Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ! ΠΟΣΟ "ΧΟΝΤΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ τελικώς ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;;;

'ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ' ΜΕ τον Σκουρλέτη, Κωστάκη; Υπέρ των κομμουνιστοσυμμοριτών του βουνού; "Μπράβο" Κωστάκη...


(ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ! ΠΟΣΟ "ΧΟΝΤΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ τελικώς ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;;;)
Εκδήλωση υπέρ των κομμουνιστοσυμμοριτών της εαμοβουλγάρικης «κυβέρνησης του βουνού» (ΠΕΕΑ), που σχηματίστηκε για να κάνει πράξη το σύνθημα «Πάνω απ’ την Λαμία είναι Βουλγαρία», πραγματοποίησε ο Δήμος Αγράφων στην Παλαιά Βίνιανη, με αφορμή την συμπλήρωση 73 χρόνων από την ίδρυση της...
Αποτέλεσμα εικόνας για ελασίτες

Στην εκδήλωση μίλησε ο κομμουνιστής υπουργός Σκουρλέτης, καλώντας «στην αντιμετώπιση του φασισμού, που ξανασηκώνει κεφάλι τρεφόμενος από την οικονομική απελπισία, τις ανισότητες και την αποδόμηση της δημοκρατικής Ευρώπης» (προσφάτως ο γιός του λεγάμενου «αντιμετώπισε» τον «φασισμό» συμμετέχοντας σε εισβολή κουκουλοφόρων στα –κλειστά εκείνη την ώρα- γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Β. Προάστια, κατά την οποία έγιναν βανδαλισμοί και γράφτηκαν εμετικά συνθήματα…)ενώ εν συνεχεία έπλεξε το εγκώμιο των συμμοριτών (!) που σήκωσαν τα όπλα κατά της Πατρίδος και αιματοκύλισαν τον τόπο, υπηρετώντας ξένα συμφέροντα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελασίτες

Και όλα αυτά, με την παρουσία του ...ψοφοδεξιού Κωστάκη Μπακογιάννη, ένα ακόμα δείγμα, ότι η ψοφοδεξιά είναι ταπεινή σκλάβα της ιδεολογικής κηδεμονίας της αριστεράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .