Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΤΑ «ΛΟΑΤ» ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ

Δεν είναι η νουδούλα (των… σκληρών Βοριδομπουμπούκων) «αλληλέγγυα» στο σύνολο των «προσφύγων» που μας κουβαλάει στην Ελλάδα η Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά και στους εξ’ αυτών «διαφορετικούς», τους λεγόμενους «ΛΟΑΤ».


Γι’ αυτούς ακριβώς, διοργάνωσε ημερίδα η ΜΚΟ με την παραπλανητική επωνυμία «Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού», για την ανάδειξη του θέματος. 

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν για «συμπαράσταση» ο υφυπουργός Λαθρομετανάστευσης, Μπαλάφας, αλλά και ο εκπρόσωπος της νουδούλας, Ιάσονας Φωτήλας. 


Διόλου περίεργο, καθώς και στο «προσφυγικό» αλλά και στα ζητήματα που αφορούν τους «γκέι», υπάρχει ταύτιση απόψεων των δύο βασικών πυλώνων του συστήματος –ψοφοδεξιού κι αριστερού.

Να χαίρονται το «αλληλέγγυο» κόμμα τους τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της συμφοράς, που επιχειρούν να εμφανίσουν την νουδούλα ως… εθνικό και… παραδοσιακό κόμμα, στους πατριώτες ψηφοφόρους!ethnikismosΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .