Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Η Κρατική Μηχανή "στελεχώνει" τους Τρομοκράτες;

Στόχος τους θα ήταν (εάν μπορούσαν) να στρατολογούν πρόσωπα-κλειδιά της κρατικής κατασταλτικής μηχανής. Έτσι, θα είχαν πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες -που θα δημοσιοποιούσαν με την προκήρυξη και θα εντυπωσίαζαν -όπως ακριβώς έπρατταν οι παλιοί τους σύντροφοι….Οι περίφημοι παππούδες!!!


Ενα απόσπασμα από την εξαίρετη ανάλυση του μπαρουτοκαπνισμένου Πέτρου Κασιμάτη για το τρομοκρατικό χτύπημα στον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο που δίνει τροφή για σκέψεις.

Σκέψεις όπως για παράδειγμα ποιοι γνώριζαν ότι η Ακαδημία Αθηνών αλληλογραφούσε με τον Λουκά Παπαδήμο με αποτέλεσμα ο πρώην Πρωθυπουργός να ανοίξει αυθόρμητα τον φάκελο;

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι (στελέχη του κρατικού οραγνισμού) για παράδειγμα που υπηρετούν σε πόστα κλειδιά “ενημέρωσαν” ότι η Ακαδημία Αθηνών θα ήτο ένας πειστικός αποστολέας για τον παραλήπτη;

Που ακριβώς βρίσκεται αυτό το ευαίσθητο σημείο του κρατικού οργανισμού από το οποίο “διαρρέουν” οι πληροφορίες για την αλληλογραφία που μπορεί να έχει ο Bόλφγκανγκ Σόιμπλε, για παράδειγμα, με Ελληνες πολιτικούς ώστε να καταφέρει ο αντίστοιχος φάκελος να φθάσει ως τα αδιαπέραστα σημεία ελέγχου του Γερμανού υπ. Οικονομικών;

Τελικά μήπως οι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν σε θέσεις-κλειδιά είναι οι πλέον περιζήττητοι για στρατολόγηση για τους ζηλωτές της δράσης της 17 Νοέμβρη;

Και δεν εννοούμε μόνο τα στελέχη της κρατικής κατασταλτικής μηχανής αλλά και υπαλλήλους που θα μπορούσαν να έχουν στην κατοχή τους σφραγίδες και ενημέρωση μέσα από τα ΕΛΤΑ για παράδειγμα.

Ο διεφθαρμένος κρατικός μηχανισμός που αποτελεί το περίφημο πελατειακό κράτος θα μπορούσε να είναι η πιο ιδανική “Ακαδημία” για τη στελέχωση των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Αυτό που αποκαλούμε Κράτος και Παρακράτος στην Ελλάδα του 2017 εξακολουθεί να κάνει παιγνίδι…
kourdisto1 σχόλιο:

 1. Αναρωτιόμαστε που βρέθηκε τόσο μίσος κατά της κοινωνίας.
  Ναι, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί.
  Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καλλιεργήσει το μίσος.

  -Είναι εκείνοι που έστηναν λαϊκά δικαστήρια στις πλατείες, που πέταγαν γιαούρτια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε εκείνο το πρώτο μνημόνιο.

  -Είναι εκείνοι που κατέβαιναν στην εθνικές παρελάσεις για να προπηλακίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους "προδότες πολιτικούς του μνημονίου".

  -Είναι εκείνοι που οργάνωσαν τον στρατό των τρολς στο διαδίκτυο για να αποκαλούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους "γερμανοτσολιάδες", στοχοποιώντας τους.

  Θέλουν να τους βρουν; Τους έχουν δίπλα τους!

  Χτες ήταν στο διαδίκτυο.
  Σήμερα σε υπουργικά γραφεία. Δεν είναι άγνωστοι. Τους ξέρουν όλους έναν – έναν. Αν ήθελαν να αλλάξουν γραμμή, θα είχαν ξεκόψει από αυτό το αμαρτωλό παρελθόν. Αλλά δεν θέλησαν. Το αντίθετο, επιβράβευσαν με κάθε τρόπο τον στρατό του μίσους.

  Χτες ήταν τα τρολς. Σήμερα "σελίδες του internet" που πήραν την σκυτάλη της … επανάστασης.
  Σελίδες που εγκαλούν μέχρι και … χούλιγκανς να τιμωρήσουν τους … εχθρούς τους, αλλά τυγχάνουν μιας ιδιότυπης ασυλίας.

  Ποιοί είναι οι χρηματοδότες τους και τι ακριβώς εξυπηρετούν;

  Δεν έχουν ζητήσει ούτε μία φορά συγνώμη. Δεν αισθάνονται την ανάγκη να πουν συγνώμη, επειδή δεν το έκαναν κατά λάθος.

  Το μίσος υπήρξε ανέκαθεν το βασικό πολιτικό τους όπλο.

  Είναι το δηλητήριο που ποτίζουν την κοινωνία, προσπαθώντας κάθε φορά που έχουν την ευκαιρία να εξασθενήσουν τις γραμμές άμυνας του δημοκρατικού χώρου, για να εγκαθιδρύσουν στην συνέχεια το δικό τους "δημοκρατικό" καθεστώς.

  Τι έχει να πει για την νέα τρομοκρατία η κυβέρνηση;

  Δεν γνωρίζει;
  Είναι δυνατόν μία παρέα να μοιράζει βόμβες και να μην εντοπίζεται; Δεν πρόκειται δα και για την 17 Νοέμβρη.

  Απ’ ό,τι έχει γίνει γνωστό από τα μέχρι σήμερα γεγονότα, πρόκειται για ληστές τραπεζών και για "παραστρατημένους" νέους γνωστών οικογενειών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .