραβήγματα.

Αν συνεπώς ο σύζυγος σας ζητάει επίμονα να φορέσετε στολή των Ες-Ες και να τον βιτσίζετε στα πισινά, προτιμήστε το.

Είναι βέβαιο ότι θα του ξανανάψετε το ερωτικό πάθος για το πρόσωπο σας ή έστω για το πιπίνι σας, ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων του.
Άλλωστε έχει παρατηρηθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κυριων [και βάλτε τον τόνο όπου θέλετε] που επιδίδονται στο BDSM[2] ανήκουν στο λεγόμενο συνταγματικό τόξο.

Στο κάτω-κάτω οι αληθινοί ναζήδες δέρνουνε στους δρόμους και όχι στις κρεβατοκάμαρες τους...Μοδέρνοι συριζαίοι, που διενήργησαν σχολαστικό μπραζίλιαν, προτού βγουν για gay parade, στις πλαζ του Σχοινιά....
Ειπαμε οτι το μπραζιλιαν ειναι ιδανικο για τις κυριες, ανεξαρτητως φυλου....


Syriza style

Αποκαλείται συχνά και τρίγωνο της αμαρτίας.

Πρόκειται για ένα ανάστροφο Δέλτα, που σχηματίζεται από τις εναπομείνασες τρίχες του εφήβαιου και σημαδεύει κατευθείαν την είσοδο του μεγάλου σπηλαίου [ενδεχομένως το δημόσιο, για την πλειοψηφία των συριζαίων].

Από ψυχολογική άποψη, ταιριάζει σε αριστερές προσωπικότητες, που αναζητούν trendy μνηνονιακές καταστάσεις, σε όλες τις εκφάνσεις της [συνήθως] κενής τους ζωής.
Σε στατιστικές που διενήργησαν επιστημονικές ομάδες αμερικανικών πανεπιστημίων, απεδείχθη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κυριών, που επιλέγουν να κάμουν το μπάνιο τους σε κοσμικές πλαζ, όπως αυτή του Σχοινιά ή της Μυκόνου, προτιμούν το syriza style, από οποιοδήποτε άλλο σχέδιο του μπραζίλιαν.
Αντιθέτως στις λαϊκές πλαζ όπως της Βούλας ή της Κινέτας, το πολύ να βρείτε προχείρως ξυρισμένα αιδοία του τυπου albanian style ή ακόμα χειρότερα, ανεξέλεγκτες καταστάσεις, με θυσάνους αρμυρισμένων τριχών να ξεπετάγονται από όλες τις πλευρές του μπικίνι.

Από πολιτική άποψη, η συντριπτική πλειοψηφία των κυριών, που προτιμά ένα syriza style ψηφίζει τη ροζ πολιτική συμμορία, κατοικεί [ή ονειρεύεται ότι κατοικεί] στα βόρεια προάστεια και αρέσκεται σεξουαλικώς σε οτιδήποτε βρωμάει λαθρίλα, είτε λευκό, είτε μαύρο, είτε μελαμψό.
Δεν αποκλείονται βεβαίως και οι πούρες σοσιαλίστριες, οι οποίες όμως ιεραρχούν τα προσόντα του ερωτικού τους συντρόφου, κυρίως από τη θέση που κατέχει στο δημόσιο.


Kentrodexia ή kentroaristera style 

Ο συγκεκριμένος τύπος αιδοίου εισήχθη προσφάτως στην Ελληνική πολιτική, αισθητική και ψυχοπαθολογική ελληνική σκηνή.
Πρόκειται για μια εκδοχή του syriza style αλλά στο πιο light και στο πιο ευρωπαϊκό..
Χαρακτηρίζεται κυρίως από την αντίληψη του "πάρτα όλα" ή, αλλιώς από την απουσία οποιασδήποτε θέσης, αντί-θεσης ή αντί-ληψης, έτσι ώστε να πραγματώνεται το ρηθέν: "όλοι οι καλοι χωράνε!" [και πάλι βάλτε τον τόνο όπου θέλετε]

Από ψυχοσεξουαλική άποψη η επιλογή ενός kentrodexia ;h kentroaristera style, παραπέμπει σε πολυσυλλεκτικές προσωπικότητες, που μπορούν να επιτύχουν οργασμούς με τον πάσα έναν, ασχέτως αν πρόκειται για σοσιαλιστή ή κομμουνιστή ή καραδεξιό ή κοντό ή ψηλό ή μεγαλοτσούτσουνο ή μπάμια.
Είναι ενδεικτικό της μεταμοντέρνας φύσης του συγκεκριμένου στυλ, ότι στατιστικές Γιαπωνέζων ερευνητών δείχνουν πως, η πλειοψηφία των κυριών που προτιμούν για το πιπίνι τους το potami style, δεν το έχουν σε τίποτα να πάνε τη μία Κυριακή για μπάνιο στη high plaz του Ya banaki και την επόμενη Κυριακή να βουτήξουν στα βρωμιάρικα νερά της Κινέττας, πλάι στα γύφτικα Datsun, που παίζουνε στη διαπασών Οικονομόπουλο και Μπουγά.

Παρ' όλα αυτά οι επίσημες δημοσκοπήσεις ανεβάζουν το kentrodexiaristera style στην κορυφή των avant guarde επιλογών, της συντριπτικής πλειοψηφίας των μικροαστικών στρωμάτων, είτε διαθέτουν αιδοίον για να το ξυρίσουν, είτε όχι.

Από πολιτική άποψη, απλώς δεν υφίσταται καμία άποψη.Μην σας ξεγελάει το εσώρουχο.
Για να το κατεβασει προς χαριν σας μια kουλτουριαρα, θα πρεπει πρωτα να δωσετε εξετασεις 
στην κοινωνιολογία, στην ψυχολογία, στον μαρξισμό και στην μπουρδολογία
Εξόν και αν ειστε μουσουλμάνος...
Τοτε της το κατεβαζετε χωρις δευτερη κουβεντα [και θα σας πει κι ευχαριστω για τις φαπες...] Kultura style

Το στυλ "κουλτούρα" δημιουργείται από ένα μικρούτσικο τριχωτό τετραγωνάκι, που σχηματίζεται στο κάτω μέρος της πυέλου.
Έγκυροι σεξολόγοι λέγουν ότι παραπέμπει κατευθείαν  στην επιθυμία της αιδοιολειχίας [κν. γλειφομούνι ή σπατουλάρισμα ή βοϊδόγλωσσα ή "κολλώ γραμματόσημο" και άλλα τέτοια αηδιαστικά]
Κινέζικες στατιστικές εμπειρογνωμόνων αποκαλύπτουν ότι το προτιμούν κυρίες που είτε δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό μέσω της απλής διείσδυσης, είτε προτιμούν ερωτικούς συντρόφους του ιδίου φύλλου [κν. λεσβίες ή τσολιάδες ή γυναικοπαλλήκαρα]

Φυσικά δεν είναι να δίνει κανείς εμπιστοσύνη στα κινέζικα προϊόντα, γι αυτό είναι προτιμότερο να στηριχτούμε σε αμερικάνικες έρευνες που αποδείχνουν ότι το stamp style ταιριάζει καλύτερα σε κυρίες που ανήκουν σε ζώδια του νερού [π.χ. ιχθείς ή καρκίνοι]
Σοβαροί ψυχίατροι επίσης, διατείνονται ότι το στυλ γραμματόσημο, ταιριάζει κυρίως σε εσωστρεφείς χαρακτήρες, που απαιτούν από τον ερωτικό τους σύντροφο να τις ψυχαναλύει επί μήνες, προτού του επιτρέψουν να "ανοίξει" το πολύτιμο τέτοιο τους, λες και πρόκειται για κανένα επτασφραγιστο γράμμα.

Προσωπικώς, μια φορά που μου έτυχε να πέσω σε cultura style, αναγκάστηκα να περάσω τη μισή νύχτα μου με ασκήσεις ψυχανάλυσης, σαν να πρωταγωνιστούσα σε ταινία του Μπέργκμαν.
Έκτοτε το αποφεύγω...

Από πολιτική άποψη, το στυλ "κουλτούρα"  ταιριάζει καλύτερα σε πολιτικοποιημένες προσωπικότητες, που δεν ανοίγουν τα πόδια τους, αν πρώτα δεν βεβαιωθούν ότι ο υποψήφιος ερωτικός τους σύντροφος γνωρίζει απόξω τον Μάρξ, τον Ρίτσο και τον Κορακάκη.
Αυτό συχνά έχει ως συνέπεια να παραμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα άνευ ερωτικού συντρόφου [κν. αγάμητες] και το αποτέτοιο τους να πιάνει αράχνες.
Στο τέλος καταντούν περίκλειστες, κακοδιάθετες, ξυνές και σφραγισμένες, σαν ένα γράμμα που δεν διαβάστηκε ποτέ...    

Οι περισσότερες απο δαύτες [σχεδόν όλες δηλαδή] αναπληρώνουν τα προσωπικά σεξουαλικά τους αδιέξοδα, με αχαλίνωτη μεταναστολαγνεία, αλλά πάντα στα κουβεντιαστά και εντός των ασφαλών πλαισίων της φαντασίωσης...Αλληλέγγυο στυλ - ήγουν: "παρτε φορα και μπουκαρετε"
Ιδανικό για παραλιες της Μυτιληνης, της Χιου. της Σαμου κ.λπ.
Allilegious style

Αποψιλώνεται όλη η περιοχή του εφήβαιου και αφήνεται ένας θύσανος τριχών σε σχήμα καρδούλας, η οποία σε κρίσεις ρομαντισμού μπορεί να βαφτεί και σε χρώμα ροζ.

Το αλληλέγγυο στυλ παραπέμπει σε αγάμητες φιλανθρωπίστριες, που ονειρεύονται ότι ο ιδανικός εραστής είναι ένας δίμετρος έγχρωμος  [αράπη θα τον έλεγε ο Σολωμός],που προβάλλει ημίγυμνος από τα νερά του Αιγαίου και κραυγάζει στεντόρεια "αλλαχουακμπαρ", ενώ γύρω του κροταλίζουν τα καλάζνικοφ....
Ιδιαίτερη προτίμηση μάλιστα στο αλληλέγγυο στυλ δείχνουν και οι κυρίες των μεγαλοαστικών προαστείων, μετά την εκρηκτική αύξηση των προσφυγικών ροών, πέρυσι το καλακαίρι και τον αχαλίνωτο λαθρεποικισμό των ελληνόφωνων πόλεων, από σεξοβουλιμιαίους αφγανοκογκολέζους.    
Κάτι δηλαδή σαν αυτό που έλεγαν παλιά, τα λιγούρια: τώρα που έγινε η θάλασσα σοκολάτα, κοίτα εσύ μην χάσεις την κουτάλα.
Και τρέχουν να προκάμουν, μην τυχον και στερέψουν οι πολύχρωμοι [ταμ-ταμ-ταμ, θα τους έλεγε ο Ζαμπέτας] 

Είναι ιδανικό επίσης για παρθένες, που ονειρεύονται τις ηδονές της πρώτης νύχτας του γάμου τους αλλά τους λείπει η εμπειρία της ζωής για να καταλάβουν ότι σε λίγα χρόνια, πιθανόν να προφασίζονται πονοκέφαλο, για να γλιτώσουνε από τα συζυγικά τους καθήκοντα.      


Survivor style

Πρόκειται για ολική και ριζοσπαστική αποψίλωση όλου του τριχωτού του εφήβαιου, χωρίς έλεος για οποιαδήποτε τριχούλα.
Αποκαλείται και αλλιώς: τούρκικο ή γλομπέ ή φαλάκρα της Αφροδίτης.

Σημειολογικά σηκώνει πολλαπλές ερμηνείες, αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι το μοναδικό είδος μπραζίλιαν, που δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο [όλα στο φως, σαν να λέμε]
Έγκριτοι ψυχολόγοι λέγουν ότι το γλομπέ στύλ εκφράζει εξωστρεφείς προσωπικότητες και χειραφετημένες εργαζόμενες, που δεν περιορίζονται να φαντασιώνονται ξεσκίσματα και σεξουαλικές ανωμαλίες, μοναχά σε ποιητικές βραδιές, αλλά έχουν το θάρρος να κάνουν τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα.

Από ψυχοπολιτική άποψη, το survivor style, παραπέμπει σε καταστάσεις τύπου fitness ή "δώστα όλα μπάρμπα", όπου οιαδήποτε λογική ανθρωπινη ιδιότητα εκλείπει οριστικά και τα δίποδα όντα, μαθαίνουν πως να σκέπτονται μοναχά με τα πόδια.

Μπραζιλιαν κι απο τις δυο πορτες....
Αμ΄τι; 
Διότι οι εκλεκτοί μας λαθροπροσκεκλημένοι, ενίοτε έχουν και περίεργα γούστα...Ηθικόν διδαγμα

Εν ολίγοις, το μπραζίλιαν, εξόν από την αισθητική και αισθησιακή του λειτουργία, διαθέτει και σαφείς ψυχολογικές ή πολιτικοκοινωνικές συνιστώσες, έτσι ώστε επηρεάζει άμεσα τη συμπεριφορά του εκλογικού σώματος εν Ελλάδι.
Σάμπως δηλαδή, οι άλλοι παράγοντες που διαμορφώνουν τα κριτήρια για την ώριμη ψήφου του Ελληνικού λαού, όπως ας πούμε η τηλεόραση ή το κομμωτήριο, είναι πιο σοβαροί?

Τελειώνοντας, οφείλω να δώσω μερικές απαραίτητες συμβουλές, που σχετίζονται με την υγιεινή του αδοιου [ή του πρωκτού] και φρονώ ότι είναι ιδιαιτέρως χρήσιμες στις αρχάριες.

Μπραζίλιαν μπορείτε να κάμετε και μόνες σας, δεν είναι όμως το ίδιο με το να το αφήσετε σε κάποιον ειδικό, ειδικά από άποψη υγιεινής.
Εξόν από το ότι στα καλά σαλόνια, περιορίζεται κατά πολύ ο πόνος, με εφαρμογή τοπικών αναισθητικών αλοιφών, περιορίζονται και οι κίνδυνοι μόλυνσης της περιοχής του εφήβαιου, που είναι πολύ σοβαροί.
Πολλές κυρίες που δοκίμασαν να αποψιλωθούν δι' ιδίων μέσων, τελικά γεμίσανε μπμπίκια κι αντί να ξεβρακωθούνε στις πλαζ, αναγκάστηκαν να ξεβρακωθούνε στον δερματολόγο τους. 

Ακόμα πιο επικίνδυνα είναι τα πράγματα, όταν πρόκειται να αποψιλωθείτε από την πίσω πόρτα.
Εξόν από το ότι είναι δύσκολο κανείς να έχει κατά το κοινώς λεγόμενον: "και στον κώλο μάτια",αυξάνονται οι κίνδυνοι επιμόλυνσης και μετά θα φτάσετε να επιβεβαιώσετε το ρηθέν: "χέσε ψηλά κι αγνάντευε..."

Ακόμα πιο σοβαροί είναι οι κίνδυνοι, για τις κυρίες που αρέσκονται σε γενειοφόρους ερωτικούς συντρόφους [κν. μουσάτους ή τριχοπώγωνες]
Έγκριτοι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ, ισχυρίζονται [και βασίμως] ότι όταν το μπραζίλιαν είναι ακόμα φρέσκο, μπορεί να προκληθεί ενοχλητική δερματίτιδα, εφόσον γίνει απρόσεκτη αιδοιολειχία από μουσάτο επιβήτορα.
Γι αυτό πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικές, τουλάχιστον δυο με τρείς ημέρες, μετά την αποψίλωση του αποτέτοιου σας και - ή να κόψετε το γλειφομούνι ή να αλλάξετε ερωτικό σύντροφο ή έστω να ξυρίσετε τον δικό σας...
Προσοχή λοιπόν στις οδηγίες χρήσεως.

Α, και μην ανησυχειτε...
Όπως και να το ξυρισετε το απαυτό σας, να ειστε βεβαιες οτι εκλογες προτου να ληξει η τετραετία της ροζ πολιτκης συμμορίας, δεν βλεπουμε.
Αλλα και για μετα, μην ειστε καθολου σιγουρες οτι μπορει και να αλλαξουν τα πραγματα.
Με τοσα brain brazilian [αποψιλώσεις μυαλού] που θα έχουνε φάει ως τοτε, πολύ δύσκολα θα καταφέρουν οι ινδογρεκυλοι να πανε να ψηφισουν οτιδηποτε αλλο, εκτος απο κάποια καθεστωτικη συμμορία [ασχέτως του τι χρώμα θα έχει βάψει το brazilero  της....   Σημειώσεις 

[1] βλ. και το κείμενο: "Ιερή πορνεία - Ιερός γάμος"

[2] βλ. και το ανάλογο κείμενο: "Αφέντρες και σκλάβοι"
Ούτε 1 εβρό νεα μετρα, ειπατε;
Καλά...
Ξυριστειτε και περιμενετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .