Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Ανακοινώνουμε την σύσταση και δράση ομάδων αντι-χούλιγκαν σε επτά περιοχές στην Αττική και σε δύο περιοχές στην Θεσσαλονίκη υπό την εποπτεία μας .

Η μεγαλύτερη ομάδα συστήνεται για την περιοχή του εξαρχιστάν ….. «Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος» , ανεγκέφαλοι .


Η αυτοπροστασία της κοινωνίας αναπτύσσεται όταν ¨υποχωρεί ¨ το κύρος της Δικαιοσύνης και «δεν μπορεί » η δημόσια δύναμη … κύριοι .

Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να νιώθουν ασφαλείς , να κινούνται με ασφάλεια και να απολαμβάνουν την προστασία της πολιτείας . Η αστυνομία από την άλλη πλευρά – και γενικά η δημόσια δύναμη – έχει υποχρέωση άμυνας υπέρ της πολιτείας και της κοινωνίας , ήτοι υποχρέωση για σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου και προσαγωγής , όταν και όπως ο νόμος ορίζει ….. κύριοι εισαγγελείς ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ;

Οι πολίτες όμως έχουν το δικαίωμα σύλληψης ( εκτός εάν πρόκειται για πταίσμα ) και κράτησης του δράστη έως την παράδοσή του στην Αρχή , ενώ η αστυνομία την νομική υποχρέωση για συλλήψεις και προσαγωγές , η παράληψη αυτή συνιστά παράβαση καθήκοντος .

Σύμφωνα με το αρ. 20 ΠΚ . αποκλείεται ο άδικος χαρακτήρας της πράξης όταν η πράξη αυτή αποτελεί ενάσκηση δικαιώματος ή εκπλήρωση καθήκοντος, που επιβάλλεται από τον νόμο. Όταν δε , υπάρχουν οι προϋποθέσεις της θεμιτής αυτοδικίας του αρ. 282 ΑΚ , τότε υποχωρεί η διάταξη της αυτοδικίας αρ 331 Π.Κ αφού υπάρχει το δικαίωμα άσκησης αγωγής και δεύτερον, αναγκάζεται ο πολίτης να ενεργήσει με αυτό τον τρόπο, διότι δεν μπορεί να φθάσει έγκαιρα η βοήθεια της αρχής.

Σε πρώτη φάση οι ομάδες θα συγκεντρώνουν πληροφορίες που θα τις μεταβιβάζουν ΚΑΙ σε αστυνομικές υπηρεσίες της επιλογής μας που θα τους υποδείξουμε .
…. συνεχίζεται !!!


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
(Τομέας , Νόμος – Τάξη και Ηθική )
omada.h.policing@gmail.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .