Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΑΙΣΧΡΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ!

Ατυχέστατη αποδείχθηκε η επιλογή του μπούλη Πανούλη, να πάει στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης στον Λαιμό, όπου έπαιζαν ο ΝΟ Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό. Βεβαίως, ο μπούλης των νοτίων προαστείων δεν πήγε εκεί ως φίλαθλος, αλλά λόγω της αδερφής του που είναι προπονήτρια της ομάδας της Βουλιαγμένης.Και μόλις τον αντελήφθησαν οι φίλαθλοι, θυμήθηκαν τις παλαιότερες πομπώδεις δηλώσεις του, τύπου «ούτε νεκρός με όσους ψήφισαν μνημόνια» κι άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «μόνο νεκρός μνημόνιο» και να τον αποδοκιμάζουν. 


Βεβαίως, πολιτικός είναι, θα έπρεπε να περιμένει -και να υπομένει!- τέτοιες αντιδράσεις από τον κοσμάκη που υποφέρει εξαιτίας του! Και εν τέλει, αν δεν άντεχε την κριτική του κόσμου, είχε την επιλογή να σηκωθεί και να φύγει!
Αντί αυτού –και υπό την προστασία δεκάδων αστυνομικών της φρουράς του- σηκώθηκε κι έκανε τη γνωστή χειρονομία που κάνουν όλοι οι αληταράδες των γηπέδων προς τους φιλάθλους.

Να τον χαίρονται οι Αμερικανοσιωνιστές προστάτες του, που τον έκαναν και υπουργό Εθνικής Αμύνης – και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων!

ethnikismos.net1 σχόλιο:

 1. ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ, ΜΠΟΥΛΗ, ΜΑΜΑΚΙΑ, ΑΕΡΓΟ (ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ), ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ, ΣΚΑΦΑΤΟ,
  ΑΧΡΗΣΤΟ Σ ΟΛΑ, ΧΑΜΗΛΟΥ IQ, ΨΕΥΤΑΡΑ,
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,
  ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ.

  ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ,
  ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .