Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Πριν από λίγο καιρό ένας μουσουλμάνος κάτοικος της Δαμασκού, μελετώντας ένα γνωστό χαρτονόμισμα αξίας 100 μονάδων, με έκπληξη έκανε μια σημαντική για αυτόν ανακάλυψη.

Το εντυπωσιακό είναι ότι την ίδια ανακάλυψη και στο ίδιο συμπέρασμα με τον μουσουλμάνο της Δαμασκού κατέληξε και ένας Εβραίος από το Ισραήλ. Πως συνδέονται οι δύο αυτές περιπτώσεις;

Το κοινό στοιχείο των δύο αυτών «ερευνητών» ήταν ότι στο νόμισμα στο οποίο αναφέρονταν, ήταν το shekel αξίας 100 μονάδων του Ισραήλ.
Μελετώντας αυτό το νόμισμα, διαπιστώνουμε κάποια πολύ «περίεργα» πράγματα: στο κάτω αριστερό μέρος του χαρτονομίσματος υπάρχει ένα περίεργο και εξαρχής ακατανόητο σχήμα.
Μεγεθύνοντας την περίεργη αυτή εικόνα διαπιστώνει κανείς με έκπληξη ότι αναπαριστά ένα ανθρώπινο πρόσωπο, μια σκοτεινή και μοχθηρή μορφή. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο, τι εκπροσωπεί και γιατί έχει μπει σε αυτό το σημείο του χαρτονομίσματος.
Όπως αναφέρουν οι ερευνητές το πρόσωπο αυτό αναπαριστά το περίφημο Μαϊτρέγια.
Το συγκεκριμένο κτίριο στην παρακάτω εικόνα είναι αυτό που απεικονίζεται σε αυτό νόμισμα.
Αλλά ποιος είναι αυτός ο Μαϊτρέγια. Σύμφωνα με την θεοσοφία, τους μασόνους, τους Ιλλουμινάτι και τις ανατολικές ειδωλολατρικές θρησκείες όπως ο Ινδουισμός κ.τ.λ., ο Μαϊτρέγια είναι ο αναμενόμενος Μεσσίας  της Νέας Τάξης Πραγμάτων. δηλαδή ο «ανάποδος Μεσσίας», δηλαδή ο Αντίχριστος.
Τώρα γιατί αυτός εμφανίζεται σε ένα επίσημο νόμισμα του Ισραήλ, εδώ υπάρχουν κάποιες εξηγήσεις.
Το Ισραήλ όπως είναι γνωστό, είναι δημιούργημα του σιωνισμού και τον σιωνιστικών μασονικών κινημάτων.  Ένα τέτοιο κράτος που από τότε που ιδρύθηκε αφενός μεν είναι εστία μιας συνεχούς παγκόσμιας αναταραχής και αφετέρου ένα μεγάλο βήμα για την εκπλήρωση τον σιωνιστικών επιδιώξεων για παγκόσμια κυριαρχία.
Βεβαία αυτά τα σιωνιστικά σχέδια στην πορεία τους έχουν συναντήσει πολλές αντιδράσεις και ένα σημαντικό σημείο εδώ είναι να επισημάνουμε ότι, μεγάλο μέρος των Εβραιών της διασποράς δεν συμμερίζεται τα σιωνιστικά σχέδια, αλλά και ένα τμήμα του ίδιου του ισραηλινού λαού που έχει κουραστεί από τις αλλεπάλληλες πολεμικές αναμετρήσεις τα έχει απαρνηθεί.
Παρόλα αυτά, αυτό το σύμβολο του Μαϊτρέγια, δηλαδή του Αντιχρίστου που εκφράζεται και σε μια οικονομική διάσταση στο χαρτονόμισμα του Ισραήλ, εξακολουθεί να είναι ο σημαιοφόρος της παγκόσμιας συνομωσίας που αναμένει αυτόν που θα ποιμάνει τα έθνη δια σιδηράς ράβδου της σατανικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Στο βίντεο αυτό εμφανίζεται μαζί με τον Τραμπ ένας επίδοξος Μαϊτρέγια.1 σχόλιο:

 1. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ ΣΑΤΑΝΟΘΕΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΑΛ ΚΑΙ ΡΕΜΦΑΝ.

  ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΜΗΤΡΕΙΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ..ΦΤΥΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΣΑΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΣΑΤΑΝΑΣ...

  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΟΥ...ΜΑΣΟΝΙΑ...ΤΕΚΤΟΝΕΣ...ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΟΠΑΣΙΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΘΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ....ΘΕΟΙ...ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ...ΑΥΤΩΝ...ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.
  ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.
  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ..ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΣ ΕΚ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΑΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΗ...ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ...ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...Η ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ Η ΑΠΙΣΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666...ΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΔΥΝΑΤΗ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΧΙΡΙΣΤΟ 666...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .