Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Πιστέψτε με αυτό που βλέπετε δεν διαδραματίστηκε κάπου στη Μέση Ανατολή αλλά στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Απ`ότι φαίνεται η Αγγλία οσονούπω θα είναι Γη του Αλλάχ και οι Άγγλοι πρόγονοι των σημερινών εθνομαζοχιστών πέθαναν για το τίποτα.Για το τίποτα μιας και οι σημερινοί εθνομαζοχιστές, σε κατάσταση πλήρους διεθνολαϊκισμού και απονεύρωσης, διατείνονται ότι ετούτα εδώ τα Ορκ θα αφομοιωθούν στην νέα πολυπολυτισμική κοινωνία χωρίς στρεβλώσεις και διάρρηξη της κοινωνικής ειρήνης.


Δεν μπορείς να έχεις μια ειρηνική πολυπολιτισμική κοινωνία την οποία θα την έχεις δομήσει με τον οικονομικό παρεμβατισμό του κράτους πρόνοιας υπέρ των λάθρο. Δεν μπορείς να έχεις ανοικτά σύνορα, με ένα σύστημα Welfare state υπέρ των λάθρο, και ταυτόχρονα να περιμένεις την ομαλή αφομοίωση και ενσωμάτωση των νεοεισερχόμενων και την κοινωνική ειρήνη. Αν το πιστεύεις αυτό είσαι «διεθνολαϊκιστής» του κερατά και προδότης των λαών που σε εξέλεξαν.

Αν έχεις ανοικτά σύνορα προς όλους και παράλληλα φορολογείς τους γηγενείς για να παρέχεις τα πάντα στους λαθρεποίκους(Multicultural Welfare state), τότε οι λαθρέποικοι δεν θα έρθουν στη Δύση γιατί την αγαπούν και θέλουν να ζήσουν με την κουλτούρα και τις ελευθερίες της και να αποκοπούν επιτέλους από τον σκοταδισμό του Ισλάμ, αλλά θα έρθουν εξ ολοκλήρου γιατί τους προσφέρεις ένα βιοτικό επίπεδο ανώτερο από αυτό των χωρών τους και τζάμπα!
Θα έρθουν και αυτοί που μισούν το Δυτικισμό και κοσμοπολιτισμό , θα έρθουν αποκλειστικά για τις τζάμπα παροχές , και θα κουβαλήσουν και το σκοταδισμό τους εδώ και θα το δουν και ως χρυσή ευκαιρία για την επέκταση του Ισλάμ σε όλη την υφήλιο. Ο πολιτικός που στηρίζει λοιπόν ανοικτά σύνορα με welfare state υπέρ των λάθρο, είναι διεθνολαϊκιστής και εχθρός του Δυτικού πολιτισμού και η τιμωρία του θα πρέπει να είναι η φυσική εξόντωση και η δήμευση της περιουσίας του.

Μπορείς να έχεις ανοικτή ειρηνική κοινωνία αλλά χωρίς κράτος πρόνοιας- welfare state. Και τα δύο μαζί δεν γίνεται! Τη δεκαετία του `50 ήρθαν πολλοί μουσουλμάνοι στη Δύση και αφομοιώθηκαν απόλυτα. Αυτό συνέβη γιατί δεν υπήρχε welfare state υπέρ αυτών και οι αρχές τους είπαν: «είσαι ελεύθερος να έρθεις άπαξ και δύνασαι να καλύψεις τις δαπάνες της πρώτης εγκατάστασης, έχεις τα πνευματικά εφόδια και τις ικανότητες για να απορροφηθείς στην αγορά εργασίας και νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα». Αυτοί λοιπόν που έφυγαν από τη Μέση Ανατολή και Αφρική ήταν το καλύτερο κομμάτι εκείνων των χωρών. Αυτό ήταν ένας είδος brain drain που συνεισέφερε στην σημερινή οικονομική εξαθλίωση των χωρών της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής , σε συνδυασμό φυσικά με τα γεωπολιτικά παιχνίδια και τους πολέμους των Δυτικών για λογαριασμό του ιμπεριαλιστικού Ισραήλ. Εκείνο το εργατικό δυναμικό ήταν το πιο ποιοτικό κομμάτι του μουσουλμανικού κόσμου που αντί να καθίσει εκεί και να καινοτομήσει και να βοηθήσει να ανέβει το βιοτικό επίπεδο του μουσουλμανικού κόσμου, μετέβη στη Δύση για ένα δικό του εγωιστικό καλύτερο αύριο. Αυτοί αφομοιώθηκαν γιατί ήταν και λίγοι σχετικά στον αριθμό και γιατί ήθελαν να αφομοιωθούν και να αποφύγουν τον σκοταδισμό των χωρών προέλευσης τους.Αυτοί ήταν και οι μόνοι «μετριοπαθείς μουσουλμάνοι».

Οι σημερινοί λαθρέποικοι δεν έρχονται για να αφομοιωθούν αλλά για τα επιδόματα της μαμάς Μέρκελ και των Μητσοτάκηδων και Τσιπραίων διεθνολαϊκιστών της Ευρώπης. Αν έχεις ανοικτά σύνορα και ισχυρό κράτος πρόνοιας , θα καταστραφείς εσύ και ο πολιτισμός σου.Τρανταχτό παράδειγμα η Σουηδία. 

Επίσης το κράτος πρόνοιας που αντλεί πόρους από τους γηγενείς για παροχές υπηρεσιών και επιδόματα σε μη πολίτες, είναι ένα εθνοπροδοτικό κράτος. Δεν υπάρχουν στην ΕΕ λεφτόδεντρα ρεζερβέ για τους λαθρεποίκους. 

Όλα γίνονται με φόρους των αυτοχθόνων Ευρωπαίων , οπότε μην ακούτε τις σειρήνες του διεθνολαϊκισμού που λένε ότι τα πληρώνει η ΕΕ. Που τα βρήκε η ΕΕ; Δεν τυπώνει χρήμα η ΕΚΤ για τις παροχές στους λάθρο αλλά οι πόροι αντλούνται από φόρους των γηγενών και από τις κεφαλαιαγορές(δανείζονται τα κράτη για παροχές προς τους λάθρο).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .